Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد باقری مدیرآب و فاضلاب شهرستان دهگلان گفت: در حال حاضر آب شرب ۱۰ روستای این شهرستان با تانکر تامین می شود و برای حل مشکلات آب شرب روستایی و شهری دهگلان به ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کُردتودی، ارائه خدمات و تأمین زیرساخت‌های لازم با هدف افزایش رفاه و ایجاد رضایت‌ مندی در بین مردم تنها راه درمان حاشیه‌نشینی و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به حاشیه شهرها است اما وقتی مناطق روستایی این شهرستان از داشتن حداقل امکانات همچون آب محروم باشند چه انتظار برای جلوگیری از مهاجرت چنین مناطقی می‌توانیم داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خشکسالی های سنوات گذشته و به ویژه خشکسالی امسال باعث افت و کمبود آب شرب شهر بلبان آباد و روستاهای سرواله، هندی بلاغ، کانی پهن، گردمیران سفلی، ابراهیم آباد تازه آباد کانی گلزار، میمون آباد، سیس و چاغربلاغ شده است

فرهاد باقری مدیرآب و فاضلاب شهرستان دهگلان در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره کمبود و افت آب شرب روستاهای شهرستان که در خرداد ماه سال جاری با تانکر آبرسانی صورت گرفته گفت: 98 درصد منبع آب زیر زمینی در بخش کشاورزی مصرف می شود که تنها سه درصد از منابع آبی زیر زمینی برای شرب استفاده می شود و در اکثر روستاها متاسفانه غیر از آنکه منابع آبی ما افت نموده هیچکدام از مصرف کنندگان الگوی مصرف هم رعایت نمی کنند که اگر الگوی مصرف رعایت شود در هیچ حالت ما دچار کمبود آب نخواهیم شد.

وی بابیان اینکه در مجتمع گردمیران و بلبان آباد ما کمبود آب داریم اظهار داشت: سال گذشته قرار شد از چاه آب شرب روستای باشماق استفاده شود که باعث مشکلات و نارضایتی مردم شد و ما مجبور به حفر حفر چاه جدید شدیم که 6 کیلومتر هم خط انتقال کار شده است لوله آب دهی و تابلو خریداری شده است اما به علت عدم اعتبار نتوانستیم پمپ را خریداری کنیم که آب  وارد مدار شود.

باقری گفت: در کمیته برنامه ریزی تعداد روستاهای که با مشکل آب نیاز دارند مشخص شده که قریب 110 میلیارد اعتبار برای حل مشکلات آب شرب روستایی و شهری شهرستان نیاز داریم که اگر اعتبار وجود داشته باشد روستاهای دارای مشکل تجهیز می شوند.

رئیس شبکه آب و فا ضلاب شهری گفت: علاوه بر کمبود آب، قطعی برق هم یکی از مشکلات آب در شهرستان است که اگر مردم رضایت داشته باشند و قطعی برق در یک قسمت شهر دهگلان باشد دیگر مردم قطعی آب نخواهند داشت.

وی افزود: در دو شهرستان قروه و دهگلان هنگام استفاده از آب چاههای کشاروزی با برداشت بی رویه و عدم الگوی مصرف وافزایش سطح کشت محصولات کشاورزی که کشاورز با مجوز سه هکتار کشت اقدام به ده هکتار کشت می نماید مردم با آب کمبود و افت آب شرب مواجه می شوند که یکی دیگر از مشکلات این دو شهرستان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مشکلات آب کمبود آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۱۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان