Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم آغاز بهره برداری از اسکله نفتی حرا قشم را نقطه عطفی در فعالیت های توسعه بخشی این سازمان در حوزه نفت و انرژی خواند و گفت : اسکله نفتی حرا قشم، به عنوان یکی از بزرگ‌ ترین اسکله‌های نفتی در جنوب کشور، ظرفیت تخلیه و بارگیری 14 میلیون و 500 هزار تُن فرآورده‌های نفتی را داراست و با اجرای فاز دوم آن امکان پهلوگیری کشتی‌های نفتی 80 هزار تنی در این اسکله نیز مهیا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ فریدون فدایی دولت این اتفاق مبارک را که در مرحله پنجم از افتتاح‌های ریاست جمهوری در دولت تدبیر و امید هفته گذشته درمنطقه آزاد قشم روی داد ، نشانه ای از برداشتن گام های بلند درجهت اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در قالب شعار سال مبنی بر پشتیبانی از تولید و مانع زدایی ها خواند و افزود : راه اندازی این اسکله ، ضمن اینکه  روند رو به رشد تولید در قشم را پشتیبانی می کند ، موانع را در تأمین نیاز‌های صنعت نفت ، گاز و انرژی منطقه و گردش چرخ‌های صنایع تولیدی ازمیان خواهد برد.

وی نقش اصلی این اسکله را افزایش واردات نفت خام از مخازن مختلف از قبیل میدان های نفتی ایران و صادرات محصولات پالایشگاه های مجاور (پارس بهین) مانند قیر ، سوخت و نفتا اعلام کرد و یادآور شد : این اسکله برای کشتی های 70 هزار تن در یک طرف و کشتی های هفت هزار تن در طرف دیگر به خوبی مجهز خواهد شد. 

فدایی دولت در تشریح  امکانات اسکله نفتی حرا قشم به جاده دسترسی به توده سنگین با طول تقریبی 1300 متر و پل دسترسی به طول 575 متر اشاره کرد و گفت : ستون مهاربند لنگر انداختن و پهلو گرفتن ، تلمبه خانه ، لوازم آتش ، اتاق کنترل و سکوی عملیات ها ، سکوی بالا و وسایل مکانیکی و برقی دریایی از دیگرامکانات این اسکه بشمار می رود.

به گفته سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم برای این اسکله ساختمان اداری و برج مراقبت دریائی با زیربنای 750 مترمربع  و ایستگاه آتش نشانی با 180 مترمربع زیربنا نیز پیش بینی شده است.

گفتنی است با آغاز بهره برداری از این اسکله که با سرمایه گذاری شرکت ساخت و بهره‌برداری اسکله حرا قشم (هلدینگ سرمایه‌گذاری پاسارگاد) صورت گرفته است ، افزون بر 45 نفرنیروی کار به صورت مستقیم و 120 نفر نیروی کار به صورت غیرمستقیم  وارد چرخه کار و اشتغال در جزیره قشم شده اند که در تثبت درآمد‌های پایدار جامعه محلی نقش بسزایی دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: توسعه اسکله عطف اسکله نفتی حرا قشم سرمایه گذاری بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۰۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت