Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: اعتبارات و بودجه‌های ملی و استانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید درست و به شکل بهینه هزینه شود تا شاهد افت میزان قاچاق کالا در استان قزوین باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، ‌هدایت‌الله جمالی‌پور در جلسه برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که عصر امروز در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: اعتبارات و بودجه‌های ملی و استانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید درست و به شکل بهینه هزینه شود تا شاهد افت میزان قاچاق کالا در استان قزوین باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قزوین را یک استان صنعتی و تولیدمحور توصیف کرد و افزود: بنابراین مبارزه با قاچاق کالا در استان قزوین از سایر استان‌های همجوار مهمتر است و با توجه به اینکه قزوین در همه ابعاد صنعتی نیازهای کشور را تأمین می‌کند، نگاه دستگا‌ه‌های اجرایی استان به حوزه قاچاق کالا و ارز باید یک نگاه ملی باشد تا بتوانیم جلوی خطرناک‌ترین دشمن تولید یعنی قاچاق کالا را بگیریم.

جمالی‌پور ادامه داد: امروز قاچاق لوازم خانگی، لوازم یدکی و قطعات صنعتی بنجل و دسته چندم از کشورهای مختلف اقتصاد تولید این محصولات در استان قزوین را تهدید می‌کند و باید به این نکته آگاه باشیم که به ازای ورود هر کدام از این کالاهای قاچاق ممکن است یک یا چند شغل مستقیم و غیرمستقیم در حوزه تولید و صنعت استان قزوین از دست برود.

رصد فعالیت سوله‌های صنعتی راکد برای مقابله با استخراج رمزارز

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان قزوین در ادامه به مشکل قاچاق ارز دیجتیال و رمزارز در قالب فعالیت‌های غیرقانونی ماینینگ اشاره کرد و گفت: به هر حال ورود ارز قاچاق به کشور و استان قزوین که در قالب استخراج غیرمجاز رمزارز و بیت کوین صورت می‌گیرد، علاوه بر ضربه‌ای که به اقتصاد کشور می‌زند، بحران تأمین و توزیع برق را هم تشدید می‌کند.

جمالی‌پور اضافه کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین موظف شده در راستای مبارزه با قاچاق رمزارز همه سوله‌های صنعتی راکد و غیرفعال استان قزوین را رصد کند تا از ایجاد مزارع استخراج بیت کوین در این سوله‌ها جلوگیری کند.

وی همچنین به وظیفه دستگاه‌های فرهنگی و هنری استان قزوین در مقابله فرهنگی با پدیده قاچاق کالا و ارز تاکید کرد و گفت: با وجود اینکه پلیس اقتصادی نیروی انتظامی استان قزوین در صف مقدم مبارزه با قاچاق قرار دارد، اما دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌های اثرگذار استان هم باید در حوزه مبارزه با قاچاق کالا به تولید محتوای ماندگار و قوی بپردازند.

لزوم تعامل با صنعتگران و بازرگانان در مسیر مبارزه با قاچاق

معاون اقتصادی استاندار قزوین هم در این جلسه با اشاره به ضربه کمرشکن قاچاق کالا به حوزه تولید و اشتغال استان گفت:‌ اگر مقابله با قاچاق کالا و ارز هدفمند نباشد، ممکن است فعالیت‌های این حوزه به انحراف رفته و به جای مقابله با قاچاق مخرب به سراغ مبارزه با قاچاق‌های خرد و دم‌دستی برویم که در نهایت سبب بازتر شدن جای قاچاق‌‌های کلان و مخرب می‌شود.

استاندار قزوین: در مبارزه با قاچاق کالا از موازی‌کاری رنج می‌بریمرشد 133 درصدی قاچاق کالا در قزوین/ میزان قاچاق کلان کالا ‌2 برابر شد‌کمیته مبارزه با قاچاق گندم در قزوین تشکیل شود / قزوین ششمین استان در کشف کالای قاچاق

عیسی قبادی افزود: با وجود اینکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز ذیل معاونت امنیتی استانداری مطرح می‌شود، اما راهکار اصلی مبارزه با آن بستن گلوگاه‌های قاچاق در حوزه اقتصاد و تجارت است و به همین خاطر مبارزه با قاچاق کالا بدون تعامل با فعالان حوزه صنعت و بازرگانی استان قزوین ممکن نیست و به همین جهت همفکری با این بخش رافع بسیاری از مشکلات ما در حوزه مبارزه با قاچاق است.

وی ادامه داد: اگر هزینه قاچاق کالا و رمزارز را آنچنان بالا ببریم که محصولات قاچاق قیمتی بیشتر از تولیدات مشابه استان قزوین داشته باشند، عملاً قاچاق فلسفه وجودی خود را از دست داده و به یک کار بی‌معنی برای افراد سودجو تبدیل می‌شود و به این شکل قاچاق کالا خود به خود طی چند سال از استان قزوین و حتی کشور رخ برخواهد بست.

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین بیت کوین قاچاق کالا قاچاق ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد استانداری قزوین بیت کوین قاچاق کالا قاچاق مبارزه با قاچاق کالا و ارز استاندار قزوین استان قزوین قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۳۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ثبت رکورد تاریخی ورزشکاران قزوینی در مسابقات المپیک
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان