Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-تاکنون چند مبتلا به گونه جهش یافته ویروس کرونا موسوم به "دلتا" در مشهد مقدس شناسایی شده اند که آزمایش‌ها برای تایید نهایی به تهران ارسال شده است. - اخبار استانها -

حمید رضا رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس  با اشاره به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا در برخی از شهرهای جنوب و جنوب شرقی کشور اظهار کرد: بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی مشهد برنامه ریزی‌های لازم را برای استفاده از تمام ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی به منظور خدمات رسانی به بیماران انجام داده است تا در صورت مواجهه با موج پنجم کرونا خدمات به شکل مطلوبی ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تامین تجهیزات و اقلام حفاظتی مورد نیاز توسط معاونت غذا و دارو در حال انجام است تصریح کرد: همچنین تمامی آزمایشگاه‌های زیر پوشش در بخش های دانشگاهی و غیر دانشگاهی نیز در حال آماده سازی و افزایش ظرفیت برای ارائه خدمات در مواقع احتمالی هستند.

رحیمی با اشاره به انجام برنامه ریزی برای واکسیناسیون گروه‌های مختلف از جمله سالمندان، دانش آموزان، دانشجویان، اساتید و معلمان اظهار کرد: بر این اساس از معاونت بهداشت دانشگاه خواسته شده است تا نسبت به افزایش تعداد مراکز تجمیعی به منظور افزایش ظرفیت واکسیناسیون اقدام نماید.

وی با بیان اینکه  در حال حاضر 22 پایگاه واکسیناسیون کرونا در مناطق مختلف مشهد مقدس راه اندازی شده که از این تعداد، هشت پایگاه تجمیعی و یک پایگاه خودرویی است خاطر نشان کرد: مراکز تجمیعی با مشارکت سایر سازمان‌ها و ارگان‌ها به منظور گسترش خدمات رسانی و سهولت در دسترسی شهروندان راه اندازی شده و در برخی از این مراکز ظرفیت روزانه تا 20 هزار واکسیناسیون فراهم شده است.

دبیر قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس با اشاره به اینکه فعالیت 41 مرکز خدمات جامع سلامت کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه  علوم پزشکی مشهد همچنان ادامه دارد افزود: از این تعداد23 مرکز در مشهد و 18 مرکز نیز در شهرستان‌های تحت پوشش آماده خدمات رسانی به مراجعین هستند.

وی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی برای پیشگیری از کرونا به ویژه نوع جهش یافته آن تاکید کرد و گفت: در کنار آمادگی کامل حوزه بهداشت و درمان، همکاری مردم در رعایت دستورالعمل های بهداشتی مهمترین راهکار در جلوگیری از چرخه انتقال ویروس کرونا به شمار می رود.

کرونا زیرساخت‌های گردشگری استان مرکزی را تخریب کرد + فیلم تداوم موج انفجاری کرونا در سیستان و بلوچستان/ تنها راه مهار تعطیلی شهرهای قرمز است بازدید سرزده قالیباف از صف سالمندان متقاضی واکسن کرونا/ انتقاد از نابسامانی تزریق دوز دوم واکسن کرونا

 سعید عامل جامه دار؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس نیز خاطر نشان کرد: آزمایش‌های مربوط به شناسایی واریانت‌های مختلف ویروس کرونا (انگلیس، آفریقای جنوبی، برزیلی و هندی) مربوط به بیماران بستری در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس و همچنین برخی از بیماران مراجعه کننده سرپایی در این مرکز انجام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  مقدس با بیان اینکه بررسی‌های اولیه بر روی نمونه‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که متأسفانه حدود 38 درصد نمونه‌ها واریانت هندی است تاکید کرد: برای تایید نهایی واریانت‌های مختلف و جهش‌های کرونا لازم است، آزمایشگاه مرجع تهران نیز با روش‌هایی به بررسی موضوع بپردازد که در این رابطه اقدامات لازم انجام شده است.

عامل جامه‌دار با بیان اینکه ویروس کرونای هندی- دلتا، واریانت بسیار مسری ویروس کووید-19 است که برای نخستین بار در هند شناسایی شد و در حال حاضر در حال تبدیل شدن به واریانت اصلی بیماری در سراسر جهان است افزود: این واریانت در مقایسه با ویروس اصلی کووید-19 حدود 15 جهش پیدا کرده است که سه نوع از آنها، جهش‌های بسیار مهمی است که در افزایش میزان انتقال ویروس موثر هستند. همچنین به نظر می‌رسد باعث شده ویروس بتواند تا حدودی از سیستم ایمنی فرار کند.

مسئول فنی آزمایشگاه رفرنس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهدمقدس با اشاره به اینکه واریانت هندی ویروس کووید-19 می تواند نسبت به سایر انواع ویروس مسری تر باشد اظهار کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی که پیش از این نیز در کنترل شیوع ویروس موثر بوده‌اند از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، اجتناب از دورهمی‌ها و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کنترل واریانت هندی نیز مؤثر خواهد بود و در صورت رعایت دستورالعمل‌ها می‌توان شیوع این ویروس را خیلی سریع تحت کنترل درآورد.

عامل جامه‌دار در خصوص اهمیت رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط افراد واکسینه شده خاطر نشان کرد: نکته قابل توجه این است که هیچ واکسنی وجود ندارد که 100 درصد از ورود ویروس به بدن جلوگیری کند اما در صورت ابتلای فرد واکسینه شده به ویروس، خطر بیماری شدید، بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد بنابراین نه تنها افرادی که واکسینه شده اند قابلیت آلوده شدن را دارند بلکه در صورت آلوده شدن همچنان می توانند ویروس را به دیگران انتقال دهند.

انتهای پیام/281/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رعایت دستورالعمل ها ویروس کرونا مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۲۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  دکتر محمود شبستری در پیام خود با گرامیداشت پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما تاکید کرده است: ماما‌ها با تحمل لحظه‌های دشوار، سبزی نگاهشان را تقدیم سیمای لطیف نوزادان می‌کنند و علم را به خدمت می‌گیرند تا عشق را در عرصه قدرت خالق هستی و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارند؛

و‌ی افزوده است: جامعه خدوم مامایی از اعضای مهم تیم سلامت و با نقش محوری خود در تامین سلامت زنان و کودکان، اصلی‌ترین حلقه تامین سلامت خانواده را تشکیل می‌دهد از این رو روز جهانی مامایی فرصتی برای یادآوری نقش ارزشمند همکاران ماما در نظام سلامت و قدردانی از زحمات و تلاش‌های همه کسانی است که در این عرصه با صبر و دلسوزی فراوان نوید بخش بهترین پیام‌های زندگی به مادران و پدران چشم انتظار هستند.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزوده است: با عنایت به سیاست‌های جمعیتی، توجه به مامایی و توانمندسازی ماما‌ها و ایجاد شرایط تسهیل بهره‌گیری از خدمات آنان در درجه بالای اهمیت قرار می‌گیرد که در ترویج جوانی جمعیت و فرزندآوری که از دغدغه‌های کنونی جامعه است، این قشر پرتلاش نقش مهمی را بر عهده دارند که فردایی بهتر را برای جامعه نوید می‌دهند.

دکتر شبستری روز جهانی ماما را فرصت مناسبی برای تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی‌شائبه این قشر صبور و مخلص عنوان کرده است که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند و از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون توام با سلامتی برای این عزیزان را مسئلت کرده است.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما