Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشیار گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام بموقع مراقبت‌های دوران بارداری در زمان همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ را مهم تو صیف کرد و گفت : مادران حتما علائم خطر بارداری در دوران کرونا را جدی بگیرند.

به گزارش برنا؛ شهناز برات، دانشیار گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بسیاری از علائم خطر مشکلات بارداری می تواند علائمی مشابه بیماری کووید۱۹ ایجاد کند ، بنا بر این در سه ماهه اول بارداری یا ۱۴ هفته اول ، خطر سقط و حاملگی خارج رحمی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه درد شکم و خونریزی و لکه بینی از علائم مهم و هشداردهنده برای سقط و حاملگی خارج رحمی است ، گفت : در سه ماهه دوم و سوم بارداری خطر زایمان زودرس، افزایش قند در بارداری، بیماری فشار خون باردار، جفت سرراهی و جدا شدن زودرس جفت و عفونت ناشی از پارگی کیسه آب و عفونت ادراری وجود دارد.

این متخصص زنان و زایمان سردرد، تاری دید، گیجی و کاهش سطح هوشیاری ،تنگی نفس، درد قفسه سینه ، تورم صورت و دست و پا را از علائم مهم هشدار دهنده فشار خون بارداری یا نشانه مسمومیت حاملگی دانست و افزود : در صورتی که در هر یک از هفته های بارداری احساس کاهش حرکات جنین ، خونریزی رحمی، آبریزش یا پارگی کیسه آب و یا علائم سردرد، درد قفسه سینه، تاری دید و غیر آن احساس شد باید با پزشک خود تماس گرفته و یا به مراکز درمانی اورژانس مراجعه کنند.

وی  با اشاره به عارضه های مهم بعد از زایمان ، بیان داشت : عفونت، خونریزی، لخته شدن خون در داخل رگ ها ، سه عارضه بسیار مهم بعد از زایمان می باشد که با علائمی مانند ضعف، خستگی شدید، تب و لرز ، افزایش ضربان قلب ، افزایش تعداد تنفس ، درد قفسه سینه و درد شکم می تواند با بیماری کووید۱۹ اشتباه شود که در صورت وجود هر یک از علائم باید به مراکز درمانی اورژانس مراجعه کنند.

دانشیار گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت : مراقبت های دوران بارداری ، بویژه در مادران پر خطر مانند افراد دارای بیماری طبی زمینه ای از قبیل دیابت، بیماری قلبی، سن بالای ۳۵ سال ، افراد چاق، خانم های با سابقه سزارین های قبلی و نازایی و افرادی که از سیگار و داروهای مخدر و الکل استفاده می کنند ، اهمیت زیادی دارد و باید تحت نظر پزشک متخصص زنان انجام شود.

او افزود: در دوران همه گیری کرونا ویزیت های دوران بارداری با هماهنگی قبلی صورت گیرد تا مادر باردار در محیط مناسب و در شرایط رعایت فاصله گذاری اجتماعی تحت مراقبت قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشکلات بارداری زایمان قند فشار خون زنان تورم پزشک مراکز درمانی قلب تنفس دانشگاه علوم پزشکی سزارین سیگار الکل پزشک متخصص بارداری زنان کرونا زنان و زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • علائم فشار خون بالا
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • بانوان آمریکای لاتین نسبت به کشتار زنان در غزه موضع بگیرند
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم