Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه امارات در آستانه سالگرد عادی‌سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی گفت که او نگران آینده این رژیم است و تل‌آویو باید برای مسئله تشکیلات خودگردان قبل از آنکه دیر شود، راه حلی بیابد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، وزیر امور خارجه امارات عربی متحده از آینده رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد و خواستار حمایت این رژیم از تشکیلات خود گردان فلسطین به ریاست محمود عباس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عبدالله بن زاید در آستانه یک‌سالگی عادی‌سازی روابط کشورش با رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با وب‌سایت خبری «واللا» این رژیم گفت: «اسرائیل دیر یا زود باید برای مسئله فلسطین راه حلی ایجاد کند؛ چرا که این مسئله نه تنها در برابر چشم جهانیان به این صورتی که مورد تعرض و تخریب قرار گرفته، باقی نخواهد ماند، بلکه دنیا در آینده این مسئله تشکیک خواهد کرد و چالشی در برابر آن خواهد بود». 

او با بیان اینکه چالش کنونی ادغام تشکیلات خودگردان فلسطین در روند عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در منطقه است، از اینکه دولت جدید آمریکا به ریاست جمهوری بایدن مانع از به کارگیری اصطلاح «توافقات ابراهام» می‌شود، ابراز ناامیدی کرد. 

چهار کشور عربی، امارات، بحرین، سودان و مغرب تابستان سال گذشته با فشار و میانجی‌گری دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا با رژیم تل‌‌آویو تحت توافقات ابراهام (ابراهیم ع) روابط خود را عادی‌سازی کردند که مورد انتقاد فلسطینیان و کشورهای منطقه‌ای قرار گرفت. 

وزیر خارجه امارات همچنین گفته که از اینکه مسائل داخلی رژیم صهیونیستی بر این توافقات تأثیر بگذارد، نگران بوده است. او گفت: «برداشتم این است که دولت جدید در اسرائیل هم علاقه زیادی به برقراری روابط با امارات دارد و اگر ویروس کرونا نبود می‌توانستیم در این ارتباط پیشرفت زیادی به دست بیاوریم». 

ماه پیش «نفتالی بنت»، نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی مأمور تشکیل کابینه شد و توانست بعد از بیش از 15 سال بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق این رژیم را که نقش زیادی در تحقق عادی‌سازی روابط با تل‌آویو داشت، از قدرت کنار بزند. 

عبدالله بن زاید همچنین گفت: «آنچه موجب شوکه شدن من از ابتدای امضای توافق عادی‌سازی شد، تمایل زیاد طرفین برای برداشتن این گام بود». 

وزیر خارجه امارات با بیان اینکه او از تغییر «دولت» در رژیم صهیونیستی نگران نیست گفت که «گابی اشکنازی»، وزیر خارجه سابق اسرائیل «شخص خیلی جدی و محترمی» است. 

در ادامه عادی‌سازی روابط بین رژیم تل‌‌آویو و ابوظبی، «یائیر لاپید»، وزیر خارجه این رژیم دیروز سه‌شنبه در رأس هیئتی وارد امارات شد و سفارت رژیم صهیونیستی در این کشور را افتتاح کرد. 

سفارت اسرائیل در امارات افتتاح شد/ واکنش حماس و جهاد اسلامیوزیر خارجه اسرائیل وارد امارات شد

 

رسانه‌های اماراتی و اسرائیلی امروز نیز گزارش دادند که کنسولگری رژیم صهیونیستی در شهر دبی افتتاح شده است. 

«جیلی کوهن»، خبرنگار شبکه عبری زبان «کان» اعلام کرد که یائیر لاپید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی صبح امروز با «ریم الهاشمی»، وزیر همکاری بین‌المللی امارات دیدار کرده است. 

بر اساس بیانیه‌‌ای که وزارت خارجه امارات بعد از دیدار لاپید و بن زاید صادر کرده، دو طرف توافق نامه همکاری اقتصادی و تجاری امضا کردند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی خارجه امارات وزیر خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۵۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟

کارشناس مسائل بین الملل با بیان این که ترکیه با قطع روابط تجاری با رژیم صهیونیستی و حمایت کامل از غزه می تواند روابطی را که از دست داده، احیا کند، گفت: به نظر می رسد اردوغان به دنبال این است به جای قطر، میانجی گری میان حماس و اسرائیل را به دست آورد و نقشی در این مساله ایفا کند.

به گزارش ایسنا، به دنبال فشارهای سیاسی درونی و بیرونی نسبت به سیاست‌های ترکیه در قبال جنایت‌های رژیم صهیونیستی، نهایتا این کشور تصمیم گرفت تا روابط اقتصادی و تجاری خود با رژیم صهیونیستی را قطع و یا به حالت تعلیق در آورد.

وزارت بازرگانی ترکیه تایید کرد که این کشور تجارت با رژیم صهیونیستی را به طور کامل به حالت تعلیق درآورده است و این تصمیم تا زمانی که از ارسال بی وقفه کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه اطمینان حاصل نشود، لازم الاجرا خواهد بود.

«رجب طیب اردوعان» رئیس‌جمهور ترکیه هم درباره این تصمیم گفت: ما می‌خواستیم بدون عجله روند را ارزیابی کنیم و این گام را برداشتیم. کل غرب برای اسرائیل کار می‌کند. آنها برای اسرائیل کار می‌کنند، به ویژه ایالات متحده. همانطور که آنها سرمایه‌های خود را بسیج کردند، مردم فلسطین محکوم به این شدند که در برابر بمب‌های اسرائیلی بمیرند. ما نتوانستیم در مقابل این امر کاری نکنیم، بنابراین گام‌هایی برداشتیم و این در را بستیم.

بر اساس آمار تجارت خارجی ترکیه که توسط اسپوتنیک تحلیل شده است، این کشور در سال ۲۰۲۳ به ارزش ۵.۴ میلیارد دلار کالا به اسرائیل صادر و ۱.۶ میلیارد دلار کالاهای اسرائیلی وارد کرده است.

«فرشید باقریان» در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل خود از قطع روابط تجاری ترکیه با رژیم صهیونیستی در پی تداوم جنایت‌های این رژیم در غزه اظهار داشت: این که هر دولتی روابطش را با اسرائیل به هر میزانی قطع یا کم کند و یا به حداقل برساند خبر خوشایندی است و چه بهتر که چنین اتفاقاتی تبدیل به یک مدل یا الگو در جهان شود.

وی افزود: این که اردوغان دیر تصمیم به چنین کاری گرفت جای انتقاد دارد و از این که به هر حال اقدام کرد هم جای تشکر دارد، رئیس‌جمهور ترکیه در سخنرانی اخیر خود خطاب به مردم و بخش‌های اقتصادی کشورش گفت این ضرر را تحمل کنید آنچه مهم است انسانیت است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل همچنین درباره این که چرا در این مقطع زمانی ترکیه چنین کاری را انجام داد؟ گفت: پس از شکست حزب اردوغان در انتخابات اخیر شهرداری‌ها در ترکیه، آن ها یکسری آسیب شناسی‌هایی را انجام دادند و این حرکت دلایل گوناگونی داشت؛ نخست این که حمایت کامل نسبت به مساله فلسطین نداشتند، مساله دیگر این که چون قطر تصمیم گرفت در میانجی‌گری صلح میان حماس و اسرائیل نقشی نداشته باشد، ترکیه تلاش می‌کند تا او این نقش را ایفا کند، قابلیتش را هم دارد، در واقع ترکیه به دنبال این است که برخی از پرستیژهای بین‌المللی از دست رفته‌اش را به دست آورد.

باقریان تصریح کرد: اگر حماس دفترش در قطر را به حالت تعلیق در آورد محل بعدی برای برگزاری اقدامات و گفت‌وگوها استانبول خواهد بود. به نظر می رسد اردوغان مجبور است در آینده نزدیک معادله ای در روابطش با آمریکا، حماس و یا اسرائیل برقرار کند، معادله‌ای که درصدهای آن را اردوغان تعیین می‌کند.

وی در ادامه یادآور شد: در دوره‌ای که اسرائیل نسل‌کشی انجام می‌داد روابط اقتصادی و تجاری ترکیه با این رژیم برقرار بود و بسیاری از مسلمانان از درون جامعه ترکیه دور شدند لذا حمایت از غزه و قطع حمایت از اسرائیل می‌تواند روابطی که از دست داده را احیا کند.

تظاهرات چهار روزه در ترکیه علیه تجارت با رژیم اسرائیل


این کارشناس مسائل بین الملل با طرح این پرسش که آیا قطع روابط تجاری ترکیه با اسرائیل تداوم خواهد داشت یا خیر؟ گفت: تمام این موضوعات به کریدور گاز مربوط است زیرا در تاریخ ۲۴ می قرارداد گازی با انگلیس به اتمام می‌رسد و ترکیه تلاش دارد این قرارداد گازی جدید را دنبال کند که می‌تواند با چند کنسرسیوم انجام شود، در واقع اگر بازبینی در قرارداد گازی انجام شود ترکیه یکی از طرف‌های خواهان آن خواهد بود.

باقریان همچنین به اهداف اردوغان از قطع روابط تجاری با اسرائیل اشاره کرد و گفت: این تحولات به پایان نسل کشی و برقراری آتش بس ارتباط دارد، این که آمریکا بتواند با اعمال فشار، برقراری آتش بس را فراهم کند خیلی زیاد است و ترکیه هم تلاش می کند هر چه زودتر به آتش بس برسند.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • امارات با تأخیر، حمله رژیم اسرائیل به رفح را محکوم کرد
  • خیانت بزرگ ابومازن به فلسطینی‌ها با سرکوب جنبش دانشجویی
  • جنگ غزه محور اصلی سفر وزیر خارجه ترکیه به امارات
  • وزیر امور خارجه: در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت روابط ایران و مصر هستیم
  • همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است/ قبل از عملیات «وعده صادق» هشدار دادیم اگر آمریکا اقدامی کند پاسخ ما فوری و قطعی خواهد بود/ ایران و مصر خواهان برقراری روابط دیپلماتیک هستند
  • جدیدترین واکنش اردن درباره حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟