Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد انصافی از هنرمندان طنز تلویزیون که این روزها چهره او را در یک نمایش تلویزیونی با عنوان «خانه آبنباتی» در شبکه پویا می بینیم، درباره ضرورت ساخت برنامه های طنز و شاد در تلویزیون و علت نپذیرفتن پیشنهاد بازی در سریال «حضرت موسی(ع)» به گفت وگو پرداخت.

جواد انصافی که در حوزه کودک و نوجوان کار پژوهشی نیز انجام می دهد، در گفت و گویی با ایسنا درباره علت حضورش در مجموعه نمایشی «خانه آبنباتی» توضیح داد: زمانی که به این کار دعوت شدم و عنوان شد که فضای شاد و مفرحی دارد، پذیرفتم که در این مجموعه حضور داشته باشم؛ چرا که تأکید من بر این است که فضای شاد و مفرحی را فراهم بیاورم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار را شروع کردیم و خیلی خوب پیش رفتیم و پخش آن از تلویزیون هم مدتی است که آغاز شده است.

وی ادامه داد: از آنجا که از مدت ها قبل درباره کودکان و نوجوانان کار پژوهشی انجام می دادم، در این پژوهش ها به این نتیجه رسیدم که خیلی از آموزش هایمان را باید از کودکی و نوجوانی شروع کنیم که پایه ای و اساسی باشد؛ به عنوان مثال اگر درباره نوروز صحبت می کنیم، کودکان اگر متوجه شوند که نوروز چه پشتوانه علمی دارد، خود این باعث می شود، تفکر کنند و به تفکر کردن عادت کنند. از طرفی به طور دیگر نگاه کردن هم عادت می کنند. اینکه پشت هر کاری یک فکری است. به ویژه در ارتباط با رسوم و آیین های ایرانی که پشت هر کدام از این آیین ها فکری بوده است.

انصافی سپس گفت: در مجموعه «خانه آبنباتی» هم کمابیش به آیین های ایرانی پرداخته ایم؛ به عنوان مثال قبل از عید همه باید آشتی می کردند که یک رسم قدیمی است و یا سلام سلامتی می آورد از جمله آیین های کهنی است که در این برنامه به آن پرداخته شده است.

فقط کار طنز و شاد انجام می دهم

انصافی با تأکید بر ایجاد فضای شاد در تلویزیون گفت: من همیشه تلاشم این بوده است که کارهای طنز و شاد انجام دهم. در طول این ۱۰ سال به تمام گروه ها اعلام کرده ام که کار جدی نمی کنم و فقط کار طنز و شاد انجام می دهم؛ چرا که مردم آنقدر گرفتاری دارند که با هر چیزی راحت غمناک می شوند و این شاد کردن است که سخت است. من تلاشم شاد کردن است. خوشبختانه مجموعه «خانه آبنباتی» فضای شادی دارد و دستمان هم در این مجموعه باز بوده، اتفاقات خوبی هم در آن صورت گرفته از جمله اینکه پرداختن به ملودی های قدیمی، بازی های فولکلور قدیمی این شرایط را برای مخاطب کودک فراهم کرده که نسبت به پیشینه این آیین ها اطلاعات کسب کنند و یاد بگیرند.
خانه آبنباتی با بازی جواد انصافی

صداوسیما و مطبوعات، شادی یادشان رفته

این بازیگر طنز در ادامه با اعتقاد بر اینکه وظیفه عمده صداوسیماست که در شاد کردن مردم بکوشد، گفت: این ویژگی یک غذای روح و شادی آفرین و غذایی است که آدم ها را سرحال می کند. متأسفانه تعداد و نوع کارهای شاد در تلویزیون خیلی کم است؛ در صورتی که اگر از دیرباز هم مرور کنیم در هر ماه جشن های به خصوصی داشتیم. جشن هایی که در تداخل ماه با روز بود، مثل جشن اسفندگان که هر ماه یک چنین جشنی داشتیم. به جرأت می توانم بگویم در ماه دو جشن بزرگ داشتیم؛ چراکه مردم احتیاج به تفریح و شادی داشتند و از نظر روحی و روانی با برگزاری این جشن ها آماده کار کردن می شدند. بنابراین این جشن ها تأثیر بسزایی در روحیه مردم می تواند داشته باشد اما با اینکه اعلام شده است نمی دانم چرا صداوسیما یادش رفته است. حتی مطبوعات ما این شادی ها را فراموش کرده است. در گذشته در مجلات هفتگی همیشه دو صفحه به مسائل طنز و شادی اختصاص می یافت حتی این ها هم فراموش کرده اند که چنین صفحاتی بود. خواهش می کنم یک یادآوری شود و یک تلاشی شود تا در این بخش بیشتر بکوشند.

رنگ در شبکه کودک چه جایگاهی دارد؟

انصافی در بخش دیگری از گفت وگوی خود درباره رنگ و لعاب برنامه های کودک تلویزیون ما در مقایسه با شبکه های مطرح کودک دنیا که تأثیر بسزایی در جذب کودکان ما داشته اند، در پاسخ به اینکه تا چه میزان تلاش شده است به رنگ در برنامه ها پرداخته شود، اظهار کرد: ما در مجموعه «خانه آبنباتی» تلاش مان را کرده ایم که در هر قسمت تنوع رنگ در برنامه داشته باشیم. در سیاه بازی رنگ انواع و اقسام و تنوع دارد به نوعی که در سیاه بازی رنگ سیاه نداریم و فقط صورت سیاه است. حتی برای آدم های منفی از رنگ زرشکی و سورمه ای استفاده می کنیم؛ بنابراین رنگ خیلی مهم است. همه با دیدن رنگ شاد لبخند می زنند و تنوع رنگ بر روحیه تأثیرگذار است. در برنامه «خانه آبنباتی» هم همین طور بوده و به تنوع رنگ توجه کرده ایم.

وی همچنین درباره دکور برنامه «خانه آبنباتی» که تلفیقی از دکور و نقاشی است، توضیح داد: نظر دکوراتور و کارگردان بر این بوده است که کمی تخیل کودکان با این روش قوی تر شود. به عنوان مثال در کارگاه این مجموعه یکسری اجناس وجود دارد که برخی از آن ها نقاشی شده اند این بدان علت است که تخیلات کودکان قوی تر شود.

هیچ کار جدی بازی نمی کنم

جواد انصافی در بخش پایانی گفت وگوی خود تأکید کرد: من در  ۱۰ سال اخیر مطرح کرده ام که هیچ کار جدی بازی نمی کنم؛ بنابراین بخشی از پیشنهادهایی که کار جدی بوده، سوخته است و حالا همه می دانند که من کار جدی نمی کنم و کار طنز و شاد انجام می دهم.

ایفای نقش دلقک شاه عباس

او در همین زمینه با اشاره به حضورش در سریال تاریخی «مستوران» گفت: در این سریال قرار است نقش دلقک شاه عباس را بازی کنم به همین دلیل پذیرفتم که با این سریال همکاری کنم. این سریال جزو سریال های الف تلویزیون به شمار می رود که فصل ابتدایی آن در ۲۶ قسمت طراحی و به تولید خواهد رسید.

حمیدرضا آذرنگ، دانیال حکیمی،  داریوش کاردان، عباس محبوب، نازنین فراهانی، ‌رویا میرعلمی، بیژن بنفشه خواه از بازیگران سریال «مستوران» هستند.

سریال «مستوران»  به کارگردانی سید جمال سید حاتمی و تهیه کنندگی عطا پناهی، محصول سازمان هنری رسانه ای اوج است.

و اما پیشنهاد حضور در سریال «حضرت موسی(ع)»

این بازیگر اخیرا پیشنهادی درباره بازی در سریال «حضرت موسی (ع)» داشته که آن را نپذیرفته است.

انصافی درباره علت این مساله اینگونه توضیح داد: پس از تماسی که برای پیشنهاد بازی در سریال «حضرت موسی (ع)» با من گرفته شده بود، ضمن عذرخواهی مطرح کردم که نسبت به اتفاقاتی که در زمان حضرت موسی (ع) رخ داده، مشرف هستم و حتی خودم فردی مذهبی هستم. فیلم هایی هم که درباره حضرت موسی (ع) ساخته شده است را دیده ام اما در هیچ بخشی از آن نقشی که کمدی باشد، نمی بینم./ایسنا

بیشتر بخوانید

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بازی در سریال جواد انصافی حضرت موسی فضای شاد آیین ها کار جدی جشن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود

امام جمعه شیراز گفت: در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود لذا ما باید به نقطه‌ای برسیم تا حق کارگران درست و منصفانه قسمت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اتفاق اعضاء شورای عالی کار و تشکیلات کار و کارگری فارس ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر، اظهار داشت: امیدوارم جامعه کارگری ما در آینده این کشور و آینده دنیا بتواند به عنوان یک مجموعه نمونه‌ای که عدالت، رفاه، خدمت و تولید را به اوج می‌رساند مطرح شود، طبیعتاً برای رسیدن به چنین هدفی از کارفرما، کارگر، دولت و مجموعه‌های مردمی و علمی باید تلاش کنند تا این مسیر بسیار طولانی را طی کنیم.

وی افزود: ما ادعای بزرگی داریم که ملتی با فرهنگ چند هزار ساله هستیم و آرزو و آرمان بزرگی نیز داریم و می‌گوییم ایرانیان زمینه ساز عدالت جهانی هستند و این ادعا در طول تاریخ ما تکرار شده است پس از این جهت باید خود را آماده کار و تلاش کنیم.

امام جمعه شیراز در خصوص رتبه‌سنجی‌ها، بیان کرد: این کار بد نیست و نشان دهنده این است که به نوعی در بین مجموعه‌های فعال در کشور دارای رتبه هستیم، اما باید توجه داشته باشیم که از یکطرف با وضعیت موجود و از طرف دیگر با آرمان‌های خود باید شرایط را بسنجیم تا در ادامه بتوانیم یک حرکت معقول متناسب به سوی پیشرفت داشته باشیم، اگر صرفا خودمان را با وضعیت کشور بسنجیم در چند سال گذشته و در بحث مقامات ملی استان فارس عقب‌گرد داشته‌ایم در حالیکه مقام معظم رهبری فرمود فارس در قله است. 

آیت‌الله دژکام افزود: ما در قله بودیم و باید در قله بمانیم و برای در قله بودن همه دوستان از مدیران دولتی تا کارفرمایان و کارگران عزیز باید تلاش کنند و از نقش خودمان به عنوان استان پیشران در عرصه‌های مختلف تولید تا فرهنگ تنزل نکنیم.

وی با اشاره به مشکل جهانی آب و ...، گفت: امروز باید کاری کنیم تا گذران دنیا بر ما آسان شود و تحمل پیدا کنیم. چه چیزی باعث می‌شود در دنیا زندگی را تحمل کنیم؟ یکی از موارد عدالت است و برای همین است که امیرالمؤمنین هر هفته در خطبه‌های نمازجمعه می‌خواندند و ما نیز به تبعیت از ایشان در خطبه می‌خوانیم که «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ».

نماینده ولی فقیه در استان فارس در خصوص نامگذاری روز نام کار و کارگر گفت: به خاطر اینکه به صورت سنتی در طول تاریخ دنیا کارفرمایان زورشان می‌رسید و حق کارگران درست ادا نمی‌شد روز کارگر را گذاشتند که حق کارگران عادلانه داده شود، اما بحث یک روز یا یک هفته خاص در طول سال نیست و همیشه در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود. ما باید به نقطه‌ای برسیم تا همینی که هست منصفانه قسمت شود و اصل همین است.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: در بحث تولید اول باید پول را تولید کنید و اینکه رهبری می‌فرماید دانش بنیان‌ها به کمک بیایند برای این است که هزینه تولید کم شود و سود خالص اضافه شود و به کارگر سهم و سود بیشتر داده شود و در این زمینه باید کار شود وگرنه اوضاع همین خواهد ماند.

امام جمعه شیراز در پایان با بیان اینکه هزینه تولید در قسمت‌هایی آنقدر زیاد است که آسیب می‌بینیم و اگر کار بر پایه دانش جلو نرود بعد از مدتی شکست روی شکست است و روی این مسائل باید فکر کنیم و از آدم‌های بصیر استفاده کرده و هزینه برای آن بپردازیم، گفت: برخی‌کارخانه‌ها مرکز تحقیقات دارند یعنی اینکه می‌خواهند کیفیت را افزایش دهند و هزینه تولید کمتر شود و جنس تولیدی بهتر با هزینه کمتر به دست بیاید. انشاءالله در این مسیر همه به یکدیگر کمک دهیم و برنامه‌ریزی کنیم تا به نتایج مطلوب برسیم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • نبرد تاکتیکی استقلال و تراکتور/ آبی‌ها چگونه در غیاب حسینی از دروازه‌شان محافظت می‌کنند؟
  • تنها شانس قهرمانی ایران در والیبال اروپا کمرنگ شد
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • خاص‌ترین هوادار فوتبال در تمرین استقلال | هدیه نکونام به این هوادار خاص | تصاویر
  • خاص‌ترین هوادار ایران در تمرین استقلال (عکس)
  • برگزاری بیش از ۷۰۰ برنامه کشوری در دهه کرامت
  • چرا فرهاد مجیدی سرمربی‌گری تراکتورسازی را نپذیرفت؟