Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی حنیفه‌زاده مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور تولید، پشتیبانی و مانع زدایی در نشست خبری امروز با مدیران عامل اتحادیه‌های سراسری کشاورزی، دامپروری، مشکلات و موانع بخش کشاورزی برای تحقق شعار سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی» را  مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این جلسه با بیان اینکه مقام معظم رهبری از سال ۷۵ بر رونق تولید تاکید داشتند، اظهار کرد: هر ساله پس از اعلام شعار سال که در جهت حمایت از تولید است شاهد برگزاری جلسات و زدن بنرها هستیم اما نتیجه‌ای برای تحقق شعارها دیده نمی‌شود.

حنیفه زاده افزود: مقام معظم رهبری همواره گفته‌اند که با راه‌حل‌های جزئی نمی‌شود کار کرد و باید کار تحولی در جامعه اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی می‌توان از اتحادیه‌ها و تشکل‌های تعاونی برای ایجاد تحول استفاده کرد چراکه آنها به صورت مردمی فعالیت می‌کنند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه سعی می‌شود با کمک وزیر جهاد کشاورزی و هیات مقررات‌زدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار مانع‌های موجود را در تولید بخش کشاورزی مرتفع کرد، افزود: کشاورزان حافظان امنیت غذایی هستند و باید خود با کمک تعاونی‌هایشان برای بهبود و عزتمندی بخش تلاش کنند.

به گفته وی، در حال حاضر در بخش کشاورزی برخی تصمیم‌گیرنده هستند که تفاوت بین گندم و جو را نمی‌دانند، درحالیکه این افراد هر روز  یک مصوبه می‌دهند و نمی‌دانند که با هر مصوبه جدید چه بر سر کشاورزان می‌آید.

حنیفه‌زاده از پیشنهاد تشکیل کمیته بخش خبرگان کشاورزی در بدنه جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: برخی سواد آکادمیک دارند و برخی دیگر تجربی کار کردند و اینها می‌توانند درکنار یکدیگر برای بخش کشاورزی سودآور باشند.

وی از اتحادیه و تشکل‌های تعاونی بخش کشاورزی خواست روحیه مطالبه‌گری داشته باشند و از مسئولان حق خود را مطالبه کنند.

حنیفه‌زاده همچنین از اتحادیه وتشکل‌های تعاونی بخش کشاورزی خواست که از رسانه‌ها به عنوان اهرم فشار برای  مطالبه‌گری از مسئولان استفاده کنند.

به گفته وی باید از مسئولان گزارش عملکرد بخواهید و آنها را در مورد آنچه انجام داده‌اند مورد بررسی قرار داده و تنها به گفتن تعریف و تمجید اکتفا نکنید.

سرانه مصرف ذرت ۳۷ کیلو است/جمعیت مرغ تخم گذار بیش از ۵۳ میلیون قطعه 

در ادامه برنامه صدرا علی‌اکبرخانی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران میهن با بیان اینکه از هر ۶ نفر در کشور یک نفر عضو تعاونی است، اظهار کرد: ۱۰درصد مردم دنیا از بخش تعاونی‌ها درآمد دارند و تعاونی‌ها عامل اشتغال پایدار هستند.

وی ترویج و توسعه تعاونی‌ها به عنوان یک مدل ترویجی مردم محور در دل روستاها می‌تواند به حوزه اقتصاد و معیشت آنها کمک کند.

علی‌اکبرخانی با تاکید بر اینکه حمایت از مردم در روستاها با تعاونی روستایی امکان‌پذیر خواهد بود، بیان کرد: حمایت از مردم روستایی با تعاونی‌های روستایی مثمر است به شرط آنکه موانع پیش روی تعاونی‌ها برداشته شود.

وی با اشاره به برخی مشکلات و موانع تولید در مرغ تخم گذار گفت:‌ در حوزه صنعت مرغ تخم گذار موانعی پیش روی تخصیص نهاده‌ها وجود دارد که برای رفع آنها نیاز به پشتیبانی از سوی مسئولان داریم.

علی‌اکبرخانی ادامه داد: یکی از نهاده‌هایی که تولیدکنندگان ما در تامین آن با مشکل مواجه بودند ذرت بود که اخیرا با کمک مسئولین توانستیم سهم مرغداران را در دریافت این نهاده به شکل دولتی افزایش دهیم.

 مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران میهن سرانه مصرف ذرت هر مرغ را ۳۷ کیلوگرم اعلام کرد و گفت: این در حالی است که ۳۱ کیلوگرم به هر مرغ تخصیص داده می‌شد.

وی افزود: مرغداران مجبور بودند باقی نیاز خود را از بازار آزاد تهیه کنند که با توجه به جمعیت مرغ تخم گذار کشور که بیش از ۵۳ میلیون قطعه است ۲۵۰ میلیون تن ذرت بازار آزاد به ارزش هفت میلیارد تومان طی یک دوره تهیه می‌شد.

علی‌اکبرخانی از افزایش سهم ذرت مرغ‌های تخم گذار با موافقت وزیر جهاد کشاورزی از روز گذشته به ۳۶.۵ کیلوگرم به ازای هر مرغ خبر داد که می‌تواند بار مالی زیادی را از دوش مرغداران بردارد.

در حال تکمیل/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید مرغ بخش کشاورزی نرخ ارز جهاد کشاورزی علی اکبرخانی مرغ تخم گذار بخش کشاورزی تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۸۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • آموزش و پرورش پرچمدار تحول در کشور است
  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • نمایشگاه اکسپو ظرفیتی برای تبادلات اقتصادی است