Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدی گفت: برای تغییر وضعیت نامناسب سواحل و تفرجگاه‌های استان همه ی دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان علوی تبار مازندران پای کار بیایند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری،«مهرداد محمدی» امروز(۶تیر) در همایش ساماندهی سواحل، جنگل و تفرجگاه‌های استان مازندران بیان کرد: انتظار ما توجه به حوزه فرهنگی و تبیین راهکار است، مسیرها باید مشخص شود، برخی از موانع را باید ببینیم، بحث آلودگی، محیط زیست برای شهری که بیش از یک میلیون مسافر ظرف دو هفته دارد باید بسیاری از مسائل را مورد توجه قرار بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با اشاره به اینکه در مسافرت‌ها مردم می‌خواهند راحت باشند، گفت: این مورد یک درجه تخفیف دارد، موانع و مشکلات زیادی وجود دارد که باید طراحی و مهندسی شود و بر مبنای اصول و ضوابط جلو برویم.


محمدی با تاکید بر انجام مهندسی فرهنگی، بیان کرد: وظایف کمیته‌ها باید مشخص شود، ما هم در کمیته تبلیغی نیاز به اصول و ضوابط داریم که بر مبنای همان عمل کنیم، مورد بعدی اینکه با توجه به اجرای طرح موفق سالم‌سازی دریا این است که ما ۳۰۰ درصد کاهش غریق داشتیم.

 

وی با انتقاد از وضعیت نابهنجار برخی تفرجگاه‌های استان که عمدتا در اختیار بخش خصوصی است، افزود: طرح‌های سالمسازی دریا هنوز در تمامی نوار ساحلی استان آغاز نشده، اما مسافران در حال استفاده از دریا و سواحل هستند که با توجه به مشاهدات عینی و بازدید‌های میدانی می توان گفت از نظر اخلاقی اوضاع مطلوبی مشاهده نشد.

 

محمدی تاکید کرد: برای تغییر وضعیت نامناسب سواحل و تفرجگاه‌های استان همه ی دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان علوی تبار مازندران پای کار بیایند.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران طرح دریا ساماندهی سواحل مهندسی فرهنگی تفرجگاه های استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در نشست ستاد مدیریت بحران کرمانشاه که امروز (هشتم اردیبهشت) با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، از بالا بودن حوادث کوهستان در کرمانشاه بواسطه کوهستانی بودن این منطقه یاد کرد و گفت : امسال ۳۰ حادثه کوهستان در استان رخ داده که از نظر تعداد حوادث و تعداد موارد فوتی ناشی از حوادث کوهستان دومین استان کشور هستیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته شاهد آمار بالای حوادث کوهستان در کرمانشاه بودیم، به گونه‌ای که از ۸۵۸ حادثه رخ داده در سطح استان که هلال احمر در آن ماموریت داشته، ۹۹ مورد آن حوادث کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از دشواری عملیات در حوادث کوهستان یاد کرد که پُرهزینه و با ریسک بالا بوده و نیازمند تجهیزات تخصصی است.

محمدی خواستار تامین تجهیزات بیشتری برای رسیدگی به حوادث کوهستان در کرمانشاه شد و عنوان کرد: تجهیزات کنونی که در اختیار داریم پاسخگو نیست و برخی از آنها قدیمی و فرسوده هستند.

وی از کم توجهی به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز کرمانشاه بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ نیز گلایه کرد و یادآور شد: اکنون که تا حدودی برای سیل سیستان و بلوچستان کمک‌هایی ارسال کردیم، موجودی انبار‌های استان برای حدود دو درصد جمعیت کرمانشاه کافی است، درحالیکه بلحاظ استاندارد‌ها این میزان باید برای ۱۰ درصد جمعیت استان جوابگو باشد.

محمدی خواستار توجه ویژه به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز در کرمانشاه شد و افزود: با توجه به تعدد و تنوع بالای حوادث و مخاطرات، در اختیار داشتن امکانات و اقلام امدادی ضروری است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • مطهری: خیلی‌ها قبول نمی‌کردند به تراکتور بیایند
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است