Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@21:44:07 GMT

هیچ برنامه مذهبی به دلیل کرونا تعطیل نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۸۶۶۲۹

قائم مقام سازمان تبلیغات کشور گفت: هیچ برنامه مذهبی به سبب محدودیت‌های کرونایی تعطیل نمی‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین روح الله حریزاوری عصر امروز در حاشیه نشست عملیاتی برنامه‌های ماه محرم در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در جریان سفرهای دوره‌ای مسئولان تبلیغات امروز موفق به سفر به استان لرستان شدیم که هدف از این سفر تقدیر و تشکر از مشارکت قابل توجه مردم شریف لرستان در انتخابات 28خرداد ماه و تقدیر از شبکه تبلیغی که نقش آفرینی کردند است، هم اندیشی پیرامون ماه محرم و ماموریت پیش روی ماست که یک برنامه 100 روزه را طراحی کردیم و 40 روز به استقبال ماه محرم می‌رویم، 30 روز برنامه‌های ماه محرم و 30 روز هم برنامه‌های ماه صفر و سفر اربعین را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هیچ برنامه مذهبی به سبب محدودیت‌های کرونایی تعطیل نمی‌شود افزود: مردم، جامعه مذهبی، هیئت‌ها، مساجد، مجموعه‌های قرآنی صحنه‌هایی را خلق کردند و یک توانمندی خوبی را در ارائه خدمات دینی و مسئولیت اجتماعی با رعایت همه دستورالعمل‌های بهداشتی به دست آورده و امسال هم ماه محرم با شور و شعور و باشکوه داریم.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در رابطه با محورهای محتوایی ماه محرم متعاقبا برنامه‌ها اعلام می‌شود عنوان کرد: موضوع مهمی که امسال در حال کار بر روی آن هستیم مسئولیت اجتماعی به ویژه مسئولیت اجتماعی هیئت‌ها، مجموعه‌های مذهبی و مردمی، توجه ویژه به مسئله جمعیت و فرزند آوری که مطالبه به حق مقام معظم رهبری است.

وی بیان کرد: در سازمان تبلیغات اسلامی هر ساله ستاد عملیات محرم تشکیل می‌شود، این ستاد سه بخش شامل ستاد ملی محرم که با حضور بیش از 50 دستگاه حاکمیتی تشکیل می‌شود، یک بخش مردمی است که با حضور حلقه‌های میانی یعنی مجموعه‌های فعال مردمی که هیج وابستگی حاکمیتی ندارند و مسئول محرم این بخش هستند ما سازمان دهی و هماهنگی را بر عهده داریم.

حریزاوری گفت: امسال یک بخش بین الملل را به ستاد محرم اضافه کردیم که حرکت جهانی محرم با کشورهای مختلف اسلامی و غیر اسلامی را هماهنگ می‌کند که خبرهای آن متعاقبا اعلام می‌شود و این چارچوب کلی ستاد محرم است که کار گروه های تخصصی در موضوعات مختلف برای آن تشکیل می‌شود.

وی تصریح کرد: اولین کاری که در سازمان تبلیغات اسلامی انجام شده سازماندهی حضور شبکه تبلیغی، مبلغین توانمند و توانمند سازی مبلغین در مناطق حاشیه نشین شهرهاست که نیمی از مناطق آلوده و دارای مشکلات عدیده اجتماعی و فرهنگی را تحت پوشش قرار داده و برنامه این است که کل این مناطق را تحت پوشش قرار دهیم و یک همکاری خوبی با وزارت کشور بوده است.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه امید داریم که در دولت آیت الله رئیسی وزارت کشور زمینه‌ای را فراهم کند که همه آن مناطق محروم و مستضعف نشین شهرها از خدمات فرهنگی و تبلیغی بهره‌مند شوند خاطر نشان کرد: یکی از بهترین کارها از جمله آموزش مفاد بیانیه گام دوم انقلاب و اعزام اساتید و مبلغین به سراسر کشور را سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه بیانیه گام دوم انقلاب انجام داده و هم اکنون نیزیک شبکه راهبران گام دوم انقلاب را داریم ‌و کسانی که در شهرها و مراکز استانها وظیفه پیگیری هفت محور بیانیه گام دوم را که رهبری مشخص کرده بودند با کمک حلقه‌های میانی بر عهده دارند.

منبع: تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی ماه محرم گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۶۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات
  • بازدید رییس سازمان تبلیغات اسلامی از حوزه آزمون قرآنی در مشهد
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره یک طرح
  • عکس/پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآنی