Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از ارجاع سه پرونده با تصمیم این کمیسیون به دستگاه قضایی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیاتی از جلسه امروز این کمیسیون، گفت: بررسی طرح اصلاح موادی از قانون دیوان محاسبات به عنوان کمیسیون فرعی در دستور کار جلسه امروز کمیسیون قرار داشت که بخشی از آن در جلسه امروز با حضور دادستان دیوان محاسبات و مسئولین مرتبط بررسی و اصلاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: همچنین به موجب قانون الحاق یک تبصره به ماده واحده مصوب ۵۹/۱۱/۱ راجع به اجازه مکاتبه مستقیم به کمیسیون اصل ۹۰ با دستگاه‌های دولتی مصوب ۶۴/۲/۵ که صراحتا مقرر کرده است مسئولین و مأمورین مذکور در ماده واحده مکلفند پاسخ قانونی و مستند خود را حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ وصول به کمیسیون اصل ۹۰ اعلام دارند و تخلف از این قانون را جرم محسوب و متخلف به مجازات حبس از سه ماه تا یکسال و انفصال از خدمات دولتی از ششم ماه تا یک سال محکوم خواهد شد و موضوع تخلف در مراجع صالح قضایی با درخواست کمیسیون قابل رسیدگی است؛ سه پرونده در این خصوص از سوی کمیسیون به دستگاه قضایی ارجاع شد.   سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از این پرونده‌ها مختص به آقای حسین سیمایی صراف دبیر هیأت دولت است که به دلیل مشکلات و موانع ایجاد شهرک‌های صنعتی بود و در رابطه با آن مکاتباتی از آبان ماه سال ۹۹ با ایشان صورت گرفت اما پاسخ مستندی به کمیسیون ارائه نشد و با گذشت بیش از ۸ ماه و پس از پیگیری‌های متعدد مکتوب و تلفنی ایشان اقدامات قانونی و نظارتی کمیسیون را معطل نگه داشتند.   به گزارش مهر، وی ادامه داد: پرونده دوم مرتبط با استنکاف آقای احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان از پاسخگویی به کمیسیون در رابطه با صدور شناسنامه برای افرادی بوده که اسناد تابعیت ایرانی را داشته‌اند و این پرونده نیز با وجود پیگیری‌های متعدد و با گذشت حدود ۸ ماه بدون پاسخ باقی مانده است و کمیسیون اصل ۹۰ پاسخ مناسبی از سوی ایشان دریافت نکرده است.   نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: پرونده سومی که به مقام محترم قضایی از سوی کمیسیون اصل ۹۰ ارسال شده است مربوط به خانم پروانه مافی مشاور ویژه شهردار تهران در امور مجلس و مربوط به بحث شکایت معاونت فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی از شهرداری به کمیسیون اصل ۹۰ در مورد وضع عوارض آبونمان پسماند و نحوه انتقال پسماندهای مراکز درمانی توسط شهرداری تهران بود که این پرونده نیز پس از گذشت حدود ۶ ماه از پیگیری‌های اولیه با پاسخ لازم همراه نبود و برای پیگیری‌های قضایی با استناد به قانون به دادستان محترم تهران ارجاع شد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیسیون اصل ۹۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با تاکید اهتمام جدی مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی گفت: برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تامین منابع صورت بگیرد.

ابوطالب شفقت شامگاه سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان در سال جاری تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی استان حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه باید تبصره‌های قانون بودجه را به‌خوبی مطالعه کنند و سهم کلیه اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی خود را از قانون بودجه احصا کنند و سازمان مدیریت موظف است با اولویت پروژه‌های استانی نیمه تمام جمع‌بندی کند که بتوانیم برای جذب منابع اقدامات لازم را انجام دهیم.

راه‌اندازی دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در استان

شفقت با اشاره به راه‌اندازی دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در استان گفت: به زودی یک نفر در استان به عنوان مسئول تامین منابع در استان و تهران معرفی خواهد شد، که متعاقب این امر، دستگاه‌ها موظف هستند یک نفر را به عنوان مسئول تامین منابع خود برای پیگیری و تسهیل امور معرفی کنند.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تامین منابع صورت بگیرد افزود: بدون تامین منابع،  امکان انجام مدیریت جهادی برای اجرای پروژه‌ها و فعالیت‌های بزرگ نیست.

صرف هزینه‌های تملک دارایی دستگاه‌ها حداکثر تا پایان تیرماه 

شفقت با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی استان هزینه‌های باقی‌مانده تملک دارایی را حداکثر تا ۳۱ تیرماه هزینه کنند، افزود: با توجه به مهلت قانونی خرج‌کرد تملک دارایی تا ۳۱ شهریور در این صورت می‌توان از وزارتخانه‌ها درخواست منابع کرد.

تاکید بر پاسخ‌گویی سریع بر استعلام‌های قانونی دستگاه‌ها

 استاندار لرستان با تاکید بر پاسخ‌گویی سریع بر استعلام‌های قانونی دستگاه‌ها گفت: پاسخ کارشناسی برای رد استعلام و سرعت عمل برای پاسخ‌گویی به استعلام‌ها برای پیشبرد امور در استان ضروری است.

جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کلیدی‌ترین جلسه استان است

استاندار لرستان جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را مهم‌ترین و کلیدی‌ترین جلسه استان برشمرد و افزود: حضور تمام اعضا در این جلسه الزامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی
  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • جزئیات سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به هرمزگان سفر می‌کند
  • سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان + برنامه‌ها
  • رییس عدلیه به هرمزگان سفر می‌کند
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟