Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بابک دین‌پرست دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا امروز در پایان جلسه قرارگاه ستاد در جمع خبرنگاران گفت: براساس گزارشی که نمایندگان وزارت بهداشت ارائه کردند میانگین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور در بازه زمانی ۲۶ خرداد تا دوم تیرماه ۷۹.۶۱ درصد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان با ۴۹ درصد و آذربایجان غربی با ۶۰ درصد و مازندران با ۶۲ درصد کماکان مانند ماه‌های گذشته در انتهای جدول رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند. اما استان‌های سمنان با ۸۳ درصد، زنجان با ۸۱ درصد و یزد و خراسان جنوبی به‌طور مشترک با ۸۰ درصد رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در صدر این جدول قرار دارند.

دین‌پرست درباره میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک در استان‌های کشورمان توضیح داد: آذربایجان غربی، ایلام، سیستان و بلوچستان، گیلان، مازندران و همدان بین ۴۹ تا ۶۴ درصد پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را رعایت کرده‌اند. همچنین ۱۰ استان اردبیل، البرز، تهران، خراسان شمالی، فارس، قزوین، قم، کرمان، کرمانشاه و هرمزگان بین ۷۱ تا ۷۶ درصد رعایت داشته‌اند، ۱۱ استان بین ۶۵ تا ۷۰ درصد و چهار استان زنجان، سمنان، خراسان جنوبی و یزد بین ۷۷ تا ۸۳ درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را داشته‌اند.

وی اضافه کرد: همچنین از بازه زمانی ۲۶ خرداد تا ۲ تیرماه میانگین رعایت بهداشت فردی مناسب در کشور ۷۵ درصد، میانگین استفاده از ماسک ۷۲ درصد، میانگین رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی ۷۱ درصد و میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی کشور ۷۴ درصد بود.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: از مجموعه ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز تهیه و توزیع عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی واحدهای کارگاهی تحت پوشش در کشور در بازه زمانی ۲۶ خرداد تا ۲ تیرماه تعداد ۲۶۹ هزار و ۳۱۸ واحد توسط تیم‌های نظارت وزارت بهداشت مورد بازرسی قرار گرفتند که در نتیجه آن ۳۰ هزار و ۴۲۴ مورد منجر به دادن تذکر و معرفی مدیران صنوف به مراجعه قضایی و ۷۸۶ منجر به پلمپ واحدها شد.

وی افزود: از ۵۶۳ مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا ۹۴ درصد آن اجرایی شده و طبق مصوبه ستاد ملی استان‌هایی که کم‌توجهی در ارتباط با اجرای ماموریت‌هایشان وجود داشته، مورد برخورد قرار گرفته و استان‌هایی که خوب عمل کرده‌اند مورد تشویق قرار گرفته‌اند.

دین‌پرست در پاسخ به سوالی درخصوص اعمال محدودیت‌ها با قرمز شدن شهرها گفت: دستورالعمل هوشمندی براساس رنگ‌بندی کرونایی برای اعمال محدودیت‌ها بیشتر به استان‌ها ابلاغ شده است. لذا با تعیین رنگ جدید، دستورالعمل جدید صادر نمی‌شود. بلکه استانداران موظفند بر اساس دستورالعمل رنگ‌بندی‌ای که در اختیارشان است، عمل کنند.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: همه تمهیدات لازم برای منع تردد فعالیت اصناف و... در طرح هوشمند تصویب شده است و به محض آنکه هر شهرستانی به سمت وضعیت قرمز حرکت کند، محدودیت‌های لازم اعمال خواهد شد.

وی تاکید کرد: رئیس‌جمهوری و وزیر کشور در ستاد ملی کرونا در مورد استان‌های شرقی که محل ورود ویروس کرونا از کشورهای همسایه هستند، ابلاغ‌های لازم را انجام کردند و در مجموع همه دستگاه‌ها کمک خواهند کرد تا از ورود بیشتر ویروس از مرزهای شرقی به داخل کشور جلوگیری کنیم.

کد خبر 610825 برچسب‌ها كرونا در ايران ماسک - سلامت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران ماسک سلامت ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکل های بهداشتی استفاده از ماسک میانگین رعایت استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله

به گزارش قدس آنلاین، بازار اجاره مسکن در کشورمان تابع وضعیت عرضه مسکن است. به علت سقوط تولید مسکن در ۸ سال دولت گذشته، دولت سیزدهم برای ساماندهی بازار مسکن با تقاضای بی‌سابقه و انباشته‌شده مواجه بوده است.

با این حال در دو سال گذشته با کلید خوردن طرح نهضت ملی مسکن، تاکنون ساخت بیش از ۲.۵ میلیون واحد مسکن آغاز شده و حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکن هم تحویل داده شده است.

از سوی دیگر، با کنترل انتظارات تورمی با اجرای سیاست‌های انضباطی پولی و مالی و همینطور برخورد با بنگاه‌های املاک متخلف، بخشی از سوداگری در بازار مسکن کنترل شده اما انتظار می‌رود با تصویب قانون مالیات بر سوداگری در مجلس و اجرای آن در سال جاری، وضعیت مسکن بهتر از گذشته شود و دلالی کاهش یابد.

اطلاعات مرکز آمار هم نشان می‌دهد در فروردین امسال تورم ماهانه اجاره‌بهای مسکن به حدود ۱.۶۵ درصد رسیده که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون کمترین رقم است.

همچنین متوسط تورم ماهانه اجاره مسکن در ۸ سال گذشته (۱۳۹۵ – ۱۴۰۲) حدود ۱.۸ درصد بود و کاهش تورم ماهانه اجاره در فروردین امسال به ۱.۶۵ درصد به معنای نزول این شاخص به سطح پایین‌تر از میانگین ۸ سال گذشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • انسجام فکری و تشکیلاتی لازمه تأثیرگذاری شوراها است
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • ۴۲ درصد سد‌های استان گلستان آبگیری شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • میانگین سن والدین در اولین فرزندآوری در استان زنجان ‌چقدر بود؟