Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@03:31:29 GMT

خلوتی شعب تامین اجتماعی با اجرای طرح ٣٠٧٠

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۹۴۷۰۶

خلوتی شعب تامین اجتماعی با اجرای طرح ٣٠٧٠

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از خلوتی شعب تامین اجتماعی با اجرای طرح ٣٠٧٠ خبرداد.

 مصطفی سالاری روز سه‌شنبه در نشست خبری که با عنوان «سلسله نشست‌های رویای تامین اجتماعی فراگیر؛ با موضوع تحول دیجیتال و حقوق شهروندی؛ اجرای طرح ۳۰۷۰ در سازمان تامین اجتماعی» در هتل همای تهران برگزار شد، افزود: تحول در عرصه دیجیتال اکنون یک ضرورت است و سازمان تأمین اجتماعی به عنوان یک نهاد اجتماعی که با بخش اعظم جامعه مرتبط و وظیفه خدمت‌رسانی به این جمعیت را بر عهده دارد، باید پیشگام در این زمینه می‌بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی فشارهای اجتماعی در آغاز اجرای طرح ٣٠٧٠ تصریح کرد: هر یک از تغییر و تحولات در آغاز می‌تواند با برخی فشارهای اجتماعی، نارضایتی و نارسایی، به منظور پیاده‌سازی و تکمیل طرح همراه باشد، اما طرح ٣٠٧٠ با استفاده نظرات شرکای اجتماعی، همت مجموعه تأمین اجتماعی و همکاری دیگر دستگاه‌ها به ثمر نشست.

سالاری ادامه داد: در مرحله نخست باید ایرادات این طرح رفع شود و سپس خدماتی جدید در سازمان تامین اجتماعی غیرحضوری و مراجعه به شعب و کارگزاری‌های این سازمان به صفر برسد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: عنوان این طرح نیز به ارائه ٣٠ خدمت غیرحضوری که سبب کاهش ٧٠ درصد از مراجعات حضوری مردمی به این سازمان خواهد شد، اشاره می‌کند.

وی تاکید کرد: خدمات این طرح با افزایش سهولت دسترسی و استفاده عموم جامعه باید کاملا غیرحضوری شود و همچنین سازمان در زمینه برخی نواقص پاسخگو باشد.

به گفته سالاری، سامانه تلفنی ١۴٢٠ سازمان تأمین اجتماعی نیز با هدف پاسخگویی به سوالات مردمی و رفع مشکلات عمومی راه‌اندازی شد، که در سال جدید نیز بیش از پیش گسترش یافته است.

وی افزود: طرح ٣٠٧٠، مراجعات حضوری مردمی را نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داد، اما خدمات سازمان تأمین اجتماعی در این باره زمانی افزایش داشته است.

سالاری ادامه داد: اما تکمیل آن در گرو مراجعات حضوری صفر به شعب و کارگزاری‌های این سازمان بوده و هدف تأمین اجتماعی نیز سیستم خدمت‌رسانی پایدار و آنی به جامعه هدف به همراه کاهش هزینه و اتلاف وقت است.

سالاری توضیح داد: سرعت عمل در ارائه خدمات و پرداخت سرویس بدون ثبت درخواست به بیمه‌شدگان نظیر کمک هزینه ازدواج نیز از دیگر اهداف اساسی این طرح در سازمان تامین اجتماعی بوده است.

وی همچنین با اشاره به بازخورد مردمی در خصوص این طرح افزود: بازخورد جامعه هدف نیز از این طرح باید به طور مداوم گرفته و برخی نظرسنجی‌ها نیز حاکی از افزایش رضایتمندی جامعه است.

به گفته سالاری، اصلاحات و رفع نواقص این طرح نیز باید برمبنای بازخورد مردمی انجام پذیرد.

وی همچنین با اشاره به حمایت برخی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها از طرح ٣٠٧٠ گفت: سرویس خدمات غیرحضوری باید ارتقا یافته و سازمان تأمین اجتماعی در سال‌های آتی به عدم مراجعه مردمی رسیده باشد.

سالاری درخصوص استارت‌آپ‌ها یادآور شد: سرویس‌دهی در سامانه سازمان تأمین اجتماعی نیز سبب ارتقاء خلاقیت در جامعه شده و سازمان از شرکت‌های مربوطه دعوت می‌کند، در پلتفرم سازمان سرویس‌دهی کنند. شرکت خدمات ماشینی تأمین اجتماعی نیز مأمور انجام این طرح است.

وی درباره نگرانی برخی شرکای اجتماعی مبنی بر به حاشیه رفتن طرح ٣٠٧٠ با تغییرات مدیریتی گفت: در صورت دستیابی به مراجعات کاملا غیرحضوری و پیشرفت ٩٠ درصدی طرح، احتمال بازگشت به شیوه‌های سنتی حضوری ضعیف است و با رسیدگی‌های فشرده رصد خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی همچنین با اشاره به مستندسازی افزود: مستندسازی نیز در سازمان تامین اجتماعی انجام شده و در حال حاضر طرح ٣٠٧٠ با تالیف همکاران مجموعه به منظور رجوع برای عموم و همکاران آتی سازمان معرفی می‌شود.

سالاری ادامه داد: خدمات مفاصاحساب همکاران نیز غیرحضوری شده و صرفا انجام برخی از استعلامات از دیگر دستگاه‌ها (به‌دلیل نبود امکانات غیرحضوری در آن سازمان مربوطه) مستلزم مراجعات حضوری می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در واقع خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی در قالب سه محور درمان، خدمات بیمه‌ای و پشتیبانی مالی ساماندهی شده و علیرغم مخاطبان متفاوت در یک محور واحد پیش برده خواهد شد.

سالاری با اشاره به نتایج یکی از تحقیقات مؤسسة عالی پژوهش تأمین اجتماعی گفت: ٧۵ درصد از جامعه از این خدمات غیرحضوری استفاده و ٢۵ درصد نیز معتقدند، بهره‌گیری از خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی آسان نیست؛ این آمار در آغاز اجرای طرح قابل‌قبول و نواقص گفته شده توسط جامعه هدف نیز باید برطرف شود.

وی تاکید کرد: حل مساله نباید سبب پاک کردن صورت مسئله شود.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی همچنین در باره قراردادهای پژوهشی یادآور شد: این قراردادها به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اختصاص داشته، اما دسترسی الکترونیکی این تحقیقات نیز توسط سازمان جهت تبادل اطلاعات پژوهشی به وزارتخانه داده شده است.

وی تصریح کرد: برای دستیابی به مراجعات کاملا غیرحضوری و رفع همه مشکلات و نواقص طرح، ارتقای کیفیت و سهولت دسترسی نیز گام برداشته و طرح ٣٠٧٠ به ۴٠٨٠ و در نهایت مراجعات حضوری مردمی صفر رسد.

طرح ٣٠٧٠ و تغییر رویکرد سازمان تأمین اجتماعی از فرایندمحوری به سرویس‌محوری

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: امروزه با توجه به شیوع کرونا در کشور، حجم مراجعات حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و تنوع خدمات تأمین اجتماعی، ضرورت استفاده از خدمات غیرحضوری بر هیچکس پوشیده نیست.

مهرداد قریب ادامه داد: استفاده از خدمات غیرحضوری در قالب طرح ٣٠٧٠ در سازمان تامین اجتماعی هم با توجه به این مسائل سرعت گرفت و باعث تغییر رویکرد سازمان از فرایندمحوری به سرویس‌محوری شد.

وی تاکید کرد: حذف محدودیت زمان و مکان در ارائه خدمات، ایجاد تعاملات غیرحضوری با مخاطبان از طریق ارسال پیامک‌های اطلاع‌رسانی، کاهش حجم مراجعات به واحدهای اجرایی و ارتقاء سطح رضایت‌مندی جامعه نیز از آثار و نتایج این طرح ارزشمند محسوب می‌شود.

قریب خاطرنشان کرد: صحت‌بخشی اطلاعات ضمن تعامل الکترونیکی با پایگاه‌های ذیربط و تولید و تزریق اطلاعات سالم به پایگاه‌های سازمان تأمین اجتماعی نیز به دنبال اجرای طرح ٣٠٧٠ اتفاق افتاد.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی یادآور شد: سازمان تأمین اجتماعی با ١۴ میلیون بیمه‌شده اصلی، ٣ میلیون و ۶۰۰ هزار مستمری‌بگیر دائم، یک میلیون و ۴۰۰ هزار کارفرما، ٧٢ هزار نیروی انسانی در اختیار داشت که امروز در قالب این طرح به ۶۴ هزار نفر رسیده و سالانه نیز کاهش می‌یابد.

به گفته قریب، تعداد انعقاد قردادهای حرف و مشاغل آزاد نیز از ١١٠ هزار مورد در سال ٩٨ به بیش از ٢٧٢ هزار قرارداد به دنبال طرح ٣٠٧٠ رسیده است.
وی توضیح داد: به عنوان مثال، قبل از اجرای طرح ٣٠٧٠ در سازمان تامین اجتماعی، برقراری بیمه بیکاری مستلزم ١۵ الی ٢٠ مرتبه مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان بود، اما امروز طرح ٣٠٧٠ تمامی مراجعات حضوری را الکترونیکی کرده است.

قریب خاطرنشان کرد: آبان سال ٩٩ استفاده از خدمات غیرحضوری توسط مخاطبان نیز برابر با ٣۵ درصد برآورد شده و این میزان در خردادماه به بیش از ٩۶ درصد در سال جدید افزایش یافت و این امر نشان از فرهنگ‌سازی در زمینه خدمات الکترونیکی است؛ آماری که در دی ماه ٩٩ (تاریخ رونمایی طرح ٣٠٧٠) هم برابر با ٢٢ درصد بوده است.

 طرح ۳۰۷۰ روز دوشنبه (۱۹ آبان ٩٩) با حضور مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با هدف کاهش مراجعات حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان افتتاح شد.

این طرح با ارائه ۳۰ خدمت الکترونیک، ۷۰ میلیون مراجع از مجموع ۹۶ میلیون مراجع تامین اجتماعی به شعب وکارگزاری‌های این سازمان را کاهش می‌دهد.
پرداخت هدیه ازدواج، حذف مراجعه فرزندان اناث مستمری‌بگیران با ثبت هوشمند خاتمه کفالت، ابلاغ غیرحضوری احکام مطالباتی در سامانه اختصاصی خدمات الکترونیکی سازمان تأمین اجتماعی، ابلاغ مفصاحساب، ماده ٣٨ قانون تأمین اجتماعی، استعلام وضعیت دریافت مستمری و بیمه‌شده، نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، درخواست غیرحضوری تکمیل سوابق بیمه به‌صورت کسری از ماه، انعقاد قرارداد و دریافت برخط بیمه اختیاری، اخذ غیرحضوری تعهدنامه برای ابلاغ احکام و مکاتبات الکترونیکی، امکان مشاهده جزئیات محاسبات و گردش حساب بدهی‌ها، دریافت غیرحضوری اعتراض کارفرما و تعیین و اعلام رسیدگی، پرداخت غیرحضوری غرامت دستمزد ایام بیماری ناشی از کرونا، سرویس غیرحضوری دریافت حق بیمه و احتساب سوابق دوران خدمت سربازی، اخذ الکترونیکی درخواست و صدور هوشمند و ابلاغ مفصاحساب، ارتقاء سامانه دریافت لیست حق بیمه، انعقاد قرارداد و دریافت برخط بیمه حرف و مشاغل آزاد، درخواست غیرحضوری کمیسیون پزشکی، حذف کاغذ از درآمد، پرداخت غیرحضوری کمک هزینه مراسم ترحیم، برقراری و پرداخت غیرحضوری بیمه بیکاری، اخذ غیرحضوری درخواست کفالت و بازرسی و کمک هزینه اروتز و پروتز، برقراری غیرحضوری مستمری بازماندگان، اخذ تعهدنامه غیرحضوری فرزندان اناث بازمانده، واکشی عکس از سامانه نام‌نویسی، دریافت گواهی پرداخت حق بیمه ساختمانی، امکان تقسیط غیرحضوری و نظام‌مند بدهی‌ها، پرداخت غیرحضوری حق بیمه کسری از ماه، هوشمندسازی لیست ارسالی کارفرمایان و امکان پرداخت آنلاین و احتساب آنی واریزی در حساب بیمه‌شده، کارفرما ٣٠ خدمت طرح ٣٠٧٠ محسوب می‌شود.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان تأمین اجتماعی نیز سازمان تامین اجتماعی خدمات غیرحضوری پرداخت غیرحضوری اجرای طرح ٣٠٧٠ مراجعات حضوری بیمه شده حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۴۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند

بیمارستان نظام مافی شوش بعنوان تنها بیمارستان موجود در شوش و کرخه با وجود مشکلات ساختاری و کمبود پزشک و کادر درمان با حداکثر توان و بصورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی به مردم این ۲ شهرستان و بیماران تروما (تصادفی) به جهت قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیتی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: در حالی که در بیمارستان های شهرستان های همجوار شوش یکی از دلایل اصلی نارضایتی مردم و مراجعان از برخورد نامناسب و نحوه رسیدگی پرسنل و کادر درمان است اما در بیمارستان نظام مافی ریشه مشکل و منشا نارضایتی ها متفاوت است.

بر اساس پیگیری های صورت گرفته، از ساعات ابتدایی تا پایانی شب ها، تعطیلی مراکز درمانی تامین اجتماعی، مطب ها و درمانگاه های خصوصی در سطح شهر های شوش و کرخه موجب افرایش شدید مراجعان و ازدحام در اورژانس بیمارستان نظام مافی شوش و کُند شدن روند ارائه خدمات شده و عمده گلایه شهروندان از شلوغی بخش اورژانس این بیمارستان در این ساعات است.

در شهرستان شوش به لحاظ وجود چندین شرکت بزرگ صنعتی از دهه های گدشته دارای جمعیت بالای بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است و انتظار بود این سازمان مانند نقاط دیگر دارای یک بیمارستان در شوش و کرخه با توجه به وجود آمار بسیار بالای بیمه شدگان در این شهرستان باشد.

بر پایه این گزارش، ضروری است که در شرایط فعلی سازمان تامین اجتماعی با افزایش ساعات کاری یا شبانه روزی نمودن درمانگاه های شوش و هفت تپه به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شهرستان های شوش و کرخه عمل کند.

افزایش ساعات کاری درمانگاه های تامین اجتماعی ضمن اینکه باعث کاهش آمار ورودی مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان شوش و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات به بیماران اورژانسی شده از سوی دیگر موجب جلوگیری از تردد غیر ضروری شهروندان و طی نمودن مسیر جاده ترانزیتی تا بیمارستان نظام مافی می شود.

ورود جدی فرمانداران شوش و کرخه بعنوان رئیس شورای سلامت و تامین این شهرستان ها جهت افرایش ساعات کاری درمانگاه ها بعنوان‌ یک خواسته حداقلی از سازمان تامین اجتماعی مورد انتطار است.

قطعا با استفاده حداکثری از امکانات درمانگاه های تامین اجتماعی و نیز همراهی مراکز خصوصی در شوش و کرخه در کوتاه مدت باعث کاهش چشمگیر آمار مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان نظام مافی شوش و افزایش رضایت مندی مردم در ارائه خدمات خواهد بود.46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900017

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند