Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، هامونی این اقدام را گام مهمی در راستای پشتیبانی از تامین مالی کسب‌وکارهای کوچک و شرکت های نوپا و همچنین رفع موانع فعالین حوزه تامین مالی جمعی دانست و افزود: درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری در گواهی شراکت، برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری و سایر سرمایه­‌گذاران نیز معاف از مالیات خواهد بود و از این محل صندوق‌های سرمایه‌گذاری مالیاتی پرداخت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی علاوه بر این، سود و کارمزد پرداختی حاصل از این گواهی‌ها، جزو هزینه‌های قابل قبول مالیاتی محسوب خواهد شد و از این منظر نیز برای شرکت‌های کوچک متقاضی تامین مالی، دارای مزیت است؛ چراکه شرکت‌های کوچک و طرح‌ها و پروژه‌هایی که نیاز به تامین مالی دارند، می‌توانند تا سقف ۱۰ میلیارد تومان از طریق تامین مالی جمعی اقدام به جذب سرمایه کنند.

هامونی با توضیح این نکته که بر اساس ماده ۷ قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید، تمامی درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار موضوع بند ۲۴ ماده ۱ قانون بازار اوراق بهادار و درآمدهای حاصل از نقل‌وانتقال این اوراق یا درآمدهای حاصل از صدور و ابطال آن‌ها از پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده، معاف است، افزود: با شناسایی گواهی شراکت به عنوان نوعی از ورقه بهادار موضوع بند ۲۴ ماده ۱ قانون بازار اوراق بهادار، معافیت‌های مالیاتی شامل این گواهی نیز خواهد شد.

او همچنین در خصوص زمان ابلاغ معافیت مالیاتی گواهی شراکت توضیح داد: با مساعدت ریاست سازمان امور مالیاتی و همچنین ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار، گواهی شراکت تامین مالی جمعی طی ابلاغیه شماره ۲۵/۱۴۰۰/۲۱۰ مورخ یکم تیرماه ۱۴۰۰ مشمول معافیت مالیاتی شد.

مدیرعامل فرابورس ایران ‌با اشاره به اینکه بازار تامین مالی جمعی فرابورس ایران در بهمن‌ماه سال ۹۹ با شروع جمع‌آوری وجوه برای دو طرح آغاز به کار کرد، اظهار داشت: تا کنون دو طرح در سکوهای دارای مجوز تامین مالی از فرابورس ایران موفق به تامین مالی شده‌­اند و یک طرح دیگر نیز در حال جمع‌­آوری وجوه است.

هامونی ابراز امیدواری کرد که با این معافیت اعطا شده به متقاضیان تامین مالی جمعی و سرمایه‌گذاران طرح‌های فوق، شاهد رشد روزافزون تامین مالی جمعی، تقویت شرکت­‌های کوچک و نوپا باشیم.

پربیننده ترین نمای پایانی بورس ( ۵تیر۱۴۰۰) / شاخص کل با رشد ۲۰هزار واحدی همراه شد نمای میانی بورس (۵تیر) / شاخص کل بیش از ۲۲هزار واحد صعود کرد بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس(۵تیر) / ورود قابل قبول حقیقی ها در اولین روز هفته «کامیاب آشنا»؛ فرصتی مطمئن در بازار سرمایه ارزش سهام عدالت من (۵تیرماه)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس درآمدهای حاصل تامین مالی جمعی سرمایه گذاری اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۲۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری به عنوان روشی برای عدم ورود هیجانات و رفتار‌های غیرحرفه‌ای به بازار سرمایه عمل می‌کند صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نقش کلیدی در جمع‌آوری نقدینگی بلاتکلیف و جلوگیری از ورود آن‌ها به بازار‌های موازی مثل مسکن و ارز دارند و به همین دلیل، تصمیماتی که سبب خروج پول از صندوق‌ها می‌شود در نهایت به ضرر اقتصاد ایران خواهد شد.

او افزود: اکنون نه تنها صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از ابزار‌های اصلی بازار سرمایه تلقی می‌شوند بلکه این صندوق‌ها به یکی از اجزای مهم اقتصاد کشور تبدیل شده‌اند آغاز فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال ۸۷، حجم چشمگیری از نقدینگی‌ها جذب این صندوق‌ها شدند و توانستند علاوه بر پوشش انواع مختلف ریسک‌پذیری افراد، به رکن اصلی تأمین مالی شرکت‌ها و حتی دولت تبدیل شوند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: کارکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخصوص صندوق‌های با درآمد ثابت به ۲ بخش اصلی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس و کمک به تأمین مالی تقسیم می‌شود اکنون بیش از ۹ میلیون نفر از دارندگان واحد‌های سرمایه‌گذاری با رقمی حدود یک‌هزار همت در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرده اند، این مبلغ می‌توانست بجای جذب در شفاف‌ترین بخش اقتصاد یعنی بازار سرمایه به سمت بازار‌های غیر مولد و غیررسمی مانند رمز ارزها، طلا و ارز سرازیر شود و بجای به‌کارگیری آنها در تأمین مالی شرکت‌ها در هنگام انتشار اوراق یا سپرده‌گذاری در بانک‌ها با ورود به بازار‌های مخاطره‌آمیز در این شرایط تحریمی که دسترسی به منابع سرمایه‌گذاری خارجی وجود ندارد، آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد کند.

جنانی افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری توانسته‌اند کمک شایانی را در مسیر شفافیت به بخش مولد اقتصاد داشته باشند و تا حد زیادی باعث جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها در فضای اقتصاد کشور شوند متأسفانه خبر‌هایی مبنی بر اجرای قانون مالیاتی جدید شنیده می‌شود که این ابزار حیاتی بازار سرمایه را مورد هدف قرار می‌دهد.

او بیان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان ابزاری تلقی می‌شوند که امکان سرمایه‌گذاری غیرمستقیم را برای جمع زیادی از مردم فراهم کرده و توانسته در طی این سال‌ها منابع مناسبی را جذب کند بهترین راه برای حفظ و افزایش اصل سرمایه، سرمایه گذاری اصولی و مطمئن است، روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد و در کل می‌توان گفت سرمایه گذاری به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود که افراد با توجه به میزان سرمایه و سطح اطلاعات خود، روش متناسب با شرایط خود را انتخاب می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند