Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علیرضا صلواتی با اشاره به اهمیت توجه به اجرای شبکه سراسری قطار برقی در جای جای مختلف کشور اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، توجه به توسعه شبکه سراسری ریلی در کشور بوده و راه‌آهن اصفهان – اهواز به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های کشور به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مجری کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان با بیان اینکه این پروژه با بیش از سه دهه توقف، یکی از دغدغه‌های مهم مردم استان‌های مرکزی و جنوبی کشور برای اجرا به شمار می‌رفت، ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته ‌طی یک سال گذشته، فرایندهای اجرایی و مطالعاتی پروژه طی شد و در حال حاضر این پروژه در مسیر اجرایی قرار گرفته است.

وی بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، به زودی این پروژه با انتخاب پیمانکار و امضای قرارداد  از سمت اهواز به سمت رامهرمز به طول 50 کیلومتر ساخته خواهد شد. 

صلواتی درباره اهمیت اجرای این پروژه تصریح کرد: با توجه به حجم قرارداد این پروژه و رقم مالی پیش‌بینی شده برای اجرای آن، روش‌های مختلف تأمین مالی برای این پروژه برای اولین بار در کشور، مورد بررسی قرار گرفته و در حال حاضر سه روش مجزای تأمین مالی خارجی و داخلی،مد نظر قرار گرفته است.

مجری کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان ادامه داد: بر اساس مطالعات صورت گرفته، برای اجرای این ابرپروژه مهم ملی، بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه پیش‌بینی شده و در صورت اجرا، نقش مهمی در اتصال جنوب کشور به مرکز کشور، تسریع در حمل و نقل مسافر و بار و بهبود شرایط کیفی شبکه ریلی کشور ایفا خواهد کرد.

وی درباره جزئیات این پروژه افزود: این پروژه به طول ۵۰۴ کیلومتر دارای نزدیک به ۸۰ کیلومتر تونل و ۱۵ کیلومتر پل خواهد بود و ۸ ایستگاه درجه دو و ۱۵ ایستگاه درجه سه را در خود خواهد داشت.

صلواتی با اشاره به سرعت اجرای این طرح گفت: این قطار برقی در بخش بار با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت و در بخش مسافری با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت حرکت خواهد کرد. 

مجری کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های این مجری، تکمیل این پروژه بر زمین مانده بود، گفت: تلاش ما این است که هرچه سریعتر زمینه تکمیل این پروژه را فراهم کرده و با توجه به تأثیر آن در بهبود شرایط جابجایی مسافر و بار و دغدغه‌های موجود، باید این اتفاق صورت گیرد. 

وی درباره جزئیات قراردادی پروژه اضافه کرد: بر اساس قرارداد ابرپروژه راه‌آهن اصفهان- اهواز، مقرر است که در صورت تأمین مناسب مالی، این طرح در زمانی بالغ بر 5 سال عملیاتی شود.

صلواتی با بیان مهم‌ترین مزیت‌های این طرح افزود: جذب ریلی عمده بار و مسافر جاده‌ای محورهای ترابری زمینی منطقه جنوب غرب کشور، تقویت ارتباط استراتژیک شمال جنوب کشور و کاهش تقاضای حمل ریلی محور درود اندیمشک، ارتقای ایمنی و کاهش سوانح جاده‌ای منطقه با کاهش تردد ناوگان سنگین بارهای فولاد از جمله مزیت‌های این پروژه به شمار می‌رود.

مجری کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان با بیان اینکه این پروژه زمینه توسعه اقتصادی منطقه و افزایش اشتغال و رفاه اهالی و ارتباطات جاده‌ای منطقه را فراهم می‌کند، افزود: توسعه صنعت فولاد با حمل ارزان و سریع سنگ آهن بین معادن و کارخانجات فولاد، کاهش قابل توجه مصرف انرژی و کاهش آلودگی هوای منطقه به همراه ارتقای شاخص‌های اقتصادی و زیربنایی منطقه و کشور از جمله دیگر مزیت‌های پروژه است.

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان اهواز قطار راه آهن مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۲۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، سیدعباس مینایی روز شنبه در بازدید از کانال‌های شبکه بهره برداری آب مغان اظهار کرد: در سال جدید نیز عملیات لایروبی زهکشی باکس یک به طول ۱۶ کیلومتر با بر آورد هزینه تقریبی ۱۵۰ میلیارد ریال شروع شده و هم اکنون در حال اجرا می‌باشد.
وی افزود: با توجه به مشکلاتی که ممکن بود در آینده در برداشت آب و هدایت آب به کانال مغان مواجه شویم شرکت بهره برداری و زهکشی مغان فرایند رسوب برداری را آغاز کرد.
مدیر امور منابع آب مغان گف: همچنین به اقداماتی نظیر جاده سازی و شن ریزی (جاده سرویس) به طول ۳۳ کیلومتر، گریدر زنی به طول ۲۵ کیلومتر و همچنین عملیات خاکی از قبیل کانال انحرافی رگلاتور ۲، زهکش زیرزمینی پمپاژ سه، کالورت ۱۵ کیلومتر ۱۹ به مساحت ۳۸۰ هزار مترمکعب اشاره کرد و گفت: برنامه‌ها و طرح‌های در دست اجرا با هدف اصلاح شبکه و در راستای رضایتمندی بهره برداران و کشاورزان اجرا می‌شود.
مینایی با اشاره به کمبود آب در منطقه مغان از کشاورزان خواست در راستای بهبود وضعیت توزیع و تحویل آب نهایت همکاری و همیاری را با عوامل شبکه داشته باشند.
وی افزود: امیدواریم امسال تنش آبی سال‌های قبل تکرار نشود و تمام توان خود را به کار خواهیم بست تا آبیاری را به نفع زارعین مدیریت نماییم.
مدیر امور منابع آب مغان با اشاره به همکاری تنگاتنگ امور منابع آب مغان با سایر دستگاه‌های متولی گفت: در راستای رعایت الگوی کشت و جلوگیری از کشت محصولات پرآب بر، هرگونه قرارداد آبیاری و توزیع آب به زارعین منوط به معرفی‌نامه کتبی جهادکشاورزی با درج عنوان نوع کشت خواهد بود.

دیگر خبرها

  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • سرمایه گذاری ۱۰۰هزار میلیارد تومانی برای ۳۵پروژه تجاری ومسکونی در کشور
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان