Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@03:21:50 GMT

تزریق دوز دوم به ۵۶ هزار خوزستانی

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۶۹۱۴۵

تزریق دوز دوم به ۵۶ هزار خوزستانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از تزریق دوز دوم به ۵۶ هزار خوزستانی خبرداد.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در خوزستان اظهار کرد: در حال حاضر در خوزستان شهر قرمز نداریم. ۱۳ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی و مابقی در وضعیت زرد قرار دارند.

 وی افزود: اکنون شهرهای اندیمشک، امیدیه، اهواز، شوش، ایذه، ماهشهر، آبادان، خرمشهر، دزفول، رامهرمز، شوشتر، دشت آزادگان و مسجدسلیمان در وضعیت نارنجی و شهرهای هندیجان، بهبهان، شادگان، باغملک، باوی، رامشیر، لالی، آغاجاری، اندیکا، هفتکل، گتوند، باوی، هویزه و حمیدیه در وضعیت زرد قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابول‌نژادیان گفت: روند نزولی بیماری در خوزستان تقریبا یک هفته متوقف شده بود که شاید تحت تاثیر شرایط مراسمات خانگی قبل از انتخابات بود اما هفته گذشته روند نزولی ادامه پیدا کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به روند کاهش موارد مرگ و بستری، بیان کرد: در حال حاضر ۷۸۷ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند.

ابول‌نژادیان تصریح کرد: بیشترین موارد مرگ در یک صد هزار نفر جمعیت در شهرهای استان خوزستان، به ترتیب در دزفول و آبادان است. میانگین سنی فوت نیز ۶۷ سال است. همچنین عمده‌ترین موارد مرگ در بیماران کرونایی مربوط به افرادی است که دارای بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت هستند.

وی عنوان کرد: تاکنون ۲۱۴ هزار خوزستانی دوز اول و ۵۶ هزار نفر دوز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند. ۹۴ درصد پرسنل درمان، ۹۶ درصد پرسنل بهداشت، ۶۳ درصد بیماران خاص، ۹۳ درصد افراد ساکن یا شاغل در سرای سالمندان و ۱۰۰ درصد جانبازان بالای ۵۰ درصد واکسینه شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: همچنین ۷۱ درصد افراد بالای ۸۰ سال، ۷۶ درصد افراد ۷۵ تا ۷۹ سال، ۷۰ درصد افراد ۷۰ تا ۷۴ سال و ۴۶ درصد افراد ۶۵ تا ۶۹ سال واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی گفت: سهمیه واکسن مجریان انتخابات موجود است که برخی فرمانداری‌ها این افراد را معرفی کرده‌اند اما تعدادی نیز اقدام نکرده‌اند. اگر این افراد در این هفته به ما معرفی نشوند سهمیه واکسن آن‌ها برای گروه‌های هدف تزریق می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به کارایی واکسن، گفت: طبق بررسی انجام‌شده، تزریق واکسن در پیشگیری از مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا بسیار موثر است. طبق تحقیقاتی که در خردادماه انجام شد، اگر واکسیناسیون به سرعت انجام شود تا ۹۹ درصد از مرگ و میر ناشی از کرونا جلوگیری می‌شود.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درصد افراد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۹۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال