Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاخر باوی دادستان خرمشهر در گفت وگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،گفت: حمایت از تولیدکنندگان موضوعی است که از آغاز کرونا بیش از پیش با شعار سالی که رفع موانع تولید می‌باشد، در دستور کار دادستانی‌ها قرار گرفته است و به این منظور پارسال دادستانی خرمشهر با ورود به پرونده‌ی ۵ شرکت در شهرستان که به دلیل بدهی در حال ورشکستگی بودند جلوگیری کرد و امسال نیز با دستور دادستان کل کشور معاون دادستانی عهده دار شناسایی موانع تولید کارخانه صابون سازی شهرستان و فعال سازی آن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسیدگی به تخلفات برخی مسئولان

او در راستای احیای حقوق عامه و رسیدگی به تخلفات برخی مسئولان افزود: دادستانی شهرستان خرمشهر در ۲۷ مورد که مربوط به بحث فاضلاب، برق و آسفالت بودند ورود کرد که نتایج خوبی هم از آن حاصل شد.

باوی با متفاوت خواندن جرم و تخلف ادامه داد: تبعات جرم مجازات است و آنچه بعد از تخلف برای رسیدگی انجام میگیرد پیگیری از طریق نهاد‌های مربوط می‌باشد و دادستانی شهرستان پرونده‌ی جرم مدیران را کامل کرده و به منظر رسیدگی بیشتر و صدور رای نهایی آن را به دادستانی استان ارسال می‌کند.

او درباره چگونگی رسیدگی به تخلف مسئولان شهری گفت: در صورت مشاهده‌ی کم کاری و تخلف مسئول او را در محلی که کمبودی در آن احساس می‌شود حاضر می‌کنیم و پس از مشاهده‌ی مورد از نزدیک مصوباتی را به او اطلاع میدهیم که آن فرد ملزم به انجام آن مصوبات و رفع کاستی در آن منطقه می‌شود که حل مشکل آب و فاضلاب چهل و دو هکتاری و همچنین رفع کمبود آب در سرحانیه دوم در یک ماه آینده از جمله‌ی این موارد است.

دادستان خرمشهر در خصوص جرم برخی کارمندان و مدیران ادارات دولتی تصریح کرد: پرونده‌ی ۳ مدیر و ۵ نفر از کارکنان دولت تکمیل شده و، اما تا زمان صدور رای نهایی به دلیل قوانین حاکم بر دستگاه قضا نام و اداره‌ی آن‌ها منتشر نمیشود. همچنین ۷ نفر دیگر نیز دستگیر و پرونده‌ی ۸ مجرم دیگر در این حوزه در حال تکمیل است.

باوی با بیان صادر نشدن رای نهایی برای پرونده ریاست پیشین منطقه آزاد افزود: مردم به شایعات منتشر شده در فای مجازی متوجهی نکنند چرا که گمانه زنی‌ها قبل از صدور رای نهایی دادگاه باعث به خطر افتادن آبرو و حیثیت افراد می‌شود، چون ممکن است با ارائه مدارک برای دفاع از خود در آخرین جلسه‌ی دادگاه تبرعه شوند.

دستگیری ۲۶ در خرمشهر به دلیل تیراندازی در مراسم

او با اشاره به دستگیری ۲۶ در خرمشهر به دلیل تیراندازی در مراسم ادامه داد: با توجه به اینکه برای هر جرم یک شیوه‌ی پیگیری وجود دارد، دادستانی خرمشهر از دادگاه برای عاملان تیراندازی در مراسمات تقاضای مجازات تکمیلی می‌کنند که افزون بر تحمل مجازات از جنبه‌ی عمومی، به اقامت اجباری در شهری دیگر و یا لغو پرونده شکاری افراد ختم می‌شود.

او همچنین برای پیشگیری از سرقت‌های تاسیسات عمومی مانند فاضلاب و برق و همچنین به منظور ناامن کردن محیط برای سارقین از تشکیل قرارگاه مقابله و پیشگیری از وقوع سرقت با محوریت نیروی انتظامی خبر داد که همکاری سایر ادارات با این نهاد و گشت رضویون که زیر نظر بسیج را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام/ ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارخانه صابون سازی تیراندازی در مراسم رای نهایی پرونده ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۶۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی شده است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین صادق رحیمی در نشستی که در سالن جلسات شهید سلیمانی با حضور مستشاران قضایی این معاونت تشکیل شد، درباره آمار پرونده‌های وارد شده و مختومه شده مرتبط با پرونده‌های خاص و خصوصاً تحلیل آمار مربوط به تجویز اعمال ماده ۴۷۷ ق. آ. د. ک معطوف به مباحث مطروحه در جلسه ویدئو کنفرانس با روسای کل دادگستری‌ها در تاریخ ۳۰ فروردین و در حضور رئیس قوه قضاییه داشتند، گفت: حسب آمار در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که در مجموع (با لحاظ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده موجودی ابتدای سال) به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی و اظهارنظر شده است و در نهایت با تجویز اعاده دادرسی ۵۸ درصد (هزار و ۹۲۲ فقره) پرونده واصله مخالفت و با ۴۲ درصد (هزار و ۴۰۴ فقره) آن‌ها موافقت شده است.

معاون قضایی قوه قضاییه ضمن تبیین آسیب‌های موجود، پیرامون ضرورت دقت در مطالعه پرونده‌ها، نحوه تهیه گزارش‌ها، استدلال‌های قضایی و توجه به نکاتی که قطعاً و جزماً موجب اشتباه در صدور آرا شده است مواردی را به مستشاران قضایی یادآوری و تأکید کرد: نگاه و قلم شما مهم است و جلوی آرا مخدوش را می‌گیرد. 

در بخش دوم این نشست قضایی فرهادی، معاون پارلمانی و امور مجلس وزیر دادگستری نیز حضور داشته و باتوجه به سؤال قضایی مطروحه در مورد پرونده‌هایی که وزارت دادگستری محکوم به پرداخت از بیت المال می‌شود، پاسخ داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محکومیت پزشک متخلف در ارومیه
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت