Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@22:32:12 GMT

بازگشت ارزهای دیجیتالی به روزهای سبز

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۸۶۱۶

خبرگزاری آریا - ارزش بیشتر ارزهای دیجیتالی مهم افزایش پیدا کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، با وجود ریزش های سنگین ارزهای دیجیتالی در روزهای اخیر، برخی از فعالان این حوزه معتقدند که روزهای خوب در انتظار بازار هستند. الکس ماشینسکی- بنیانگذار پلتفرم ارزهای دیجیتالی سلسیوس- با بیان اینکه پیشبینی می کند قیمت بیتکوین بار دیگر از قله قبلی 63 هزار دلاری خود عبور کند، افزود: ریزش بازار با توجه به صعود سریع قیمت طبیعی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هنوز ب قله قیمتی 2021 نرسیده ایم و رسیدن به قیمت 160 هزار دلاری برای بیتکوین کاملا محتمل است.
روند نزولی ارزهای دیجیتالی کماکان شکسته نشده و در این بین انتشار اخبار منفی از سمت دولت ها بر شدت افزوده شدن ترس معامله گران در بازار دامن زده است. صرافی باینانس- بزرگ ترین صرافی ارزهای دیجیتالی در جهان به کاربران خود در استان اونتاریو کانادا اعلام کرده است تمامی سفارشات خود را ببندند. در نتیجه سختگیری بیشتر این ایالت بر روی فعالیت صرافی های دیجیتالی، باینانس تصمیم گرفته است تا به فعالیت های خود در این منطقه پایان دهد.
با افزایش مقبولیت ارزهای دیجیتالی، قرار است برای نخستین امکان پذیرش این ارزها در ایستگاه های شارژ خودروهای برقی در سطح کشورهای اروپایی فراهم شود. قرار است امکان پرداخت رمزارزها از ماه نوامبر فعال شود و به تدریج و طی سه سال تعداد این ایستگاه های پذیرنده به بالای 50 هزار برسد. هنوز اینکه کدام یک از ارزهای دیجیتالی مورد قبول جایگاه های فوق خواهند بود مشخص نشده است.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر 1220 میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل 2.96 درصد بیشتر شده است. در حال حاضر 52 درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و 17 درصد در اختیار اتریوم است. بیت‌ کوین 12 سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال 2009 معاملات اولیه آن شکل گرفت.
به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتال (تا ساعت 13 ظهر به وقت شرقی)؛ این رده حاوی تغییرات قیمتی 10 ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.
1- بیت کوین
قیمت: 33 هزار و 17.73 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 3.35 درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 4.53 درصد کاهش
2- اتریوم
قیمت: 1829.14 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 3.57 درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 14.02 درصد کاهش
3- تتر
قیمت: 1.00 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 0.01 درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 0.01 درصد افزایش
4- بایننس کوین
قیمت: 273.04 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 1.00 درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 16.89 درصد کاهش
5- کاردانو
قیمت: 1.26 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 2.11 درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 9.24 درصد کاهش
6- دوج کوین
قیمت: 0.245 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 2.69 درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 10.15 درصد کاهش
7- ریپل
قیمت: 0.605 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 1.15 درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 17.70 درصد کاهش
8 - یو اس دی کوین
قیمت: 1.00 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 0.01 درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 0.01 درصد کاهش
9- پولکا دوت
قیمت: 14.28 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 2.44 درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 28.25 درصد کاهش
10- یونی سواپ
قیمت: 15.98 دلار
تغییرات قیمتی 24 ساعت گذشته: 1.11 درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: 18.63 درصد کاهش
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۸۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۳ درصد کاهش به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه در آسیا کاهش یافته است که یکی از دلایل آن می‌تواند نشانه‌هایی از وضع سیاست‌های سختگیرانه پولی توسط فدرال رزرو در اجلاس امروز باشد.
کاهش تقاضا برای طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن در بحبوحه آرام شدن تنش‌های ژئوپلیتیکی در دنیا قیمت طلا را نسبت به اوج ماه آوریل پایین آورده و آن را در برابر سیاست نرخ بهره بالای بانک مرکزی آمریکا آسیب پذیر کرده است.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.13 درصد کاهش به 2283 دلار و 23 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش 0.38 درصدی به 2294 دلار و 10 سنت رسیده است.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/02/11

تمرکز سرمایه‌گذاران در حال حاضر به نتیجه اجلاس دو روزه فدرال رزرو معطوف شده که قرار است امروز منتشر شود. انتظار می‌رود بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را بدون تغییر نگه دارد.
اما برخی پیش‌بینی می‌کنند جروم پاول رئیس فدرال رزرو با توجه به نرخ بالای تورم، سیاست‌های سختگیرانه‌ای را پیشنهاد دهد.
بالا رفتن تورم باعث شده تاجران انتظار خود از کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین بیاورند. در حال حاضر پیش بینی می‌شود بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را اولین بار در ماه سپتامبر کاهش دهد.
نرخ بالای بهره به ضرر طلاست چون هزینه نگهداری آن را به عنوان یک سرمایه غیر سودده افزایش داده و تمایل برای خرید این فلز گرانبها را پایین می‌آورد. 
ارزش دلار هم افزایش یافته و به بالاترین رقم طی 6 ماه گذشته رسیده است. بالا رفتن ارزش دلار خرید طلا برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر کرده و تمایل برای آن را پایین می‌آورد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.01 درصد کاهش به 26 دلار و 65 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.26 درصدی 935 دلار و 43 سنت معامله می‌شود.
انتهای پیام/58

دیگر خبرها

  • قیمت طلا کاهش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ |برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • جزییات قیمت ارزهای مبادله‌ای؛ دلار ثابت ماند
  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای/ دلار ثابت ماند
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
  • مانیتور شیائومی ردمی G27Q 2025 با چه قیمتی عرضه می‌شود؟