Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روان درمانگر اعتیاد گفت: دسترسی به مواد اعتیادآور منجر به کاهش سن اعتیاد در کشور شده است. از سوی دیگر با توجه به اینکه نسل جوان با تکنولوژی پیش می‌رود، دیدن فیلم‌ها، گروه‌های موسیقی و تبلیغاتی که در آنها استفاده از مواد مخدر ترویج می‌شود، زمینه ساز کاهش سن اعتیاد به نوجوانی و جوانی است.

به گزارش ایمنا، حسین بهلولی، در آستانه روز جهانی مبارزه با مصرف مواد مخدر، اظهار کرد: تکنولوژی بستر دسترسی به فیلم‌ها و تبلیغات استفاده از مواد مخدر و گروه‌های موسیقی که مواد اعتیاد آوری همچون "گل" را تبلیغ می‌کنند، گرایش افراد به مصرف مواد را افزایش داده اما افرادی که در این محتوای تبلیغاتی مشغول ترویج مصرف مواد هستند، بعضاً خود ورزشکارانی هستند که هیچ گاه مواد مصرف نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روان درمانگر اعتیاد با بیان اینکه سیگار سکوی پرتاب اعتیاد است، درباره اهمیت نقش گروه‌های دوستی جوانان و نوجوانان در اعتیاد فرزندان به مواد، ادامه داد: خانواده نقش اصلی فرآیند درمان اعتیاد را دارد. خانواده می‌توان در درمان و یا گرایش فرد به سمت اعتیاد نقش داشته باشد. عدم حمایت خانواده و بی‌تفاوتی خانواده نسبت به فرزندان اوج آسیب پذیری فرزندان محسوب می‌شود. حتی پس از درگیری فرد با مصرف مواد، بی‌تفاوتی خانواده شروع استیصال برای فرد معتاد است.

این روانشناس ادامه داد: اصلی‌ترین دغدغه جوان، نوجوان و به طور کلی فردی که درگیر اعتیاد شده، مصرف مواد و رسیدن به حس آرامش و حال خوش پس از مصرف مواد است. با گذر زمان، پس از اینکه فرد متوجه می‌شود تمام زندگی خود را صرف مصرف مواد و اعتیاد کرده است، از وضعیت خود خسته شده و این خستگی از مواد منجر به کنار گذاشتن آن می‌شود.

بهلولی گفت: مصرف کنندگان مواد اعتیادآور به مرور زمان فراموشکار شده و افت حافظه پیدا می‌کنند. از سوی دیگر عزت نفس و اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهند و توجه به همین شرایط می‌تواند در نهایت انگیزه‌ای برای ترک مواد باشد. زمانی افراد درگیر مصرف مواد اعتیادآور تصمیم به کنار گذاشتن مواد می‌کنند که جایگاه اجتماعی و… خود را با جایگاه پیشین مقایسه کرده و متوجه می‌شوند تا چه میزان افت کرده‌اند.

به گفته این روان درمانگر اعتیاد، شکست‌های پیاپی و ناکامی‌ها منجر به کنار گذاشتن مواد اعتیادآور می‌شود. در عین حال افرادی که ترک می‌کنند همیشه در معرض لغزش و بازگشت هستند، از این رو باید با دوستان مصرفی خود مراوده نداشته باشند، در محیطی که مصرف داشتند حاضر نشوند، ابزار مصرفی خود را دور بریزند و حتی شماره فردی که از او مواد تهیه می‌کردند را از ذهن و گوشی خود پاک کنند چراکه ممکن است فرد بلغزد و به مصرف مواد بازگردد.

بهلولی با تاکید بر اینکه ترک کامل مواد اعتیادآور امکان پذیر است اما این ترک کامل به منزله عدم بازگشت دوباره نیست، تصریح کرد: چون فرد درگیر اعتیاد اعم از جوان و نوجوان کار اشتباهی انجام داده، طبیعتاً خانواده نمی‌تواند به او اعتماد کند و لازم است اعتماد خانواده مجدداً جلب شود، به شرطی که افراد قدم‌های نخستین ترک اعتیاد را بردارند، انگیزه این ترک در آنها ایجاد می‌شود.

این روانشناس با اشاره به اهمیت حمایت خانواده‌ها در ترک مواد، ادامه داد: لازم است خانواده‌ها از فرزندان خود حمایت کنند. مصرف کنندگان مواد پس از ترک نوسانات خلق دارند پس خانواده به بازگشت روحیه آنها باید کمک کند. خانواده و فردی که تصمیم به ترک اعتیاد گرفته باید با یکدیگر هماهنگ باشند به طوری که خانواده یک قدم در راستای ترک اعتیاد فرزند بردارد و خود فرد نیز قدم دیگر را بردارد.

این روان درمانگر اعتیاد تصریح کرد: لازم است آموزش‌هایی به خانواده‌ها داده شود، مخدرهای جدید و آسیب‌هایشان به خانواده‌ها معرفی شوند. خانواده‌ها باید مراقب فرزندان و دوست آنها باشند، با فرزندان صحبت و در مسائل خانه و خانواده از آنها مشورت بگیرند تا نوجوان و جوان تصور نکند از خانواده دور شده است.

منبع: ایسنا

کد خبر 503143

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تبلیغات موادمخدر افزایش اعتیاد در زنان افزایش اعتیاد کودکان کاهش سن اعتیاد هفته مبارزه با مواد مخدر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مواد اعتیادآور مواد اعتیاد خانواده ها مصرف مواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم

تقویت چشم و بینایی با تغذیه را که می شنویم یاد هویج می افتیم. درست است که هویج موجب تقویت چشم می شود اما مواد غذایی دیگری هم هستند که اثراتی فوق العاده در تقویت چشم دارند.

به گزارش نمناک، تقویت چشم و بینایی با تغذیه شامل خوردنی ها و نخوردنی هایی می شود که با شناخت آنها می توانید در مراقبت از چشمانتان از راه خوراکی بهتر عمل کنید. چشم عضو مهمی است که به مراقبت های زیادی نیاز دارد و یکی از این راهها رعایت اصول تغذیه برای داشتن چشمانی سالم است.

مواد غذایی مفید برای تقویت چشم و تاثیر تغذیه بر بینایی

به طور کلی شما باید مقادیر زیادی سبزیجات سبز و پر برگ و هفته ای دو بار ماهی مصرف کنید تا چشمی سالم داشته باشید اما در کنار این نکته با برخی از مواد غذایی مفید برای چشم آشنا شوید.

هویج با داشتن ویتامین A تبدیل می شود. این ویتامین سلامت کلی چشم را بهبود می بخشد. مصرف غذاهای بتا - و لیکوپن را افزایش دهید و یا از مکمل های غنی ویتامین A استفاده کنید. اسفناج و کلم بروکلی نه تنها غنی از ویتامین های C،B،A و E و مواد معدنی و روی هستند بلکه غنی از لوتئین و زیزانتین نیز هستند. مصرف روزانه اسفناج، می تواند مانع بروز اختلال هایی مانند آب مروارید و تباهی لکه زرد شود. اسفناج، برای سلامت قرنیه چشم نیز مفید است و بروکلی با داشتن ویتامین B، لوتئین و زیزانتین نه تنها باعث تقویت بینایی می شود بلکه از چشم ها حفاظت می کند و از تاری دید پیشگیری می کند. تقویت چشم با گیاهان دارویی

از لحاظ طب سنتی مواد غذایی مفید و مضر برای چشم و بینایی شامل:

زردچوبه - هویج - آویشن - شلغم - رازیانه - بادام شیرین با نبات - مغزها بطور کلی مانند بادام، گردو، پسته، فندق - مربای هلیله - دارچین، زعفران و کندر

نسخه های طب سنتی برای تقویت چشم و بینایی

هر روز یک گرم آمله کوبیده در عسل حل کرده میل نمایند قوت چشمها زیاد می گردد.

مخلوط بادام و رازیانه:
بادام و دانه رازیانه را پودر کنید. این پودر و یک لیوان شیر را قبل از رفتن به تخت خواب مصرف کنید. از مصرف آب به مدت دو ساعت بعد از مصرف شیر پرهیز کنید. برای چهل روز از این برنامه پیروی کنید. نبایدهایی برای تقویت بینایی و چشم

در بخش تغذیه مناسب تقویت چشم و بینایی سری بایدها و مفیدها را گفتیم و حالا نوبت به نبایدهاست که شما باید در برنامه غذایی خود رعایت کنید.

از مصرف گوشت های خشک و فرآوری شده تا حد امکان پرهیز کنید. برای جلوگیری از ضع بینایی و دید مصرف غذاهای غلیظ مانند حلیم و کله پاچه را به حداقل برسانید. مواد غذایی نفاخ و تحریک کننده معده و روده عدس، پیاز، سیر، تره، شاهی، بادنجان، باقلا، لوبیا، کلم، شوید، زیتون خام خوراکهای ترش مانند سرکه، سیب ترش برای بینایی خوشایند نیستند. مصرف زیاد خوراکهای شور مانند کنسروها، خیارشور، چیپس و پفک دلیلی است بر ضعف بینایی شما در حالت سیری هرگز به غذاخوردن ادامه ندهید. سیر و با شکم پر خوابیدن از علل دیگر ایجاد ضعف چشم است.   نکاتی برای تقویت و حفظ سلامت بینایی خوب بهداشت خوب چشم ها را با شستن صحیح آن ها با آب سرد و یا گلاب در هر روز حفظ کنید.گلاب در کاهش فشار چشم و خارش به ویژه در تابستان موثر است. از لمس کردن چشم ها بدون شستن دست ها پرهیز کنید. وضعیت لنزهای طبی خود را بررسی کنید. از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب بسیار دوری کنید و زمانی که در معرض نور خورشید قرار می گیرید، عینک آفتابی محافظ و یا کلاه خود را بپوشید.

چیزهای دیگری هم هست که باید رعایت کنید و در ادامه ی این بخش از نمناک عنوان شده است.

توصیه های دیگر: به صفحه تلویزیون یا صفحه کامپیوتر خود خیره نشوید، چون به چشم فشار وارد میکند. هنگام کار با یک کامپیوتر، مانیتور را در فاصله ای مناسب، حدود 18 تا 24 اینچ دورتر قرار دهید. ارتفاع صفحه مانیتور باید درست در پایین سطح چشم باشد. هر 20 دقیقه یک بار وقفه های بصری مکرر داشته باشید و چشمان خود را آرام کنید. از مطالعه در نور کم خودداری کنید چون باعث فشار روی ماهیچه های چشم می شود. عینک هایی را که مناسب نیستند استفاده نکنید، این برای کودکان اهمیت ویژه ای دارد. معاینه عمومی منظمی داشته باشید. همیشه از لوازم آرایش چشم با کیفیت خوب استفاده بکنید و لوازم آرایش چشم قدیمی را دور بیندازید. خوابیدن ناکافی و نامناسب منجر به ناراحتی چشم و دید تار می شود. چشم های خود را به طور غیر ضروری مالش ندهید. از رژیم غذایی غنی ویتامین C استفاده کنید. از غذاهای غنی از روغن، چرب یا تند پرهیز کنید. سیگار نکشید. از استرس داشتن جلوگیری کنید. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پشت پرده بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر کشور چه بود؟ | ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک | یکی از اعضای این باند در عروسی اش شاباش میلیاردی گرفت
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • هشدار! این دارو معتادتان می‌کند
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!