Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@10:24:42 GMT

موسسات کاریابی بدون مجوز پلمب می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۲۱۴۱

موسسات کاریابی بدون مجوز پلمب می‌شود

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: هر مؤسسه یا شرکت که به شکل غیر مجاز به صورت حضوری یا الکترونیکی اقدام به فعالیت کاریابی کند از لحاظ قانونی تخلف کرده است و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طریق مراجع قانونی به این موضوع رسیدگی می‌کند.

به گزارش ایمنا، برخی از مؤسسات و شرکت‌ها در اصفهان به شکل غیرمجاز اقدام به فعالیت در خصوص کاریابی خارجی و اخذ ویزای کارمی کنند و در نتیجه به افراد جویای کار و به ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که قصد اخذ ویزای کار و اشتغال در خارج از کشور را دارند، آسیب‌های زیادی وارد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین باقری، مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در این زمینه با اشاره به این که برخی از افراد حقوقی یا حقیقی اقدام به سو استفاده از افراد جویای کار می‌کنند، اظهار کرد: متأسفانه برخی از شرکت‌ها یا مؤسسات در کنار فعالیت‌های دیگر به خاطر فرار از مالیات و یا دور زدن قوانین، در پوشش کاریابی و به صورت غیر مجاز فعالیت می‌کنند.

وی تاکید کرد: هر مؤسسه یا شرکت که به شکل غیر مجاز به صورت حضوری یا الکترونیکی اقدام به فعالیت کاریابی کند از لحاظ قانونی تخلف کرده است و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طریق مراجع قانونی به این موضوع رسیدگی می‌کند، همه کاریابی‌ها از جمله داخلی و خارجی و الکترونیکی باید طبق قوانین و در چارچوب دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی گام بردارند.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان اظهار کرد: حدود اختیارات و وظایف دفاتر کاریابی و میزان حق الزحمه‌های دریافتی از کارجویان اعم از خدمات مشاوره و به‌کارگماری در آئین نامه‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ و مشخص می‌شود.

باقری ادامه داد: اگر در این زمینه تخلفی از سوی دفاتر مذکور صورت بگیرد، احقاق حق افراد شاکی پیگیری می‌شود و در صورت عدم تمکین دفاتر، موضوع ابتدا در کمیته ۹ استان و سپس در هیأت ماده ۷ آئین نامه کاریابی‌ها رسیدگی می‌شود و پس از آن مرحله به مرحله تذکر تعلیق مجوز، طرح دعوی در مراجع قضائی و … اجرا می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که اخیراً ۱۲ کاریابی غیر مجاز در اصفهان شناسایی و پرونده ایشان در شعبه ۲۹ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اصفهان بررسی و پلمب شده‌اند و آیا شما به خاطر اطلاع رسانی به مردم می‌توانید فهرست این کاریابی‌ها را اعلام کنید گفت: کاریابی‌هایی که در مراجع قضائی پلمب می‌شوند، دیگر اجازه فعالیت را در این قالب ندارند.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان از جمله شرکت‌ها و مؤسسات مذکور آپادانا جاب، مؤسسه حقوقی و مهاجرتی اصطهباناتی، مؤسسه مهاجرتی آرتا، افق روشن، ویزا یکصد و … دانست و گفت: برابر مقررات کاریابی‌های غیرمجاز مادامی که بخواهند بدون اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیربط به فعالیت در این حوزه ادامه بدهند، مورد پیگیری قانونی قرار خواهند گرفت.

باقری با بیان این که این مؤسسات در صورتی مجاز به فعالیت می‌باشند که نسبت به اخذ مجوزهای قانونی اقدام کنند، افزود: با توجه به در دسترس بودن اینترنت و اطلاع رسانی‌های گسترده در فضای مجازی، متقاضیان اشتغال در خارج از کشور می‌بایست قبل از هرگونه اقدام و به منظور بررسی صحت مجوزهای دفاتر و مؤسسات مذکور ضمن مراجعه به سایت این اداره کل به آدرس https://isfahan.mcls.gov.ir یا سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به آدرس https://www.mcls.gov.irنسبت به اخذ لیست دفاتر کاریابی مجاز اقدام نمایند .

وی خاطرنشان کرد: کلیه دفاتر فعال و دارای مجوز به عنوان شرکا اجتماعی این اداره کل موظف به نصب مجوز فعالیت، دستورالعمل، حق‌الزحمه مربوط به سال جاری و تابلو متحدالشکل مطابق با بخشنامه‌های ابلاغی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌باشند.

باقری با تاکید بر این که اگر به افراد حقیقی یا حقوقی خسارتی از سوی دفاتر غیر مجاز وارد شود نمی‌توانند از طریق این اداره کل احقاق حق کنند، گفت: کاریابی‌های دارای مجوز اگر تخلفی داشته باشند قابل پیگیری است به این خاطر که از فیلترهای نظارتی مراجع ذیصلاح رد می‌شوند.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: وظایف ما مشخص و در خصوص گسترش مراکز خدمات اشتغال و دفاتر کاریابی به عنوان حلقه واسطه بین کارجو و کارفرماست و هر شخص حقیقی یا حقوقی با هر انگیزه‌ای اقدام غیر قانونی در این خصوص انجام بدهند، قطعاً موضوع به مراجع ذی صلاح اعلام می‌شود.

باقری تاکید کرد: اگر افراد حقیقی یا حقوقی شرکت‌ها و مؤسسات بدون مجوز را شناسایی و در این رابطه به این اداره کل یا ادارات تابعه در این شهرستان‌ها اطلاع رسانی کنند این اداره کل قطعاً در این خصوص برخورد قانونی لازم را انجام خواهد داد.

وی افزود: تنها مرجع صادر کننده مجوز فعالیت جهت افراد حقیقی و حقوقی به منظور فعالیت در حوزه ارائه خدمات مشاوره شغلی و کاریابی داخلی، الکترونیکی و خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

این مقام مسئول تاکید کرد: هیچ کدام از ارگان‌ها، تشکل‌های مردمی و … مجاز به صدور مجوز فعالیت در حوزه مشاوره شغلی و کاریابی نیستند.

کد خبر 504102

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کاریابی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان کار و رفاه اجتماعی اداره کل وزارت تعاون کاریابی ها غیر مجاز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۲۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در فاز نخست میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامه‌های راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامه‌های اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم.

وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرح‌های توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکت‌ها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعه‌ای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.

مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایه‌گذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استان‌های مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگ‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را ایجاد کند.

مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایه‌گذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان  است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز می‌شود.

به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری در فاز نخست سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتن‌سازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایه‌گذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.

مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایه‌گذار داخلی بوده می‌تواند از این طریق حل و فصل شود.

وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبه‌ای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایه‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی کمک شود.

در این جلسه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیت‌های تشکل‌ها، لزوم دیده شدن بیش‌تر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمه‌ای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است