Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصویب یک فوریت معامله ملک به فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران به صورت ۲۵ درصد نقد و اقساط پنج ساله با ۱۰ رأی موافق در صحن شورای شهر تهران به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، یک فوریت لایحه «مجوز فروش و تصویب معامله ملک پلاک ثبتی ۱۳۱۲و۱۳۱۳/۳ بخش ۱۱ تهران» در جلسه امروز شورای شهر در دستور کار اعضا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حامد مظاهریان معاون شهردار تهران در توضیح این لایحه گفت: فوریت این لایحه به این دلیل است که املاک در اختیار غیر شهرداری به سرعت تعیین تکلیف شود.

زهرا نژاد بهرام با قرائت گزارش شورا در خصوص این لایحه گفت: این لایحه مجوز فروش و تصویب ملک یک پلاک ثبتی است که قرار است به فدراسیون فوتبال به صورت ۲۵ درصد نقد و اقساط پنج ساله با حساب مابه‌التفاوت نقد و اقساط واگذار شود.

علی اعطا سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در مخالفت با این لایحه اظهار کرد: چرا در این جلسات پایانی و با این سرعت همکاران شهرداری می‌خواهند مجوزهایی که شبهه برانگیز است از شورای شهر بگیرند؟

وی افزود: نمونه این موضوع را در جلسه پیش نیز در ارائه لایحه سازمان سرمایه گذاری در شهر آفتاب، از سوی سازمانی که پاشنه آشیل شهرداری است، دیدیم.

اعطا افزود: این موضوع هم برای دریافت مجوز ترک تشریفات فروش است و می‌خواهند مزایده برگزار نشود و با شرایط خاص ملکی را به فدراسیون فوتبال بدهند. با چه منطق و توجیهی می‌خواهیم با فوریت، امتیاز ویژه‌ای از طریق صحن شورای شهر به یک مجموعه بدهیم؟

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: اینکه در جلسات آخر شورا این لایحه‌ها را به شورا می‌فرستند تا به فوریت تصمیم گرفته شود، موجب خوشنامی برای شورا و شهرداری نخواهد بود.

یک نقطه سیاه در کارنامه شفافیت شورا نیست

بهاره آروین هم در مخالفت با یک فوریت لایحه مجوز فروش و به عنوان مخالف دوم این لایحه گفت: من ابتدا در جلسه هم‌اندیشی در این زمینه تذکر دادم و اکنون به‌ناچار در صحن متذکر می‌شوم. به عقیده من کاری که در ماه آخر فعالیت در حال انجام است مصداقی برای بذل و بخشش منابع شهر است و با منطق اصلاح‌طلبی یا هیچ منطق دیگری جور درنمی‌آید.

عضو شواری شهر تهران ادامه داد: گلایه من از شهرداری تهران است نه از شورا؛ چرا ما باید در ماه آخر تصمیماتی با پیامدهای مالی در چهار سال بعد بگیریم؟ بهتر نیست شهرداری کارهای فعلی خود را تکمیل کند؟

وی با بیان اینکه مدیریت شهری در سال آخر نباید به عقب برگردد، اظهار کرد: به عنوان مثال اکنون مصوبات شفافیت نیاز به تکمیل و نهایی‌سازی دارد و شهرداری باید به گونه‌ای کار کند که ما بتوانیم مصوبات خود را به صورتی مطلوب و اجرا شده به شورای بعدی تحویل دهیم.

آروین تصریح کرد: یکی از مصوبات شورا در زمینه شفافیت، انتشار اطلاعات شهرسازی بوده که شهرداری هنوز آن را تکمیل نکرده است. عوارض پرداختی هر پروانه باید در وبسایت شفاف به صورت عمومی منتشر شود اما سه سال است که شهرداری به‌رغم پیگیری‌های ما نسبت به انتشار آن اقدام نمی‌کند.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: با وجود کارهای مهمی که در مدیریت شهری ناتمام مانده است، شهرداری هر ماه مجوز واگذاری یک ملک یا دریافت مجوز معامله خارج تشریفات قانونی را برای بررسی به صحن می‌آورد. این کاری است که ما چهار سال انجام ندادیم.

وی تاکید کرد: با وجود اینکه شورای پنجم شورای شفافی است که یک نقطه سیاه در کارنامه خود ندارد، این دومین معامله‌ای است که در این ماه به صورت فوریت‌دار از سوی شهرداری به صحن آورده می‌شود و چنین رویه‌ای قابل نقد است.

تا به فدراسیون فوتبال رسیدیم خون‌ها غلیان کرد

در ادامه این جلسه، حجت نظری به عنوان موافق یک فوریت این لایحه گفت: این لایحه آنچنان تفاوتی با سایر لوایح ندارد. بنده در جریان مذاکرات اولیه نبودم اما علت اینکه لایحه با فوریت فرستاده شده این است که شهردار در توافق با فدراسیون فوتبال این لایحه را به شورا فرستاده است اما به عنوان مخاطب فوتبال برداشتم این است که چون ایران توانسته از مرحله نخست مقدماتی جام جهانی صعود کند، فدراسیون فوتبال دارد مقدمات حضور در جام جهانی فراهم می‌کند.

او ادامه داد: تا جایی که مطلع هستم در این ساختمان قرار است دوره‌های آموزشی برگزار شود. ما از نظام پزشکی خواهش کردیم که ساختمان را از ما با تخفیف بگیرد، الان که به فدراسیون فوتبال رسیدیم همه خون‌ها غلیان می‌کند.

ابراهیم امینی هم به عنوان موافق دیگر با بیان این که تا لحظه آخر که دوره ما به اتمام نرسیده عضو شورا هستیم و اینکه چون کار ما رو به اتمام است پس وظایف را انجام ندهیم غیرموجه است گفت: مساله واگذاری حق انتفاع املاک به اشخاص حقوقی هم در قانون شهرداری و هم در مصوبات مجلس پیش بینی شده و این چیز جدیدی نیست.

او ادامه داد: تعجب می‌کنم دوستان به گونه‌ای حرف می‌زنند که افکار عمومی احساس کنند کار غیرقانونی انجام می‌دهیم.

سپس محسن هاشمی توضیحاتی درباره این لایحه و صحبت‌های آروین ارائه کرد و گفت: دستور جلسه براساس لوایح و طرح‌هایی که به هیأت رئیسه می‌آید مطرح می‌شود.

او در واکنش به صحبت‌های آروین مبنی بر بذل و بخشش در پایان دوره پنجم گفت: اینکه در پایان دوره می‌گوئید به بذل و بخشش افتادیم، اصلاً اینگونه نیست و تهمتی است که فوراً تیتر رسانه‌های مخالف ما می‌شود. می‌دانید که همین الان هم یک ورزشگاه در اختیار استقلال و یک ورزشگاه در اختیار پرسپولیس است. در مورد فدراسیون فوتبال نیز به دلیل آخر دوره نیست بلکه اتفاق ویژه‌ای افتاده و دچار بحران مالی شده و بدهکار هم هستند و این مساله مطرح نیست.

هاشمی ادامه داد: این لایحه طبیعی و از طریق شهرداری تهران به شورا آمده است.

محمد جواد حق‌شناس در ادامه در تذکری گفت: قطعاً هر تصمیم که ما می‌گیریم روی آینده اثر دارد. اینجا آمدیم که برای شهر تصمیم بگیریم.

او در ادامه خطاب به مظاهریان گفت: شما نماینده شهرداری هستید و لایحه‌ای از سوی شهرداری ارائه می‌دهید. سابقه ندارد که نماینده شهرداری با لایحه‌ای اینگونه برخورد کند و احتمال می‌دهم که با آن موافق نباشید که بحثی در آن نیست اما جایگاه حقوقی شما به گونه‌ای نیست که متفاوت با مباحث برخورد کنید. ما یاد گرفتیم اگر نمایندگی داشتیم و حتی با آن مخالف بودیم، به نمایندگی از سازمان حق مطلب را ادا کنیم که اینگونه نشد.

تمام کارکرد چهارساله شورا را زیر سوال نبرید

افشین حبیب زاده نیز در واکنش به صحبت‌های مطرح شده در پی بررسی این لایحه گفت: واقعاً متأسفم در شورایی که جزو سالم‌ترین شوراها است و هیچ یک از اعضا به اندازه یک متر هم ملک از شهرداری نگرفته‌اند اینگونه بخواهیم خودمان را قضاوت کنیم. مواردی اینجا مطرح می‌شود که تمام کارکرد چهارساله شورا را زیر سوال می‌برد.

او ادامه داد: ارزش املاک شهرداری که برای فروش آورده، چقدر است؟ از این شفاف‌تر که ملکی با این ارزش را آورده است و می‌گوید اعضای شورا نظر دهند. مگر به خاطر یک دستمال قیصریه را آتش می‌زنند؟

در ادامه یک فوریت این لایحه به رأی گذاشته شد و با ۱۰ رأی موافق از ۱۹ عضو حاضر به تصویب رسید.

کد خبر 503930

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران املاک شهرداری فدراسیون فوتبال مصوبات شورای شهر صحن علنی شورای شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فدراسیون فوتبال لایحه گفت شهر تهران شورای شهر یک فوریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۳۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خلجی با تأکید بر اینکه از ابتدای دولت مردمی سیزدهم نگاه دولت بر حل مسائل شهری و کمک در این حوزه بوده است، گفت: طی ۲.۵ سال گذشته ناوگان عمومی شهر زنجان با نگاه حمایتی دولت نوسازی شد در حالیکه در ۱۰ سال گذشته چنین کمکی نشده بود و با کار‌های انجام گرفته ۲۴ دستگاه سنگین تحویل شهرداری‌ها شد.

وی افزود: سرانه بودجه شهری از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ برابر با ۳۶۰ درصد افزایش یافته و ۹۴ میلیون متر مربع به فضای سبز شهری اضافه شده که یکی از موفقیت‌های شهرداری‌های استان همین موضوع است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری زنجان ادامه داد: بیش از ۴۵۴ هزار تن آسفالت در شهر‌های استان آسفالت‌ریزی شده است که بیش از ۸۰ درصد آمار متعلق به شهر زنجان بوده و این امر کام مردم شهر را شیرین کرده است.

خلجی به ارزیابی عملکرد شورا‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۱۱۳ عضو شورای شهر استان در ۲۱ شهر فعالیت می‌کنند در حالیکه در ارزیابی ها، شورای اسلامی شهر زنجان به عنوان شورای برتر انتخاب شد.

وی با تأکید بر اینکه خدمات این نهاد در بسیاری از موارد به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است، گفت: در حال حاضر شهر زنجان ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که به همت شهردار و اعضای شورا تبدیل به یک کارگاه عمرانی شده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری زنجان ادامه داد: طبق ماده ۶۸ قانون شهرداری و شورا باید ۴۰ درصد مجموع درآمد آنها در بخش عمرانی استفاده شود، اما در شهر زنجان ۶۰ درصد بودجه در این محل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خلجی با بیان اینکه بیش از ۹۱ درصد مصوبات شورای شهر زنجان مصوب و اجرا شده است، گفت: تاکنون مصوبات مشکل‌داری را در شهر شاهد نبودیم و در شورای اسلامی شهر زنجان بدون هیچ حاشیه‌ای و وابستگی با تمام قدرت، اقدامات لازم در خصوص مسائل شهری انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • بودجه شهرداری کرمانشاه تصویب شد
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد