Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره آموزش زنان روستایی برای تولید محصولات استاندارد از اولویت های مهم دولت دوازدهم بود، گفت: با این آموزش ها بیش از 700 برند محصولات خانگی دارای استاندارد به بازار عرضه شده است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره آموزش زنان روستایی برای تولید محصولات استاندارد از اولویت های مهم دولت دوازدهم بود، گفت: با این آموزش ها بیش از 700 برند محصولات خانگی دارای استاندارد به بازار عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معصومه ابتکار در دومین همایش کارآفرینی و مسوولیت اجتماعی، با تاکید بر اینکه توانمندسازی اقتصادی زنان برای دولت دوازدهم بسیار حائز اهمیت و مورد توجه بوده است، اظهار داشت: این موضوع به طور مشخص یکی از مولفه های شاخص عدالت جنسیتی محسوب می شود که از سال 96 در ستاد ملی زن و خانواده تصویب و به 31 استان ابلاغ و اجرا شد که شناسنامه هر شاخص هم با همکاری مرکز آمار ایران تنظیم شد.
وی افزود: در این فعالیت، وزارت رفاه، دستگاه های دولتی، سازمان های ذیربط، ‌سازمان آموزش فنی و حرفه ای و سازمان های مردم نهاد و نظام بانکی که بتوانند تسهیلات لازم را برای زنان ارایه دهند همکاری خوبی با معاونت امور زنان و خانواده داشتند.
معاون رییس جمهوری تاکید کرد: برای کارافرینی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار هم یک برنامه اقدام ملی با همکاری دستگاه ها در ستادی که برای این منظور تشکیل شده است، تنظیم شد. ضمن اینکه دو الگوی تمرکز بر مشاغل نوین خانگی که منجر به استاندارسازی تولیدات خانگی شد و دیگری الگویی برای توان افزایی زنان سرپرست خانوار ساکن حاشیه شهرها اجرا شد و مجموعا حدود 15 هزار زن سرپرست خانوار از این طرح ها بهره برده و به مشاغل پایدار دست یافته اند.
ابتکار با تاکید بر اینکه طرح های متعددی را با سازمان های مردم نهاد و تشکل های کارآفرینی داشتیم که در آخرین آن، 70 تسهیلگر کارآفرینی تربیت شدند، ادامه داد: همچنین از طریق معرفی زنان کارآفرین در رای گیری مردمی، این زنان معرفی و تسهیلات ویژه ای را دریافت کردند و این مستندها در سطح رسانه ها منتشر شده است.
وی خاطرنشان کرد: در تفاهمنامه ای که میان معاونت امور زنان و شرکت پست منعقد شد، شاهد همکاری خوبی از سوی شرکت پست بودیم و تولیدات و محصولات خانگی این زنان را جابه جا از این طریق صورت گرفته است.
ابتکار با اشاره به اینکه تسهیلات بانکی هم به خوبی برای زنان سرپرست خانوار اجرایی شده است، تاکید کرد: آموزش زنان روستایی برای تولید محصولات استاندارد از دیگر کارها بود که به این وسلیه بیش از 700 برند محصولات خانگی به بازار عرضه شده است. همینطور طرح مشترکی با وزارت جهاد در ارتباط با تولید گیاهان دارویی در حال اجرا است.
معاون رئیس جمهوری با یادآوری اینکه کاری معنایی به مفهوم ترغیب باورهای دینی انجام داده ایم و آن پژوهش گسترده در مورد حضرت خدیجه است که به نگارش کتاب بانوی اول منتج شده است، تصریح کرد: فعالیت های معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در زمینه کمک به شکل گیری شخصیت یک زن توانمند و کارآفرین استوار است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازار عرضه شده زنان و خانواده سرپرست خانوار امور زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • Home Assistant قصد دارد از یک پلتفرم به یک برند مصرف‌کننده تبدیل شود
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن 2024
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • (تصاویر) گران قیمت‌ترین استایل‌های زنان هالیوودی در مراسم‌های فرش قرمز
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی