Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فارس من خبرگزاری فارس؛ بازگرداندن امید یکی از مهم‌ترین دستاوردهای قوه‌قضائیه بود. رئیسی توانست نامحبوب‌ترین دستگاه‌های این مملکت را به ملجأ و امید افکار عمومی بدل کند. آنقدر که مردم حتی برای حل‌وفصل بی‌ربط‌ترین موضوعات هم به آنجا مراجعه می‌کردند. همین امیدی که ساخته شد، سید ابراهیم را روانه پاستور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم حالا چشم‌انتظار همین اتفاقات خوب همین رویکرد تحولی در دستگاه‌های بزرگ اجرایی کشورند.

تواتر مطالبات ثبت‌شده در «فارس من» روایتگر همین امید بود؛ مطالباتی که اگرچه بی‌ربط، عمدتاً ابراهیم رئیسی را مخاطب قرار می‌داد. کمپین‌های فراوانی هم البته اغلب با پیگیری‌های شخص دستگاه قضا به سرانجام رسید. توفیق آنها نه‌تنها گره‌های درشتی را از اقتصاد ایران باز کرد بلکه توقعات مردم را برای استمرار همین روند در دولت سیزدهم افزایش داد. این گزارش مرور رئوس همین پویش‌هاست؛

 

۱| اعاده میلیون‌ها متر بهترین اراضی زراعی کشور؛ رئیسی کشت‌وصنعت مغان را آزاد کرد

۲۷۰ میلیون مترمربع بهترین اراضی کشور با ده‌ها کارخانه و صنایع تکمیلی؛ واقع در جلگه‌های حاصل‌خیز رود ارس. کشت‌وصنعت مغان با اختلاف بزرگ‌ترین مجموعه کشاورزی غرب آسیاست. مجموعه‌ای که سربند دیگر ندانم‌کاری‌های تدبیر و امید سال ۹۷ به ثمن بخس به یک بیسکوئیت‌ساز واگذار شد؛ چقدر؟ از قرار متری ۶۵۰۰ تومان! کشت‌وصنعتی که به‌تنهایی از بسیاری از شهرهای مملکت مثل رشت، قزوین یا اردبیل بزرگ‌تر است!

تاراج بیت‌المال در روز روشن! البته که چنین پدیده‌ای مطلقاً برای افکار عمومی قابل پذیرش نبود. مردم اما امیدی به دم‌ودستگاه دولت روحانی برای اعاده حقوق از دست‌رفته نداشتند. نظرها به سمت قوه قضائیه بازگشت. جایی که رئیس تازه‌نفس آن توانسته بود با یک عملکرد درخشان حسابی توجهات توده‌ها را جلب کند. مطالبات فراوانی برای همین خطاب به رئیس دستگاه قضا در «فارس من» شکل گرفت.

 

مثلاً این پویش که از بحران کارگری شکل‌گرفته در مجموعه کشت‌وصنعت مغان گلایه می‌کرد. بحرانی که سربند خصوصی‌سازی عجیب‌وغریب شکل گرفته بود. این مطالبه هم حرف دل کارمندان و اهالی همان اطراف بود؛ این‌که چطور مالک تازه به دوران‌رسیده بی‌اعتنا به گرفتاری‌های اقتصادی سیاست‌های انقباضی را در پیش گرفته است. کمپین بعدی ابطال واگذاری را طلب می‌کرد؛ واگذاری‌ای که غیرقانونی بودن آن مثل روز روشن بود.

 

سید ابراهیم رئیسی صدای مردم را شنید؛ برای پیگیری ماجرا شخصاً روانه اردبیل شد. آنجا از هیأت داوری سازمان خصوصی‌سازی خواست بی‌اعتنا به دست‌وپا زدن دولتی‌ها منصفانه قضاوت کند. هم‌چنین دستور مهم ۶ بندی صادر کرد. دستوری که عملاً سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات را نیز وارد بازی کرد. (اطلاعات بیشتر اینجا) نتیجه داد؛ هیأت داوری در نهایت میلیون‌ها متر اراضی مرغوب را به بیت‌المال بازگرداند.

 

۲| کلاه‌برداری سکه ثامن؛ حقوق مردم اعاده شد

یک پایگاه اینترنتی هزاران خانواده را بیچاره کرد؛ سایتی که ادعا می‌کرد در زمینه خرید و فروش طلا فعالیت دارد. «سکه ثامن» مجوزهای لازم را از اداره صمت یک استان اخذ کرده بود. «ای‌نماد» داشت. حتی توسط برخی وابستگان به اتحادیه طلا و جواهر در بسیاری از رسانه‌های کشور پرشمار تبلیغ می‌شد. همین موجبات اعتماد مردم را فراهم آورد. بعد از کلاه‌برداری اما «فرهاد زاهدی‌فر» مدیرعامل مجموعه سودای فرار و خروج از کشور داشت.

زاهدی‌فر بیرون از مرزهای این جغرافیا در تور نیروهای امنیتی گرفتار آمد. استرداد شد. پرونده سکه ثامن به دادگاه رفت. کمپین مالباختگان همان زمان در «فارس من» شکل گرفت؛ یکی از قدیمی‌ترین پویش‌های ما. مطالبه‌ای که با هزاران امضا از مسؤلین قضائی می‌خواست هرچه سریع‌تر پرونده را تعیین تکلیف کنند. آن روزها هنوز دادسرای رسیدگی به جرایم اقتصادی البته راه نیفتاده بود. پرونده‌ کثیرالشاکی ثامن برای همین گرفتار روندهای یومیه شد.

 

فارس من از ابتدا کنار هزاران مالباخته ایستاد؛ پیگیری کرد. موضوع را به صحن علنی کشاند. هرچه توانست تلاش کرد؛ همین پیگیری‌ها همین پرسش‌های مداوم از سخنگوی دستگاه قضا قضیه را داغ کرد. عدلیه و شخص آقای رئیسی پای کار آمد. آنقدر که برای رد بخشی از اموال پیش از برگزاری دادگاه از محضر رهبر انقلاب استجازه شد. موافقت کردند؛ به این ترتیب قسمی از پول‌ها به حساب شکات بازگردانده شد. روایت مرضیه سعادت خبرنگار فارس:

 

 

۲۰۰ میلیارد تومان اما از اموال شاکیان باقی ماند. همین چند وقت پیش آقای رئیسی به اسلامشهر سفر کرد. جمعی از شکات پرونده به دیدار ایشان رفتند. موضوع طرح شد؛ سید ابراهیم دستور مقتضی صادر کرد. همان اموال هم بنا شد خیلی زود میان همه مالباختگان توزیع شود. به این ترتیب یکی از قدیمی‌ترین کمپین‌های فارس من با بیش از ۳ هزار خانواده درگیر عملاً «موفق» شد. روایت ماجرا از زبان خود مالباختگان اینجا.

 

۳| هفت‌تپه هم با پیگیری‌های رئیسی به بیت‌المال بازگشت

هفت‌تپه هم از دست‌گل‌های خصوصی‌سازی دولت روحانی است؛ ۲۴۰ میلیون متر مربع بهترین اراضی جلگه‌های خوزستان که میان پرآب‌ترین روخانه‌های این مملکت قرار داشت. به ثمن بخس در سال ۹۴ واگذار شد؛ چقدر؟ فقط ۶ میلیارد تومان! به چند جوان تازه به دوران رسیده که طبعاً سودای بیشتر از این‌ها داشتند. ابعاد ماجرا وقتی بیشتر روشن شد که اسدبیگی از مالکان هفت‌تپه به اتهام حیف‌ومیل ارزهای دولتی دادگاهی شد! اطلاعات بیشتر اینجا.

اعتراضات به این حق‌خوری هم ادامه داشت؛ کمپین کارگران هفت‌تپه در «فارس من» ثبت شد. کمپینی که از عدم پرداخت به موقع حق‌وحقوق گلایه داشت. تجمعات اعتراضی آغاز شد. معترضان هم‌نوا با کارگران بی‌نوا مقابل فرمانداری گرد هم آمدند. تجمعاتی که با حمایت امام جمعه و نمایندگان مجلس مواجه شد. کار بالا گرفت؛ دولت کوتاه‌بیا نبود. چاره‌ای جز ورود دستگاه قضایی باقی نماند.

 

آقای رئیسی صدای کارگران بی‌نوای هفت‌تپه را هم شنید. جلسات دادگاه زمستان گذشته برگزار شد. رأی بازگشت هفت‌تپه به بیت‌المال بود. نتیجه البته برج ۲ امسال اعلام شد. خبر مثل بمب صدا کرد؛ امید و انگیزه به کارگران و شهروندان خوزستانی بازگشت. دانشجویان و کارگران جشن پیروزی برگزار کردند. موضوع ترند شبکه‌های اجتماعی شد. کاربران نوشتند سید ابراهیم حسابی مشغول دیوارکشی است؛ میان غارتگران و بیت‌المال اما!

 

 

«هفت‌تپه» و «دشت مغان» نماد خصوصی‌بازی دولت روحانی است؛ دولتی که به بهانه اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ عملاً چوب حراج به بیت‌المال زد. علاوه بر این دو، واگذاری‌های معیوب فراوان دیگری با ورود قضائی ابطال شد؛ از «هپکو» و «ماشین‌سازی تبریز» گرفته تا آب‌وخاک پارس. بعلاوه دستگاه قضا پوری‌حسینی رئیس سابق خصوصی‌سازی را نیز بازداشت کرد. به پرونده رسیدگی شد و به پانزده سال حبس محکوم شد.

 

۴| دیگر مطالبات؛ از الغای انحصار وکالت تا برخورد با سلبریتی حامی هم‌جنس‌بازی

مطالبات ریز و درشت فراوان دیگری نیز با پیگیری‌های ابراهیم رئیسی در دستگاه قضا به نتیجه رسید؛ موفق شد. از الغای انحصار وکالت گرفته که عملاً سال‌ها بسیاری از دانش‌آموختگان علاقمند رشته حقوق را گرفتار کرده بود. تا برخورد با سلبریتی مروج هم‌جنس‌گرایی. یا حتی محاکمه عیسی کلانتری معاون حسن روحانی به جرم اهانت به امام راحل(ره). همه و همه نمودار روشن اعتنای عدلیه به مطالبات افکار عمومی است.

همین امید حالا سکان‌دار دستگاه اجرایی است؛ مردم امیدوارند رئیسی همان دست‌فرمان قوه‌قضائیه را ادامه دهد. برای همین انتظارات افکارعمومی بالا است. مطالبات فراوانی از سید ابراهیم به‌محض اعلان نتایج انتخابات این‌بار در قامت رئیس‌جمهور آینده ایران در سامانه به ثبت‌ رسید. مطالباتی که تک‌تک آنها روایتگر اعتماد و اقبال توده‌ها است. «فارس من» تمام‌قد برای پیگیری مطالبات کنار دولت سیزدهم ایستاده است.

 

گزارش از محمد آزادی

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من خبرگزاری فارس هفت تپه دشت مغان سکه ثامن کلانتری دولت سیزدهم مطالبات مردم از رئیسی محمد آزادی ابراهیم رئیسی بیت المال سید ابراهیم خصوصی سازی دستگاه قضا هفت تپه فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۷۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی

رئیس دانشگاه تهران با صدور احکامی همسر رئیس‌جمهور و معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور را به‌عنوان عضو هیأت اجرایی جذب دانشکده خانواده این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش مهر، دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران امروز با حضور انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور، قاسم عمو عابدینی معاون وزارت علوم تحقیقات و فناوری، محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا افتتاح شد.

رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد.

خزعلی در واکنش به این حکم گفت: من هیچ مسئولیتی را اگر نتوانم کار کنم قبول نمی‌کنم.

محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

در ادامه رئیس دانشگاه تهران فاطمه یزدیان دانشیار دانشکدگان علوم وفناوری‌های میان رشته‌ای را به ریاست این دانشکده منصوب کرد.

دیگر خبرها

  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • جزئیات جدید از تقسیم استان تهران / کدام شهر‌ها مرکز می‌شوند؟