Web Analytics Made Easy - Statcounter

همراه اول و سایپا جهت هوشمندسازی صنعت حمل و نقل کشور و تولید خودروهای متصل تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، همراه اول و سایپا جهت هوشمندسازی صنعت حمل و نقل کشور و تولید خودروهای متصل تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. جلسه امضای تفاهم نامه همکاری بین همراه اول و گروه خودروسازی سایپا صبح امروز دوشنبه هفتم تیرماه با حضور مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول، سید جواد سلیمانی مدیرعامل سایپا و جمعی از مدیران ارشد هر دو شرکت در برج همراه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است به موجب این تفاهم همکاری، هوشمندسازی صنعت حمل و نقل شهری و بین شهری با هدف کاهش هزینه ها، ارائه محصولات متنوع و افزایش کارایی، غلبه بر مشکلات زیست محیطی ناشی از مصرف انرژی و در نهایت ایجاد بازارهای جدید در عرصه خودروهای متصل هوشمند صورت پذیرد.

همراه اول قرار است در راستای تحقق اهداف مهم مذکور و همچنین کاهش تصادفات و حجم ترافیکی، به تأمین زیرساخت های ارتباطی، ذخیره سازی و تحلیل داده های پروژه «خودرو متصل» پرداخته و طی همکاری مشترک، زمینه ایجاد و توسعه خدمات دیجیتال مبتنی بر تحلیل داده فراهم کند.

اجرای پروژه های هوشمندسازی جاده ها و اتصال خودروها با هدف ارتقای سطح زندگی مردم

مهدی اخوان بهابادی، مدیر عامل همراه اول در این مراسم با اشاره به سهم بازار 60 درصدی همراه اول در رقابت با سایر اپراتورهای تلفن همراه و در اختیار داشتن 20 میلیون مشترک دائمی که منحصر به فرد تلقی و منجر به اعتباربخشی شده است، اظهار داشت: هم اکنون بیش از 100 میلیون سیمکارت در دست مردم داریم که سرانه آن حدودا معادل 1.2 سیمکارت به ازای هر نفر می شود.

وی با تأکید بر اینکه سال گذشته مصرف اینترنت در شبکه همراه اول رشد 80 درصدی به نسبت دو سال قبل داشته است، تصریح کرد: زندگی مردم امروز بیش از هر زمان دیگری با فضای مجازی گره خورده است و لذا شاهدیم زمانیکه با قطعی برق گسترده مواجه شدیم، مردم دیگر زمانی قادر به تحمل شرایط نبودند که برق سایت های ارتباطی نیز قطع و اینترنت در دسترس شان نبود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران خاطر نشان کرد: یا از سویی دیگر در حالیکه برخی روستاهای کشور همچنان با مشکلاتی در زمینه آب آشامیدنی مواجه هستند، اما درخواست با اولویت نمایندگان مردم آنجا توسعه اینترنت در آن روستاهاست.

اخوان بهابادی از پیش بینی اپراتور در حوزه اینترنت اشیاء و اتصال نمایی دستگاه ها طی چند سال آینده خبر داد و گفت: بحث اصلی جلسه امروز حول خودروهای متصل است. یکی از قابلیت های کلیدی خودروهای متصل امکان رصد در لحظه اطلاعات خودرو است که همین موضوع با ارائه گزارشی از وضعیت، هزینه های احتمالی آینده را کاهش می دهد.

وی افزود: با این داده ها می توان نقص های فنی را ملاحظه کرد و آلارم های لازم را به راننده داد؛ علاوه بر این با اجرایی شدن این پروژه کمک بزرگی به حوزه راهداری کشور خواهد شد تا نقاط حادثه خیز را با مانیتور کردن اطلاعات حاصل از این خودروها کشف کنند.

مدیرعامل همراه اول همچنین اشاره ای به پروژه هوشمندسازی جاده های بخش فنی همراه اول و ارتباط آن با خودروهای متصل داشت و ابراز کرد: برآیند این پروژه ها، خیر و برکات فراوانی برای مردم خواهد داشت و باعث ارتقای سطح زندگی آنان از نظر کیفی خواهد شد.

انتظار تولید یک میلیون خودروی متصل تا سه سال آینده

سیدجواد سلیمانی، مدیر عامل سایپا نیز در ادامه با اشاره به کاهش نیمی از ظرفیت تولیدی این شرکت خودروسازی با کنار رفتن پراید از چرخه تولید اظهار داشت: براساس برنامه همکاری مشترک با همراه اول به دنبال طراحی، پیاده سازی، تجاری سازی و درآمدزایی از خودرو متصل هستیم و امیدواریم ظرف سه سال آینده بتوانیم یک میلیون خودروی متصل را تولید و تقدیم مردم عزیز کنیم.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه برنامه تولید و عرضه ۱۱ محصول مجهز به تکنولوژی های جدید را ظرف سه سال آینده داریم، به دنبال خودروهای متصل هستیم.

مدیرعامل سایپا تصریح کرد: قطعا بکارگیری تکنولوژی های جدید، یکسری امکانات را برای مشتری های ما فراهم می کند تا رضایت آنها بیشتر شود؛ به عنوان مثال اگر تصادفی در جاده اتفاق افتد، سریعا اطلاعات به امدادگران مخابره می شود تا بلافاصله بتوانند خود را به صحنه رسانده و هماهنگی برای أموری نظیر نجات سریع سانحه دیدگان فراهم شود.

مدیران همراه اول و سایپا در پایان اظهار امیدواری کردند که با این همکاری مشترک، توانمندسازی زیست بوم کسب و کارهای حوزه حمل و نقل هوشمند، ایجاد سکوهای باز انتشار داده های پردازش شده جهت استفاده و بکارگیری در حوزه های پژوهشی، ورود به زنجیره خدمات قابل ارائه در بازار خودرو و بهره برداری از ظرفیت های پلتفرم اینترنت اشیاء تسهیل شود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: انعقاد تفاهمنامه همکاری تفاهم نامه همکاری تفاهمنامه خودروهای متصل نامه همکاری همراه اول تفاهم نامه سال آینده حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۳۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی آبادی در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در جمع خبرنگاران در مورد آیین نامه واردات خودروهای کارکرده اظهار کرد: دولت لایحه‌ای درباره خودروهای کارکرده به مجلس تقدیم کرد که تصویب شد و سپس وزارت صمت به تهیه آیین نامه مربوطه متعهد شد. این آیین نامه هم تهیه و برای دولت ارسال شده و تا زمانی که آیین نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، وزارت صمت نمی‌تواند کار دیگری انجام دهد.

وزیر صمت افزود: البته استفاده از فرآیند واردات خودروهای دست دوم در مناطق آزاد آماده و مصوبات آن قابل اجرا است. تا زمانی که ابلاغیه صادر و نظر دولت اعلام نشده باشد، نمیتوانم به برخی سوالات پاسخ دهم‌.

وی در ادامه با بیان اینکه در همه حوزه‌ها ظرفیت‌های خود را در نمایشگاه ایران اکسپو معرفی کردیم، گفت: دلیلی ندارد همه نیازهای‌مان را خودمان تامین کنیم و باید به دنبال مزیت‌های کشور باشیم. این موضوع در سایر کشورها هم صدق می‌کند. بنابراین تعامل و همکاری برای استفاده از ظرفیت‌ها لازم است.

وزیر صمت با بیان اینکه تاکنون اقتصاد ایران تک‌محصولی بوده، تصریح کرد: در حال حاضر به این سمت حرکت می‌کنیم که علاوه بر حوزه انرژی، در سایر بخش‌ها از جمله محصولات دانش‌بنیان ظرفیت‌های خود را شناسایی و فعال کنیم.

به گفته وی، اکنون بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال است که می‌تواند فرصت خوبی برای چینی‌ها هم باشد تا در آینده بتوانیم با هم همکاری کنیم.

علی آبادی بیان کرد: در حوزه انرژی، برق و غیره ایران ظرفیت‌هایی برای همکاری با چینی‌ها دارد، همچنین کشورهای آفریقایی در یک شرایط تحولی قرار گرفته‌اند و مایل هستند برای خود شرکای جدید انتخاب کنند. به نظر می‌رسد با توجه به ظرفیت‌هایی که کشور در این نمایشگاه بروز داده، ایران می‌تواند جایگزین برخی از شرکای قبلی شود.

وزیر صمت در ادامه با بیان اینکه ممکن است در استفاده از ارز بتوانیم بهره‌وری بهتری داشته باشیم، اظهار کرد: وزارت صمت از همه شرکت‌ها خواسته که پیش‌برنامه‌ای ارائه و اعلام کنند ارز را برای چه چیزی می‌خواهند. این موضوع ممکن است باعث کدورت برخی تولیدکنندگان شده باشد، اما کار درستی است تا بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری کنیم. بنابراین تلاش داریم کنترل دقیق‌تری در این حوزه انجام دهیم.

وی افزود: از طرف دیگر ممکن است در حوزه‌ای که قبلاً ارز به راحتی تخصیص می‌دادیم، حالا محدودیت ایجاد شده باشد که این به دلیل سیاست‌های جدید است. هدف این است که ضمن ببشترین استفاده از ظرفیت‌های داخلی، بتوانیم نیازهای جامعه را به خوبی تامین کنیم.

علی‌آبادی همچنین در جریان برگزاری همایش تجاری ایران و چین که در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد، گفت: همکاری ایران و چین برای هر دو طرف سودمند است. هدف اصلی این نمایشگاه شناخت از یکدیگر است. همچنین تلاش کردیم خودمان را باز تعریف کنیم و آخرین وضعیت خودمان را به دنیا نشان دهیم.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه مشخص شد چینی‌ها فرصت‌های زیادی در زمینه‌های نفت و گاز، انرژی، حمل و نقل، پزشکی و در ایران دارند، تصریح کرد: علاوه بر این، ایران می‌تواند برای چین دسترسی برای به بازار سایر کشورها، از جمله کشورهای همسایه را فراهم کند. همچنین عضویت دو کشور چین و ایران در بریکس و شانگهای، فرصت‌های تجاری زیادی را برای دو کشور فراهم می‌کند.

کد خبر 6093568 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری زنجان با سوریه