Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سابق منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان گفت: افتتاح خیابان ۳۶ متری سودان پایان آلونک‌سازی و شهرسازی نامناسب در یکی از بدترین نقاط شهر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی شمس امروز _یکشنبه ششم تیرماه ۱۴۰۰_ در یکصد و هفتاد و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: پنج سال پیش منطقه ۱۴ حاشیه‌ای‌ترین و کم‌درآمدترین منطقه شهر اصفهان به شمار می‌رفت و ساکنان آن گلایه‌های فراوانی نسبت به کمبود امکانات و خدمات داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با ایجاد و تحقق عدالت فضایی، منطقه ۱۴ به منطقه‌ای در حال توسعه تبدیل شد چرا که دیگر در این شهر، شهروندان درجه یک و درجه دو وجود ندارد.

مدیر سابق منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان با اشاره به فرارسیدن هفته مواد مخدر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با مواد مخدر، تصریح کرد: مواد مخدر حاشیه شهر را دچار چالش‌های زیادی کرده بود که با احداث و افتتاح ورزشگاه‌های جدید و کلنگ‌زنی ورزشگاه امام خمینی زمینه برای پر کردن اوقات فراغت جوانان این منطقه فراهم شد.

وی ادامه داد: برای اجرای خیابان ۳۶ متری سودان که چند ماه قبل کلنگ آن به زمین زده شد، ۶۰ هزار مترمربع زمین آزادسازی شد که بر اساس برنامه‌ریزی ها قرار است ظرف یک ماه آینده به بهره‌برداری برسد تا خواسته ۳۰ ساله مردم این نقطه از شهر محقق شود.

شمس تاکید کرد: افتتاح خیابان ۳۶ متری سودان پایان آلونک‌سازی و شهرسازی نامناسب در یکی از بدترین نقاط شهر خواهد بود زیرا در بخش شمالی منطقه ۱۴ با احداث این خیابان، سرانه‌های خدماتی رشد خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین حمایت و کمک از سوی شهردار اصفهان در این دوره مدیریت شهری برای مردم حاشیه این کلانشهر بوده است.

کد خبر 503387

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر ورزشگاه شهرداری منطقه 14 اصفهان شهرداری اصفهان سرانه ورزشی افتتاح پروژه های عمرانی هر یکشنبه یک افتتاح شورای شهر اصفهان مدیریت شهری برنامه ریزی شهری عدالت فضایی مناطق کمتر برخوردار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق منطقه ۱۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۶۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد

احمد یوسفی گفت: متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی، حرفه آموزی و اشتغال زایی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، کورش احمد یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در جریان بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در سال گذشته در استان کرمان بالغ بر ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ سراسر استان نگهداری و اقدامات درمانی و بازپروری برای رهجویان صورت گرفت.

وی بیان داشت: متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی، حرفه آموزی و اشتغال زایی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد به گونه‌ای که اطمینان حاصل شود که این افراد بازگشت مجددا به کمپ نداشته باشند.

احمدیوسفی با بیان این مطلب که در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، کمپ‌های ماده ۱۵ و ۱۶ مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: در زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات سازمان‌های متولی همکاری لازم نمی‌کنند و شوربختانه استان کرمان در بحث زیرساخت‌های کمپ ۱۶ جزء محروم‌ترین استان‌های کشور می‌باشد.

وی با بیان این مطلب که اعتیاد یک چالش اجتماعی در دنیا می‌باشد، ولی در کشور ما در صدر آسیب‌های اجتماعی است گفت: متاسفانه در زندان‌ها ۵۰ درصد بصورت مستقیم و ۲۰ درصد بصورت غیرمستقیم محکومین به حبس مربوط به جرائم مواد مخدر هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان تاکید کرد: بسیاری از معتادان به واسطه بیماری اعتیاد خود مرتکب جرم می‌شوند و در برخی موارد اعتیاد موجب ضربه زدن به سرمایه‌های اجتماعی شهر شده است که لازم است اقدامات قبل، حین و بعد از درمان مورد توجه قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • آموزش نیروهای واکنش سریع در عربستان/ خارطوم اعتراض کرد
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • مشکل آب‌گرفتگی بلوار ارغوانیه رفع شد/ آماده‌باش اکیپ‌های ستاد سیل تا پایان بارش‌ها
  • هوای اصفهان و زرین شهر ناسالم برای گروه های حساس
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • اجرای بیش از ۵ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۷ اصفهان
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • هوای ۸ شهر اصفهان سالم است
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد