Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@12:41:02 GMT

توپ بازی در ایران به نفع چین و پاکستان

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۹۶۸۰۳

توپ بازی در ایران به نفع چین و پاکستان

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، فوتبال از مهیج ترین و پر طرفدار ترین ورزش جهان به شمار می رود که از طریق آن در آمد های بسیاری کسب و کشورهای زیادی به واسطه آن به غول های اقتصادی تبدیل شده اند.

برخی از کارشناسان معتقدند توسعه فوتبال باعث رونق و ایجاد ۱۳۲ شغل از فروسش بلیط و تخمه گرفته تا غیره می شود.

به دلیل همین درآمد زایی بالای این رشته ورزشی کشورهای مختلف در آسیا و اروپا درحال گسترش این حرفه و مشاغل مرتبط به آن مانند تولید توپ و کفش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چرا ایران تاکنون به فکر کسب درآمد از این راه نشده است، در صورتی که تولید محصولی مانند توپ می تواند باعث درآمد زایی بالایی شود.

امیرفرشاد تفکری در گفت و گو با خبرنگار فارس از یزد، اظهار کرد: هر هیات شهرستانی سالانه ملزم به خرید حداقل ۲۰ توپ بوده که به گفته وی استان یزد با داشتن ۱۰ هیات فوتبال، هر سال تا ۱۰۰ عدد توپ خریداری می‌کند.

رئیس هیات فوتبال، قیمت هر توپ را بین دو و نیم تا پنج میلیون تومان اعلام کرد که با این وجود اگر هر ۲۳ استان کشور با وجود حداقل ۱۰ هیات فوتبال و حداقل خرید سالانه ۱۰۰ عدد توپ، سالانه به حدود دو هزار و ۳۰۰ توپ نیازمند است.

بنابر این اگر هر توپ را پنج میلیون تومان حساب کنیم، می توان گفت: کشور ایران به تنهایی هر ساله حدود یازده میلیارد تومان توپ برای تمرین هیات ها در سطح استان فارغ از مسابقات، جشنواره ها و تورهای آموزشی خریداری می کند و علاوه بر آن باید توجه داشت علاقه مندان به فوتبال در جامعه کم نبوده و افراد زیادی نیز سالانه به خرید توپ های گرانی ورزشی روی می آورند.

توپ ایران از کجا تامین می شود؟

محمد آرمین، رئیس صنف فروشندگان لوازم ورزشی و بازی های رایانه ای، در پاسخ به این پرسش می‌گوید: توپ به طور کلی در ایران تولید نمی شود و ارقام  مختلف توپ ها از چین و پاکستان وارد شده و در برخی موارد نیز اجزای توپ از پاکستان به ایران وارد  و در شهر زاهدان یا یزد به محصول توپ تبدیل می شود.

وی اظهار کرد: توپ فروش بالایی در بین هیات های ورزشی و مردم دارد و می تواند اقتصاد خوبی را نصیب صاحبان آن ها کند که متاسفانه کشور ایران در تولید آن تا کنون ناتوان بوده و از سود برآمده از این محصول محبوب در میان مردم، محروم است.

آرمین بیان کرد: نه تنها توپ فوتبال بلکه توپ های  بسکتبال، هندبال، تنیس و... و راکت های تنیس نیز وارداتی هستند.

اما چرا ایران حتی از کشور ضعیفی همچون پاکستان در زمینه تولید لوازم ورزشی از جمله توپ عقب است؟ و چرا کشور ما تا کنون به فکر بومی سازی این محصول تا مرحله صادرات و درآمد زایی آن در سطح جهان نکوشیده است؟

انتهای پیام/ز

منبع: فارس

کلیدواژه: توپ بازی ایران و چین خبرگزاری فارس ورزش و جوانان استان یزد زارعی محمد آرمین رئیس هیات فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۶۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه پاکستان بر اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد، گفت: اجرای خط لوله گاز صادراتی ایران به پاکستان در چارچوب موافقت‌نامه دو کشور، جزو موضوعات مهم اقتصادی دو کشور است.

به گزارش شانا، ناصر کنعانی امروز (دوشنبه، دهم اردیبهشت‌) در نشست خبری که در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، بیان کرد: این نمایشگاه مصداقی خوب برای همکاری میان دستگاه‌های مختلف کشور است. همان‌طور که ما شاهد همکاری میان دیپلماسی و میدان برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه بودیم، برگزاری چنین نمایشگاهی هم نشان‌دهنده هم‌افزایی مطلوب میان دستگاه‌های اجرایی کشور است.

وی افزود: افزایش نرخ تبادلات و توافق‌های ایران با شریکان خارجی و افزایش حجم سرمایه‌گذاری‌های خارجی و تحقق برخی پروژه‌های مشترک، چه در حوزه‌ همسایگان و چه با کشورهای دورتر، نشان‌دهنده موفقیت نسبی ایران بوده است و البته ما به تلاش خود همچنان ادامه می‌دهیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره پروژه خط لوله گازی آی‌پی نیز تصریح کرد: اجرای خط لوله گاز صادراتی ایران به پاکستان در چارچوب موافقت‌نامه دو کشور، جزو موضوعات مهم اقتصادی دو کشور است که در سفر اخیر رئیس‌جمهوری مورد اهتمام بوده است؛ ازاین‌رو در چارچوب توافق دوجانبه انتظار داریم این پروژه مهم و راهبردی به نتیجه برسد.

کنعانی با بیان اینکه طرف پاکستانی بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید کرده است، گفت: مذاکرات کارشناسی انجام‌شده، همچنین مذاکرات سطح عالی انجام‌شده پیشین دو کشور، زمینه‌ساز آغاز فاز اجرایی ٨٠ کیلومتری اجرای این خط لوله در خاک پاکستان بوده است.

دیگر خبرها

  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۱ اردیبهشت
  • عالیشاه به بازی مقابل سپاهان رسید
  • داور لیگ برتری استعفا داد
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • دقیقی: شهرداری قزوین از پرسپولیس حمایت می‌کند از شمس‌آذر نه!
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • وکیل: مقابل بی‌نظمی و اخلال در فوتبال می‌ایستیم