Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس یکی از اقدامات مهم ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال های اخیر مقابله با عرضه پوشاک قاچاق در کشور بوده که  به گفته سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اجرای این طرح از نیمه دوم سال 97 این فرصت برای تولید کنندگان داخلی فراهم شده است تا میزان تولیدات خود را افزایش دهند و با جمع شدن برندهای پوشاک وارداتی از سطح عرضه فرصت عرضه برای تولید کنندگان داخلی فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

* کاهش 800 میلیون دلاری عرضه پوشاک قاچاق

حمیدرضا دهقانی نیا در مورد تاثیر اجرای طرح مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق بیان داشت: براساس آمار تهیه شده عرضه پوشاک قاچاق از 2.6 میلیارد دلار به کمتر از 1.8 میلیارد دلار تا پایان سال 98 رسیده است. 

وی با اشاره به تبلیغات گسترده پوشاک تولید داخل در رسانه ملی بیان داشت: به اذعان تولید کنندگان پوشاک داخلی  با محدود شدن فضای عرضه برندهای خارجی، فضا برای عرضه پوشاک با برندهای مطرح ایرانی فراهم شده بطوری که اکنون شاهد تبلیغات گسترده برخی برندها از رسانه های مختلف هستیم در حالی که پیش از این چنین فضایی برای عرضه فراهم نبود. 

* افزایش قیمت ارز منجر به واردات پوشاک بی کیفیت شده است

حمید نامی نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک نیز ضمن تایید کاهش واردات پوشاک قاچاق بیان داشت: اگر زمانی صحبت از 4 تا 5 میلیارد دلار واردات پوشاک قاچاق به کشور می شد اما براساس آمار سال 97 واردات پوشاک قاچاق به یک میلیارد و 700 میلیون دلار کاهش یافته است. 

وی با بیان اینکه تولید پوشاک داخلی در سه سال گذشته افزایش یافته است گفت: دلیل اصلی این موضوع افزایش قیمت دلار و مبارزه با کالای قاچاق پس از دستورالعمل ثبت برندهای خارجی است ضمن اینکه از سال 1397 به دلیل تحریم ها واردات کالاهای تولید داخل از جمله پوشاک ممنوع شده است. 

وی همچنین بیان داشت: اگرچه واردات پوشاک قاچاق بطور چشمگیری کاهش یافته اما هنوز این واردات ادامه دارد و نکته حائز اهمیت آن است که یک زمانی به دلیل پایین بودن قیمت دلار و ارزش افزوده ای که ورود کالای قاچاق به داخل کشور داشت، عمده کالاهایی که وارد می شد با کیفیت هایی بود که برای بازار داخلی ایران جذابیت داشته باشد اما از زمانی که قیمت دلار به شدت افزایش یافته است واردات پوشاک با کیفیت پایین افزایش یافته است و عمده این واردات از کشورهای آسیای جنوب شرقی است. 

* توقف در اجرای طرح مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق

به گزارش فارس اگرچه براساس آمار اعلام شده  از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بخشی از واردات پوشاک قاچاق کاهش یافته و با ممنوعیت واردات پوشاک شرایط برای تولید کنندگان داخلی کمی بهتر شده است اما ادامه این روند نیازمند اجرای مستمر طرح مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق است این در حالی است که به گفته  سعید قدیری دبیر اتحادیه تولید کنندگان  و صادرکنندگان پوشاک  مدتی است که اجرای طرح مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق متوقف شده است. 

وی در این رابطه اظهار داشت: از اسفند سال گذشته برخورد با برندهای محرز قاچاق در سطح عرضه به دلیل فضای انتخاباتی متوقف شده است و علیرغم گذشت شرایط انتخاباتی هنوز برخورد با برندهای قاچاق در سطح عرضه مجدد اجرا نشده است. 

قدیری بیان داشت: این موضوع باعث شده تا در ماه های اخیر بازار پوشاک کشور به راحتی در اختیار عرضه کنندگان پوشاک وارداتی قاچاق قرار گیرد. 

* برخورد با پوشاک قاچاق نباید متوقف شود

وی با اعلام اینکه توقف برخورد با برندهای محرز قاچاق عاملی شد تا در سه ماهه پایانی سال گذشته بازار پوشاک کشور به راحتی در اختیار آنها قرار گیرد، افزود: در سال جاری برای رفع این مشکل جلساتی را با ستاد قاچاق کالا برگزار کرده ایم که در نهایت در آنجا تاکید کردیم علاوه بر برخورد با برندهای محرز قاچاق با برندهای غیر محرز قاچاق هم در سطح عرضه باید برخورد لازم صورت گیرد .

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک کشور تصریح کرد: بنابراین اگر مسئولان ستاد قاچاق کالا و ارز برخورد با عرضه کالای قاچاق را استمرار ندهد به مرور شاهد برگشت عرضه پوشاک قاچاق به وضعیت قبل خواهیم بود. 

قدیری بیان داشت: در شرایط فعلی که مناطق آزاد افزایش پیدا کرده و ثبت سفارش آزاد است به طور حتم باید مقابله با ورود کالاهای قاچاق به کشور با جدیت انجام شود. 

پیش از این دهقانی نیا سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به فارس گفته بود که اجرای طرح مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق دوباره از تیرماه امسال بصورت جدی اجرا خواهد شد. 

به گزارش فارس، علیرغم اینکه صنعت پوشاک کشور یکی از صنایع اشتغال زا به شمار می رود اما همواره فعالان این بخش صنعتی با مشکلاتی مواجهند و این مشکلات ادامه حیات اقتصادی را برای آن ها با مشکل مواجه می کند که یکی از این مشکلات عرضه پوشاک قاچاق است که همانطور که اشاره شد طی سال های اخیر و بخصوص از سال 97 اقداماتی در راستای مبارزه با واردات پوشاک و  عرضه پوشاک قاچاق انجام شده که تا حدودی موفقیت هایی نیز از اجرای این طرح حاصل شده است اما وقفه هایی که در اجرای طرح مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق به دلایل مختلف ایجاد می شود از کارایی این طرح به طور محسوسی می کاهد بنابراین لازم است تا مسئولان با دقت نظر و جدیت بیشتر این طرح موفق را بدون وقفه ادامه دهند. 

یکی از نکات مورد توجه دیگر در مورد عرضه پوشاک قاچاق این است که با توجه به محدودیت ایجاد شده برای عرضه پوشاک قاچاق در فروشگاه های سطح شهر، عرضه پوشاک قاچاق در فضای مجازی افزایش یافته و بسیاری از سایت های اینترنتی به راحتی اقدام به عرضه پوشاک وارداتی می کنند.

اگرچه سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا معتقد است که برخی از عرضه کنندگان پوشاک در فضای مجازی پوشاک با کیفیت ایرانی را به جای پوشاک خارجی به مردم عرضه می کنند لذا نمی توان به طور قطع گفت که تمام پوشاک خارجی عرضه شده در فضای مجازی قاچاق است. 

وی بیان داشت: اما با این وجود پیرو اقدامات انجام شده در راستای مبارزه با عرضه کالای قاچاق در فضای مجازی تاکنون بیش از 300 سایت با هماهنگی ضابطین و قوه قضائیه مسدود شده است اما این اقدامات کافی نیست و به راحتی انواع پوشاک قاچاق وارداتی از طریق سایت های اینترنتی قابل عرضه است. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق عرضه پوشاک قاچاق ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اجرای طرح مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق واردات پوشاک قاچاق برخورد با برندهای پوشاک قاچاق تولید کنندگان کنندگان پوشاک فضای مجازی افزایش یافته کالای قاچاق محرز قاچاق پوشاک کشور سطح عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه خودروهای برقی آغاز شد

عرضه خودروهای برقی در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، براساس اطلاعیه جدید سامانه یکپارجه خودروهای وارداتی به آدرس saleauto.ir عرضه دور جدید خودروهای وارداتی آغاز شد. در این دور از عرضه دو واردکننده خودرو خودروی برقی عرضه می‌کنند.

در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع آن دسته از متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌رساند، سامانه صرفاً جهت انتخاب خودروها به شرح جدول زیر از امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳.۰۲.۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳.۰۲.۱۸ در دسترس است.در این مرحله متقاضیان می‌توانند یک اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر انتخاب کنند. لازم به ذکر است هیچگونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفاً برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ حساب خود را بلوکه کرده‌اند است.

الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی: جدول شماره ۱: قیمت فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه / ریال

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره یک، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت‌های فوق اضافه می‌شود که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام کرده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام کنند.

ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی: جدول شماره ۲- برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب خودروهای برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد: ریال / دستگاه

تبصره ۱ - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان می توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت ۵۰% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند.

تبصره ۲ - قیمت قطعی خودروهای مذکور پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.تبصره ۳ - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودروهای وارداتی حذف می‌شود

تبصره ۴ –کلیه شرکت‌های واردکننده باید مطابق آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام کنند در صورت تاخیر در تحویل و… قراردادهای مذکور مشمول جرایم مندرج در آیین نامه فوق خواهند شد.

تبصره ۵ - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۶ - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌کنند، در صورت تمایل نسبت به خودروهای ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۷ - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار می‌گیرد.

کد خبر 750902

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • عرضه خودروهای برقی آغاز شد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • ۱۲ لیفتراک قاچاق در سمیرم کشف شد
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟