Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ منتخب ششمین دوره شورای ‌شهر شهرکرد گفت: در راستای محله‌محوری حتما باید انجمن شورای عالی محلات ایجاد و افراد در این شورا ضمن پیگیری امورات، به دنبال رفع مشکلات محله‌ای با همکاری شورای شهر باشند. - اخبار استانها -

 محمدرضا بیاتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  شهرکرد، با اشاره به مهم‌ترین و محوری‌ترین برنامه‌های خود در شورای دوره ششم اظهارداشت: شفافیت، برنامه محوری و عدالت محوری، قانون مداری و خدمات محله محور باید ارائه شود، باید حداقل‌هایی در هر محله ایجاد کنیم تا رضایت نسبی برای مردم ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر تقسیم‌بندی محله‌ای شده است، محلات مشخص شده را باید بررسی و کمبودها را با برنامه‌ریزی صحیح تامین شود.

وی افزود: اعتقاد دارم در راستای محله‌محوری حتما باید انجمن شورای عالی محلات ایجاد و افراد در این شورا امور را پیگیری کنند و ضمن اینکه مشکلات محلات از طریق این افراد احصا می‌کنیم، بخشی از مشکلات را خودشان رفع و آنچه نتوانستند به سراغ شهرداری و شورا می‌آید. با این کار ضمن تأمین امکانات محلات می‌توان نیروسازی برای آینده را در دستور کار قرار داد.

منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهرکرد بیان کرد: من به شدت اعتقاد به بخش خصوصی برای ایجاد زیرساخت‌ها و پروژه‌های شهری دارم. چون شهرداری اعتبار و بودجه لازم برای این مسائل را ندارد، پس شهرداری به امور روزمره باید برسد و پروژه‌های کوچک و بزرگ را با روش‌های مختلف سرمایه‌گذاری از جمله BOT باید به بخش خصوصی واگذار کند.

بیاتی خاطرنشان کرد: تنها آگهی و تبلیغ هم برای جذب سرمایه‌گذار کافی نیست چراکه وقتی انگیزه‌های قوی‌تری در جاهای دیگر وجود داشته باشد، سرمایه‌گذار در این شهر حضور پیدا نمی‌کند.اما برخی‌ها هم هستند که نسبت به شهر تعصب دارند که باید برای توجیهشان گام برداریم.

وی گفت: بازآفرینی را در غرب داریم که مطالعاتش انجام و پروژه‌ها تعریف شده اما چه کسی باید اجرا کند؟ چرا ما از امکانات دولتی نمی‌توانیم استفاده کنیم؟ در بازآفرینی دولت تعهد کرده  همه پروژه‌ها را اعتبار مورد نیازشان را تأمین نماید. برای صدور پروانه دولت هزینه را پرداخت می‌کند اما چرا ما از این موضوع استقبال نمی‌کنیم؟

منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: در بافت فرسوده دولت تعهداتی دارد باید احصا کنیم و ببینیم تعهدات دولت و وظیفه ما چیست؟ دولت در طرح بازآفرینی برای عقب‌نشینی‌ها مقرر کرده ‌که به جای شهرداری پول یا زمین بدهد و شهرداری دنبال آن نمی‌رود.

بیاتی تصریح کرد: در دوره‌های گذشته مطالعات بازآفرینی در غرب انجام و یکسال هم اعتبار پیش‌بینی و 4 پروژه تعریف شد اما بعد از اتمام شورا این پروژه‌ها و اعتبارات هم رها شد.

وی با بیان اینکه هوشمند کردن خدمات شهرداری یکی دیگر از برنامه‌ها است، گفت: فرق است بین هوشمندسازی شهر با هوشمند کردن خدمات، دفاتر تسهیل‌گری باید برای خدماتی مثل صدور پروانه ایجاد شود، بعد از این اقدامات می‌توان برای شهر هوشمند گام برداشت.

منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهرکرد افزود: مقدمه شهر هوشمند، هوشمند کردن چراغ‌های راهنمایی است و فقط باید اراده داشته باشیم و تأمین اعتبار شود. هوشمندسازی شهر یک پروژه خیلی بزرگ است چون منازل شهروندان هم باید هوشمند باشد و امکانات اینترنتی و ارتباطی وجود داشته باشد و مدیریت شهری همه خدمات  از جمله پروازها، حرکت وسایل حمل و نقل عمومی و... را از این طریق به شهروندان انتقال دهد.

بیاتی گفت: بنابراین در راستای اجرای شهر هوشمند زیرساخت‌های زیادی نیاز است اما اگر برنامه‌ریزی و هماهنگی بین دستگاهی ایجاد شود و جزیره‌ای عمل نکنند می‌توان شهر هوشمند داشت اما در حال حاضر خدمات شهرداری باید هوشمند ارائه شود که تجربه‌ای کسب و مشکلات رفع و بعد از آن به سمت شهر هوشمند حرکت کنیم که اگر طبق روال پیش برویم ظرف 10 سال آینده می‌توانیم شهر هوشمند داشته باشیم.

منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه توجه به مبلمان و منظر شهری یکی دیگر از برنامه‌ها است که می‌توان در این راستا با بانک رایزنی کرد و تسهیلاتی را جهت نمای ساختمان شهروندان پرداخت کند، خاطرنشان کرد: در شهرهایی که شهرداری‌ها با دانشگاه‌ها پیوند می‌خورند به شدت رشد و توسعه پیدا می‌کنند و ایجاد ارتباط با دانشگاه و انجام مطالعات عمیق شهرسازی و جامعه شناختی را توصیه می‌کنم، نه اینکه تنها موافقت نامه‌ای امضا و بعد از آن خاک بخورد بلکه مدیریت شهری بخشی از هزینه پایان‌نامه دانشجویان را پرداخت و پایان‌نامه‌های مرتبط با مسائل شهری در حوزه مدیریت شهری استفاده شود.

بیاتی با اشاره به اقدامات شورا و شهرداری در راستای رفع مشکلات شهری بیان کرد: شهر را هرکس از منظر خودش نگاه می‌‎کند، مثلا جغرافیدان شهر را یک منظر مصنوعی از خیابان و ساختمان می‌بیند، مورخ شهر را در قدمت می‌بیند، اقتصاددان معیشت ساکنان شهر را بدون کشاورزی می‌داند و جمعیت شناس تعدادی جمعیت را که جا جمع می‌شوند ملاک شهر بودن قرار می‌دهد اما شهر مکانی با جمعیت بالا، تراکم زیاد و وسعت بالا است که در آن مشاغل غیر از کشاورزی هم وجود دارد و مردم در این محیط مصنوع جمع می‌شوند و یک چشم‌انداز اقتصادی حکم فرما است و محل تمرکز فعالیت‌های سیاسی، اداری و خدماتی می‌باشد.

منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهرکرد افزود: شورای شهر یکی از ارکان تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی در مسائل اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است، در قانون اساسی هم یک فصل و 6 اصل برای این موضوع دیده شده است، شورا یک نهاد مدنی در چارچوب قانون اساسی است و شورا مسئول ساماندهی، برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در قالب اداره شهر است.

وی بیان کرد: شورای شهر 33 وظیفه دارد و اصلی‌ترین وظیفه شورا انتخاب شهردار است، عموما وظایف شورا نظارتی، تصویبی، ارتباطی و بررسی و شناخت نیازها و کمبودهای شهر است، شوراها از طرفی عامل مشارکت مردم و افزایش اعتماد عمومی هستند هرچند در هر جامعه‌ای نارسایی‌هایی از جمله نارسایی‌های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و رفاهی وجود دارد اما شوراها مسئولیت عام دارند و در هر شهر به مقتضای شرایط آن شهر شورا باید علاوه‌بر این مسائل در مسائل دیگر هم ورود پیدا کند.

بیاتی با بیان اینکه شهرکرد مشکلات جدی دارد، تصریح کرد: البته در بحث شهرداری بخواهیم مباحث شهری و شهرداری را تجزیه و تحلیل کنیم یکسری برنامه‌های درون سازمانی و یکسری برنامه‌های برون سازمانی وجود دارد که دورن سازمانی‌ها نقاط ضعف و قوت و برون سازمانی‌ها فرصت‌ها و تهدیدها هستند. تشکیلات و ارکان و فیزیک شهر نقاط قوت هستند اما در کنار این نقاط قوت نقاط ضعف هم وجود دارد که باید احصا و شناسایی شوند که یکی از نقاط ضعف، ضعف در عملکرد و استراتژی است و ضعف‌های دیگری هم وجود دارد که می‌تواند در نوع اداره شهر و شهرداری وجود داشته باشد.

روایت انتخاب شهردار از سوی عضو منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان + فیلمتشکیل کمیته ویژه منتخبین شورای شهر تهران برای تغییرات در مدیریت شهریوقتی نفس شهر به شمارش می‌افتد/ فضای سبز شهرکرد از بی آبی رنج می‌برد

منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه فرصت و تهدیدات هم وجود دارد که خواست مردم در مرحله اول تهدید است و هنر مدیریت شهری در آن است که این خواسته و تهدید اولیه را با برنامه‌ریزی به فرصت تبدیل کند، گفت: با یک روش تحلیل در شهرسازی ما می‌توانیم جایگاه قوت و ضعف و فرصت و تهدید را به یک برنامه مشخص و به یک تلفیق برسیم و بعد مشکلات شهر اولویت‌بندی کنیم تا پاسخ در خور و شأن مردم داشته باشیم. عموما فرصت‌ها و تهدیدها بلقوه هستند و باید بالفعل شوند اما نقاط ضف و قوت بالفعل هستند.

بیاتی ادامه داد: در یک مجموعه ما می‌توانیم بهره‌برداری درست کنیم و تلاش ما به خدمات رسانی مطلوب منجر شود.  تلاش مدیریت شهری، ارتقاء قابلیت و توانمندی شهر و شهروندان و در ادامه آن پیشرفت نظام اقتصادی و اقتصاد شهر منجر به توسعه و رونق می‌شود.

منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به علت عدم رسیدن شهر شهرکرد به ایده‌آل‌ها خاطرنشان کرد: شهر باید علمی اداره شود، امروز می‌بینیم در کنار کشور ما کشورهایی که 40 سال پیش هیچ نمود و نمادی از شهر و مدنیت نداشتند امروز قبله‌گاه معماران و شهرسازان شدند که همه این‌ها به دلیل برنامه‌ریزی است.

وی افزود: به دنبال یک شهر توسعه پایدار برای شهر هستیم و توسعه پایدار اتفاق نخواهد افتاد مگر با برنامه‌ریزی صحیح، مگر با خدمات رسانی مطلوب و متوازن، مگر با مدیریت مباحث فرهنگی، اجرای پروژه‌های عمرانی، ورزشی و هنری و همه این موارد باید مدنظر قرار گیرد. همچنین باید به زیباسازی شهر، سرزندگی و نشاط مردم و همچنین امنیت حضور مردم در فضاهای عمومی به ویژه برای بانوان، کاهش آسیب پذیری شهر از سوانح طبیعی و غیرطبیعی و مدیریت بحران، بافت فرسوده و بازآفرینی، توجه شود چرا که کیفیت بافت بر سلامتی و نشاط شهروندان و میزان رضایتمندی مردم اثر دارد و ما نگاهمان این است که شهر جایی است که جمعیت‌پذیری و بازیگر نقش اقتصادی دارد بنابراین باید برنامه‌ها را به اقتصاد شهر معطوف کنیم.

انتهای پیام/7540/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهر هم وجود برنامه ریزی مدیریت شهری شهر هوشمند شورای شهر برنامه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۱۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

کد خبر 6094537 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • تکمیل و توسعه تپه نور الشهدای شهرکرد در سال جاری
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • ایرادات «لایحه برنامه هفتم توسعه» رفع شد
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی