Web Analytics Made Easy - Statcounter

​نتایج چندین مطالعه نشان می دهد که "واکسن های موجود، کمتر در برابر نوع دلتای کروناویروس اثربخش هستند" اما همچنان در صورت تزریقِ دُز دوم می توانند اثربخشی داشته باشند.

به گزارش برنا؛ نتایج چندین بررسی نشان می دهد افرادی که به طور کامل در برابر بیماری کووید-۱۹ واکسینه شده اند هم می توانند مجدد به این بیماری مبتلا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند نتایج این مطالعات متعدد در هند و کشورهای دیگر همچنین حاکیست: افرادی که دو دُز از واکسن کروناویروس را دریافت کرده باشند در صورت ابتلای مجدد به بیماری کووید-۱۹ نسبت به افرادی که واکسن تزریق نکرده اند به نوع خفیف تر بیماری دچار می شوند.

کارشناسان معتقدند که واکسیناسیون، عامل موثر در مهار همه گیری است و می تواند مصونیت در برابر بیماری کووید-۱۹ ایجاد کند.

با این حال نتایج چندین مطالعه نشان می دهد که "واکسن های موجود، کمتر در برابر نوع دلتای کروناویروس اثربخش هستند" اما همچنان در صورت تزریقِ دُز دوم می توانند اثربخشی داشته باشند.

در اطلاعیه بهداشت عمومی مرکز کنترل بیماری اروپا (ECDC) نیز آمده است: برای محافظت از افراد آسیب پذیر و در معرض خطر، واکسیناسیون کامل ضروری است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون واکسیناسیون برنا بیماری واکسن تزریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند

درخشان  ضمن بیان اینکه واکسیناسیون حاجیان حج تمتع از هشتم آغاز و تا بیستم اردیبهشت ادامه دارد، گفت: برای سال جاری بالغ بر یک هزار حجاج برابر مننژیت واکسینه می‌شوند.

وی انجام این واکسیناسیون را برای حجاج ضروری دانست و افزود: برای ایمنی مسافران سفر حج این اقدام انجام می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان ضمن بیان اینکه متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام باید واکسن را دریافت کنند، ابراز داشت: انجام این واکسیناسیون اجباری است.

درخشان در ادامه تصریح کرد: متقاضیان که طی دو سال گذشته واکسن را تزریق نکردند می‌بایست برای انجام واکسیناسیون اقدامات لازم را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟