Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاهری یکی از دغدغه های اصلی شرکت آبفا را تأمین آب پایدار و ماندگار برای استان عنوان کرد و گفت: اکنون با مشکل کمی و کیفی آب مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزایر شبستان از کرمان؛ محمد طاهری، بعد از ظهر دوشنبه(۷ تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه، به تبیین تاریخچه شکل گیری و ادغام دو شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی پرداخت و گفت: شرکت آب و فاضلاب بر اساس رسالت خود یک شرکت بهره بردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان کرمان موضوع آب را یکی از چالش های استان کرمان عنوان و بیان کرد: بر اساس گزارش هواشناسی امسال میانگین بارندگی استان 50 میلیمتر و کمتر از 50 درصد متوسط بارندگی میان مدت استان  است ضمن آنکه با افزایش دما نیز روبرو هستیم.

 

 

وی با اشاره به پایش دما و درجه هوا که تابع یکدیگر هستند، خاطرنشان کرد: تأثیر دمای هوا در میزان مصرف آب مشخص است به طوری که هر کولر آبی شبانه روز بین 200 تا 600 لیتر آب مصرف می کند و استحمام و دوش گرفتن هم موضوع دیگری است که تأثیرگذار در مصرف آب است. 

 

حدود 95 درصد منابع آب شرب استان کرمان از قنوات، چشمه ها و آب های زیرزمینی تأمین می شود

 


طاهری با اشاره به اینکه در هفته هایی که دمای هوا کاهش یافته چالش های ما در زمینه کمبود آب کمتر است؛ تصریح کرد:حدود 95 درصد منابع آب شرب استان کرمان از قنوات، چشمه ها و آب های زیرزمینی تامین می شود.

 


وی با تأکید بر اینکه استان کرمان تنها کلان شهر کشور است که ۱۰۰ درصد تأمین آب شرب آن از طریق حفر چاه ها و منابع زیرزمینی است؛ افزود: بخشی از آب شرب استان کرمان از طریق 940 حلقه چاه تأمین می شود که 400 حلقه آن در حوزه شهری و 540 حلقه دیگر آن در حوزه روستایی است همچنین بخش دیگر آب شرب استان کرمان توسط 122 چشمه و قنات و سدهای سیرجان و بافت تأمین می شود.

 

 

طاهری با اشاره به نیاز آبی استان کرمان که 13 هزار و 580 لیتر بر ثانیه می باشد، بیان کرد: براساس میزان توان تولید استان، متأسفانه 2 هزار و 441 لیتر بر ثانیه با کمبود آب روبرو هستیم که 1743 لیتر بر ثانیه آن مربوط به شهرها و مابقی کمبود آب مربوط به روستاهای استان است.

 

 

وی به وسعت و پهناور بودن استان اشاره کرد و افزود: ۸ هزار ۵۹۶ کیلومتر خط انتقال آب نیاز داریم که باعث ایجاد۲۴ هزار و ۲۴۲ کیلومتر طول شبکه توزیع در اقصی نقاط شهر می شود و همچنین ۹۲۸ هزار مترمربع مخازن ذخیره آب در استان داریم که در این مخازن گندزدایی و تصفیه و ذخیره آب انجام می شود.

 

تنش آبی 60 درصد جمعیت شهری استان کرمان

 

مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان کرمان تنش آبی 60 درصد جمعیت شهری استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: تنها 40 درصد جمعیت شهری استان در شرایط نقطه سر به سر یا در وضعیت مناسب قرار دارد.

 


وی با افزودن اینکه در روستاها ۶۹۰ لیتر کمبود آب داریم که به وسیله تانکرهای سیار و ثابت در نقاط مختلف آبرسانی انجام می شود ، گفت: بحران آب در برخی از روستاها به گونه ای است که حتی آب شرب دام آنها را نیز حمل می کنیم تا از کوچ روستاییان به شهرها جلوگیری کنیم.

 

 

طاهری با اشاره به اینکه در مناطق کوهستانی نمی توان چاه آب حفر کرد و عمدتاً آب آن مناطق سطحی است، گفت: لذا در مناطق کوهستانی ازجمله رابر که بیشترین بارندگی آب و مخزن آب را همیشه شاهد بودیم اکنون بیشترین چالش داریم و هیچ کاری از دستمان برنمی آید جز امید و توکل به درگاه خداوند برای بارش باران؛ بهره برداری از تصفیه خانه رابر که یک سرمایه گذاری پایدار است در تامین آب روستاها های اطراف نیز تاثیرگذار و کمک کننده است.

 

فرسودگی بخشی از شبکه آبرسانی استان کرمان 

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فرسودگی بخشی از شبکه آبرسانی استان کرمان اشاره کرد و افزود: استان کرمان از لحاظ سامانه های آبرسانی 10 تا 15 سال از استان های همجوار خود عقب تر است در حالی که استان های همجوار سامانه های آبرسانی بهره برداری و در حال تامین آب هستند.


دغدغه های اصلی شرکت آب و فاضلاب تأمین آب پایدار و ماندگار است 


مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان کرمان یکی از دغدغه های اصلی شرکت را تأمین آب پایدار و ماندگار عنوان کرد و ادامه داد: سامانه های آبرسانی که به منابع آب ناپایدار وصل می شوند یک مسکن موقت هستند لذا باید به دنبال تأمین آب پایدار و ماندگار برای استان باشیم.

 


وی با بیان اینکه یکی از شاخص های توسعه یافتگی تجهیز شهرها به سیستم فاضلاب است، گفت: در حوزه فاضلاب در 2 سال گذشته 1500 میلیارد تومان در شهرهای کرمان، زرند و سیرجان سرمایه گذاری شده است و در دو سال آینده این سه شهر به این شاخص توسعه یافتگی دست پیدا می کنند. 


استان کرمان رتبه نخست جذب سرمایه گذار در بخش بازچرخانی آب در کشور را دارد


طاهری از رتبه نخست استان کرمان در جذب سرمایه گذار در بخش بازچرخانی آب در کشور خبرداد و اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه فاضلاب شهر کرمان در 35 جبهه در حال انجام است و همچنین پروژه فاضلاب برای شهرهای شهربابک و رفسنجان نیز تعریف شده اما متأسفانه تاکنون سرمایه گذاری برای این شهرها پیدا نکردیم.

 


وی با بیان اینکه در شرکت های فاضلاب کرمان حدود هزار نفر مشغول به کار هستند، ادامه داد: تا دو ماه آینده انشعاب فاضلاب شهر سیرجان آغاز می شود.

 

مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان کرمان با تأکید بر اینکه در استان با مشکل کمی و کیفی آب مواجه هستیم، تصریح کرد: تصفیه خانه در شهرهای شهربابک و کوهبنان، کیانشهر، ریحان شهر، رفسنجان، بردسیر، دشتکار، نگار، جیرفت، فهرج احداث شده است.

 

وی همچنین از کلنگ زنی تصفیه خانه ۲۰۰میلیارد تومانی توسط مس سرچشمه با حضور مهندس رزم حسینی وزیر صمت خبر داد و افزود: برای تحقق این مهم سه سال وقت گذاشته شده و همچنین برگزاری جلسات متعدد توجیهی در دستور کار بود.

 

طاهری با اشاره به خدمات صادقانه و شبانه روزی کارکنان در شرایط پیشرو خاطرنشان کرد: چند روزی شهر با شرایط بدی(کمبود آب) مواجه شد اما با فضای همراهی و همدلی که در شهر بود توانستیم این بحران را تا حدودی مهار کنیم.

 

وی ضمن تقدیر از همکاری همه دستگاه ها و نهادها اجرایی، نظارتی و امنیتی اظهار کرد: در کنار ورود مجموعه هلال احمر، شهرداری ، ارتش، سپاه و بسیج که تمام قد علاوه بحث امنیت در بستر خدمات رسانی نه تنها در زمینه تانکر آبرسانی بلکه دهها روستا به کمک گروه های جهادی و جهادسازندگی سپاه آب دار شدند و سپاه ثارالله استان کرمان علی رغم آنکه وظیفه آنها نیست اما به کمک ما آمدند.

 

ظرف ۲۰ روز آینده آب یک پروژه اضطراری وارد مدار می شود 

 


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان با تأکید بر اینکه آخرین روزنه های امید و جاهایی که می توانستیم، چاه را حفر و آب شرب شهر کرمان را تأمین کنیم، را رفته ایم، تصریح کرد: اکنون بخشی از آب شرب شهر کرمان از 100 کیلومتری تأمین می شود.
 


وی با اشاره به حفر 7 حلقه چاه برای تأمین آب شرب شهر کرمان عنوان کرد: ظرف ۲۰ روز آینده آب این پروژه اضطراری وارد مدار می شود در حالی که هنوز هیچ هزینه ای برای این پروژه مهم پرداخت نشده است.

 


طاهری در پایان به مناطق حاشیه شهر و انشعاب های غیرمجاز اشاره و خاطرنشان کرد: متأسفانه در حاشیه ها لوله گذاری و انشعاب غیر مجاز باعث می شود که چندین برابر مشترکین مجاز آب مصرف کنند که باید برای این موضوع تدبیری اندیشیده شود.

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: آبفا کرمان محمد طاهری نشست خبری آب شرب استان کرمان شرکت آب و فاضلاب استان کرمان تأمین می شود شهر کرمان کمبود آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۴۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است

محمدمهدی فداکار چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در مراسم تجلیل از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه استانی و ملی کرمان گفت: در حوزه کارگری استان کرمان به واسطه اینکه بخش بزرگی از آن ها در معادن مشغول به کار هستند، شرایط سختی دارند.

وی بیان داشت: تولید در استان افزایش یافته و موفق شدیم در تولید ملی نقش بیشتری داشته باشیم و این افتخار مرهون افرادی است که در این حوزه نقش دارند.

استاندار کرمان افزود: چند سالی است که شعار اصلی کشور بر محوریت تولید است و کارگران، نقش اصلی را در تولید دارند.

وی گفت: استان کرمان در بحث امنیت شغلی نسبت به دیگر استان‌ها با مشکل کمتری مواجه است، شرکت‌های بزرگ استان همچنان خط تولید و ظرفیت‌های جدید ایجاد می‌کنند که نیاز به کارگر دارد.

فداکار تصریح کرد: زمان رسیدگی به دعاوی کارگری در استان کرمان تا ۶۰ درصد کاهش یافته و این مسئله به حل مشکل کمک می‌کند.

کاهش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در کرمان

وی بیان داشت: مهم ترین مسئله در حوزه کارگری، آموزش و مهارت‌افزایی است که برای جذب نیروی انسانی باید به آن توجه کنیم.

استاندار کرمان به کاهش تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در استان اشاره داشت و گفت: کاهش این افراد نشان می‌دهد که از تعطیلی واحد‌ها جلوگیری شده و بعضا واحد‌ها احیا شده‌اند.

وی به کاهش نرخ بیکاری در استان نیز اشاره داشت و افزود: کاهش نرخ بیکاری، کاهش تعداد بیمه بیکاری بگیران و تحقق ۱۲۰ درصدی تعهد اشتغال استان، همه نشان از وضعیت اقتصادی و فعالیت استان است.

 صنعت‌شهر‌ها را در دست پیگیری داریم

فداکار خرید خارج از استان و کشور را یک مشکل دانست و گفت: حتی محصولاتی در داخل استان تولید می‌شود؛ اما شرکت‌ها از خارج کشور وارد می‌کنند و یکی از دلایل این مسئله نبود ارتباط و آشنایی تولیدکننده با مصرف‌کننده نهایی است.

فداکار تصریح کرد: با مصوبه شورای تامین، اولویت خرید شرکت‌ها را در شرایط مساوی با خرید داخل استان گذاشتیم.

استاندار کرمان در خصوص مسکن کارگران گفت: صنعت‌شهر‌ها را در دست پیگیری داریم و چند نقطه نیز واگذاری زمین به شرکت‌ها صورت گرفته است.

وی به صنعت زغالسنگ و مشکلات کارگری آن نیز اشاره داشت و بیان کرد: این مشکل به راحتی قابل حل است و پیگیر آن هستیم و با رفع مشکل، شاهد افزایش ظرفیت اشتغال، سرمایه‌گذاری جدید، تامین نیاز واحد‌های فولادی و دغدغه روزمره کارگری در حقوق و بیمه خواهیم بود.

فداکار تاکید کرد: شرکت‌ها با استفاده از ظرفیت قانون جهش دانش‌بنیان از معافیت مالیاتی بهره ببرند.

وی  گفت: در حوزه درمان بازنشستگان، سرمایه‌گذاری بسیار خوبی صورت گرفته است و عمده نیاز بازنشستگان در بخش درمان است و هزینه‌های بالایی هم دارد؛ اما کمک خوبی از سوی تامین اجتماعی می‌شود.

استاندار کرمان افزود: ظرفیت‌های قانونی نیز برای موارد خاص وجود دارد که می‌توان از آن بهره ببرند.

 ۲۲ کارگر و واحد کاری استان کرمان، منتخب سی و پنجمین جشنواره امتنان

مجتبی مصباح مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطر ۱۴ هزار شهید کارگری به گزارشی از روند برگزاری سی و پنجمین دوره جشنواره امتنان پرداخت و گفت: روند کار از مهر ۱۴۰۲ آغاز شد و ۲ هزار و ۶۶۶ نفر در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، خدمات و واحد نمونه، اطلاعات خود را در سامانه مربوطه ثبت کردند. 

وی افزود: از مجموع ثبت‌نامی‌ها ۲ هزار و ۴۱۰ نفر آقایان و ۲۵۶ نفر خانم‌ها بودند و ۲۱ واحد نیز در بخش مربوطه خود ثبت‌نام داشتند.

مصباح تصریح کرد: پس از انجام داوری‌ها در سطح استان، ۲۲ کارگر، گروه کار و واحد به عنوان نمونه استانی انتخاب و به مرحله کشوری نیز معرفی شدند.

وی همچنین از انتخاب یک کارگر و یک واحد کاری نمونه ملی از استان کرمان خبر داد که در مراسمی با حضور رئیس جمهور از آن ها تجلیل شده است.

 ۱۳۰ هزار کارگر، بازنشسته و مستمری‌بگیر استان کرمان هستند

حسین شجاعی، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه ۱۳۰ هزار نفر در استان کرمان بازنشسته و مستمری بگیر هستند، گفت: ۱۶ کانون بازنشستگی کارگری در شهرستان‌های استان دایر است.

وی بیان داشت: ۶۵ تا ۷۰ درصد این کارگران، حداقل حقوق‌بگیر هستند و مهم ترین و اصلی‌ترین دغدغه آن ها در حوزه معیشت و درمان است.

شجاعی گفت: در بخش درمان بیمه‌شده‌ها و بازنشستگان باید از صفر تا ۱۰۰ آن را سازمان متقبل شود که این اتفاق نمی‌افتد و قانون باید الزام و اجرایی شود.

در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان کرمان از ۲۲ نمونه استانی تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی ارتقا یافته است
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • قول استاندار کرمان برای رفع مشکلات کارگران
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • ارتقای نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • آب شرب اصفهان سالم است