Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام‌ها و دیپلمات‌ها اعلام کردند، هیات‌های صلح‌بان سازمان ملل در سراسر دنیا آمده می‌شوند تا روز پنجشنبه و در صورتی احتمالا فعالیت خود را متوقف کنند که مجمع عمومی نتواند با بودجه جدید شش میلیارد دلاری برای سال جاری میلادی تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۲ توافق کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، برخی دیپلمات‌ها تغییرات روندهای گفتگو، مسائل لجستیکی و گفتگوهای سخت که چین را در مقابل کشورهای غربی قرار داده، مقصر و عامل تاخیر در دستیابی به یک توافق می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاترین پولارد، رئیس مدیریت استراتژی، سیاسگذاری و انطباق سازمان ملل گفت، به ۱۲ هیات صلح‌بان سازمان ملل که بیشتر در آفریقا و خاورمیانه هستند گفته شده تا برنامه‌های احتیاطی را در صورت عدم توافق بر سر بودجه جدید در نظر بگیرند.

وی به خبرنگاران گفت: همچنین ما امیدواریم که کشورهای عضو سازمان ملل در گفتگوهایشان به نتیجه‌ای برسند. اگر ضرب‌الاجل ۳۰ ژوئن سال جاری میلادی را از دست بدهیم، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل فقط می‌تواند برای حفظ امنیت دارایی‌های سازمان ملل و تضمین حفاظت از کارمندان و صلح‌بان‌ها هزینه کند.

ژان پیر لاکروی، رئیس صلح‌بان‌های سازمان ملل نیز گفت، هیات‌های صلح بان به شدت دچار محدودیت هستند و نمی‌توانند اقداماتی را در حفاظت از غیرنظامیان، کمک به مقابله با کرونا و حمایت از اقدامات سیاسی و میانجی‌گری انجام دهند.

آمریکا بزرگترین تامین کننده برای بودجه هیات‌های صلح‌بان و مسئول ۲۸ درصد از این تامین مالی است، در حالیکه چین ۱۵.۲ درصد و ژاپن ۸.۵ درصد را تامین می‌کند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: هیات های صلح بان سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۰۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو

به گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جداول بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ابهامی درباره جداول ۱۴ و ۲۱ در خصوص نرخ ارز وجود دارد که ما همین بحث را در حوزه دارو داریم، باید مشخص شود که مبنای نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی و یا چهار هزار و ۲۰۰ تومانی چیست چون در این صورت مبلغ ریالی متفاوت می‌شود به خصوص در مورد موضوع دارو که بحث مهمی است.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در این باره اظهار کرد: دولت مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو را به صورت یارانه‌ای تامین می‌کند که در قالب جدول هدفمندی آمده است. عددی که امسال پیش‌بینی شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی ادامه داد: مبنای ما برای تامین ارز دارو نرخ مصوب کالاهای اساسی است که تصویب شده دارو و کالاهای اساسی با نرخ ارز ترجیحی تخصیص پیدا کند که این نرخ توسط کارگروهی که در قانون آمده، تعیین می‌شود لذا سازوکار در بخش اول بودجه به تصویب رسیده و ما به آن عمل می‌کنیم.

قالیباف مجددا تصریح کرد: با این توضیح آقای منظور، یعنی به جای ۷۴ همت در جدول هدفمندی باید ۱۸۰ همت با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان پیش‌بینی شود مگر آنکه بخواهیم سطح خرید و پشتیبانی از دارو را کاهش دهیم که این به معنای گران‌شدن دارو است.

مجددا منظور توضیح داد: همانطور که سال گذشته عمل شد کار در دو قسمت پیش می‌رود یکی باید بانک مرکزی مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به داروخانه و شرکت‌های پخش دارو و تولید کنندگان بدهد و قسمت دوم مابه‌التفاوت نرخ ارز است لذا ما سازوکار سال گذشته را عینا برای دارو امسال اجرا می‌کنیم. از نظر منابع پیش‌بینی شده حدود ۷۵ همت امسال آمده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته که کفایت می‌کند و می‌توانیم بازار دارو را با همین رقم مدیریت کنیم.

قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: این صحبت‌ها بدان معناست که بانک مرکزی مبنا را ۲۸ هزار و ۵۰۰ می‌گذارد و بخشی از اقدام در راستای سیاست‌های حمایتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان است و دولت مابه‌التفاوت ریال با بانک مرکزی را تامین می‌کند.

وی تاکید کرد: این موضوع را همین جا می‌گویم اگر دولت ۱۸۰ همت برا دارو پیش‌بینی نکند وضعیت مثل پارسال می‌شود که ارز تامین نشده یا یارانه تسعیر جبران ریالی نمی‌شود نتیجه هم مشکل در بازار دارو است.

وی تاکید کرد: دارو، کالاهای مصرفی پزشکی و شیرخشک نیز مهم است که باید با سیاست‌های جبرانی ارز آن را تامین کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه مجددا توضیح داد: مدیریت یارانه دارو مثل بازار آرد و گندم از اولویت‌های اصلی دولت است که ما آن را تامین می‌کنیم سال گذشته عملکرد در مدیریت دارو مثبت، موثر و قابل دفاع بود و امسال هم منابعی را پیش‌بینی کردیم. سازوکار تخصیص هم همان چیزی است که مجلس شورای اسلامی در بخش اول بودجه تصویب کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • خبر خوش برای استقلال در آستانه بازی با تراکتور
  • حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • تعطیلی یک‌هفته‌ای فوتبال تهران بعداز کتک‌زدن داور