Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، جواد کرمی، رئیس اداره راه و شهرسازی اسدآباد گفت: مسکن ملی سال گذشته دو مرحله نام نویسی داشت و در شهرستان ۱۲۹۷ نفر ثبت نام اولیه را انجام دادند که از این تعداد حدود هزار نفر واجد شرایط بودند.

او افزود: تأمین زمین مسکن ملی با اداره راه و شهرسازی و کار‌های اجرایی آن با بنیادمسکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره راه و شهرسازی اسدآباد با بیان اینکه مقرر شده زمین‌ها به‌صورت گروه ساخت (چند نفر متقاضی یک قطعه زمین)، در اختیار متفاضیان دارای شرایط  قرار گیرد بیان کرد:از هزار نفر واجد شرایط فقط ۵۷ نفر مبلغ آورده اولیه را پرداخت کرده اند.

کرمی با اشاره به اینکه هشت قطعه زمین با کاربری مسکونی به بنیاد مسکن تحویل داده شده و بنیاد مسکن نیز قطعات را تحویل ۲۴نفر از متقاضیان داده است و جهت مابقی متقاضیان زمینی در کمیسیون ماده پنج تغییرکاربری شده و به بنیاد مسکن اعلام شده جهت مابقی متقاضیان زمین را تحویل بگیرند، گفت:با عنایت به کمبود زمین با کاربری مسکونی در اختیار اداره، در طرح جامع، چند هکتار زمین با کاربری مسکونی مصوب شده است که با ابلاغ طرح جامع از این زمین‌ها نیز می‌توان استفاده کرد.

رئیس اداره راه و شهرسازی اسدآبادگفت: طرح جامع، طرح بلندمدتی است که در آن نحوه استفاده از اراضی و منطقه بندی مربوط به حوزه‌های مسکونی، صنعتی، بازرگانی، اداری، کشاورزی، تاسیسات، تجهیزات و تسهیلات عمومی مناطق نوسازی، بهسازی و اولویت‌های مربوط به آن‌ها تعیین شده است.

کرمی عنوان کرد:طرح جامع اسدآباد در مراحل بررسی در شورای عالی معماری و شهرسازی است که امیدواریم به زودی پس از تصویب نهایی ابلاغ شود.

او در پاسخ به این سوال که چرا در فراخوان اخیر مسکن ملی نام اسدآباد در شهر‌های اعلام شده قرار نداشت نیز بیان کرد:این فهرست از طرف وزارتخانه تهیه می‌شود و بجز شهر ما نام چند شهر بزرگ دیگر استان نیز اعلام نشد و احتمالا در مراحل بعدی فراخوان شود.

رئیس اداره راه و شهرسازی اسدآباد درباره تفاوت مسکن ملی و مسکن عادی نیز گفت:در طرح مسکن ملی، زمین طرح به‌صورت اقساط ده ساله و با قیمت کارشناسی با تسهیلات بانکی بلند مدت و با قیمت تمام شده به متقاضی واگذار می‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مسکن ملی بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۵۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: گره هایی که  توسط مردم باز می شود دولت نمی تواند آنها را انجام دهد. دولت باید زیرساخت ها را انجام دهد و خلا های قانونی را پر کند و به کمک مجلس زمینه جهش تولید مسکن با مشارکت مردم را فراهم کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از زیرساخت ها برای جهش تولید مسکن واگذاری زمین است. سختگیری های بیجا در خصوص عرضه زمین به مردم مصیبت درست کرده است. برخی از رفتارهای متناقض در حوزه ساخت مسکن مردم را سردرگم کرده است. از جهتی می گویند قانون جهش تولید مسکن اجرایی شود و از طرف دیگر سختگیری های بیجا درمورد پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم دارند که همه اینها موانع است.

ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم جهت مشارکت فعال توان و سرمایه مردمی در حوزه ساخت مسکن در کنار عرضه زمین توسط دولت تاکید کرد: سال ، سال تولید و جهش تولید است و از طرف دیگر اگر می خواهیم جهش تولید رقم بخورد باید مشارکت مردم را داشته باشیم. اگر در کنار واگذاری زمین اقدامات حمایت مالی دولت از جمله تسهیلات بانکی داشته باشیم پروسه تکمیل می شود و من احساس می کنم اگر مردم بخواهند خودشان بدون تسهیلات وارد شوند مانع ایجاد می شود. منابع بانکها برای بیت المال و مردم است . اینکه بگوییم مردم بروند مسکن بسازند آنهایی که پول ندارند تسهیلات بگیرنددرست نیست چراکه  اقشار کم درآمدی هم  هستند که نمی توانند تسهیلات بگیرند اولا گرفتن تسهیلات ضمانت های سنگین می خواهد و زمان بر هم  است .

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به لزوم حذف موانع  خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم  به تولید جهش مسکن برسیم باید موانع پیش روی عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات بانکی به مردم را حذف کنیم. برداشتن موانع بدون اراده دولت و دستگاههای متولی ممکن نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پیامک اقساط نجومی برای متقاضیان نهضت ملی مسکن
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر ۲ ماه، ۴۰ میلیون واریز کنند!
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری در سازمان ملی زمین و مسکن
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • جانمایی زمین برای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در نیشابور
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • حل مشکلات مردم در حوزه مسکن یک تکلیف شرعی است