Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید هداوند گفت: تاکنون گزارشی از ترک تحصیل دانش آموزان اوتیسم دریافت نکردیم، چون در صورت بروز چنین مسئله‌ای استان‌ها به سازمان استثنایی گزارش می‌دادند.

به گزارش برنا؛ آمار تولد نوزادان اوتیسم در جامعه جهانی یک در ۵۹ و در ایران، یک در ۱۵۰ اعلام شده‌است. هرچند بر اساس بررسی های انجام شده آمار اوتیسم در ایران، بالاتر از این میزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که هنوز جامعه نسبت به بیماری آن طور که باید مطلع نیست و  روند آموزش این کودکان هم نیازمند توجه دارد.

برخی دانش آموزان اوتیسمی امکان تحصیل دارند

مجید هداوند، معاون برنامه‌ریزی آموزشی و توان بخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به خبرنگار برنا گفت: دانش آموزان اوتیسم سطح یک و دو توانایی آموزش و تحصیلی آکادمیک را دارند و باید تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی قرار گیرند.

او افزود: دانش آموزانی که از لحاظ توانایی پایین‌تر از ارزیابی‌ها هستند را به سازمان بهزیستی ارجاع داده می‌شود.

آخرین وضعیت مبتلایان به اوتیسم در کشور                       

هداوند تاکید کرد: حدود 48 مدرسه  و 327 کلاس خاص برای کودکان و دانش آموزان با طیف اوتیسم تحت پوشش قرار دادیم. این دانش آموزان شامل افراد اوتیسمی با کم توانی ذهنی است که بیشترین میزان حدود دو هزار نفر با کم توانی ذهنی هستند. 200 نفر از دانش آموزان اوتیسم با هوش عادی در سیستم تلفیقی  و فراگیر می‌توانند تحصیل کنند. سایر دانش آموزان با اختلالات خاص دیگر و سایر معلولیت‌ها تقریبا 338 نفر هستند.

2700 دانش آموز تحت پوشش خدمات آموزش و پرورش استثنایی

معاون برنامه ریزی آموزشی و توان بخشی سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور افزود:  در کل دو هزار و 700 دانش آموز تحت پوشش خدمات  در  آموزش و پرورش استثنایی تحت پوشش قرار داده می‌شوند، گفت: 380 نفر آموزگار دانش آموزان اوتیسم در سطح کشور داریم.

هداوند با اشاره به فعالیت آموزش و پرورش برای شناسایی این افراد  گفت:برخی فعالیت‌های سازمان آموزش و پرورش استثنایی با طیف اوتیسم شامل غربالگری و شناسایی دانش آموزان طیف اوتیسم در 32 استان و بیش از دو هزار و 500 پایگاه سنجش اجرا شده است.

به گفته او برگزاری کلاس‌های تربیت مدرس چند مهارتی برای بیش از هزار و 500 نفر از معلمان برگزار شده  همچنین مهارت‌های خودیاری و ارتباطی با دانش آموزان و برگزاری دوره‌های ضمن خدمت تربیت مدرس هم انجام شده است.

او افزود: دانش آموزان قادر به فعالیت در 36 رشته برای ادامه تحصیل هستند. همچنین تدوین پودمان رشته موسیقی برای دانش آموزان با طیف اوتیسیم نیز انجام شده است.

او با اشاره به برخی اقدامات تصریح کرد:تدوین مکمل‌های تصویری درس ریاضی و تدوین 5 عنوان کتاب در راستای آموزش والدین طیف اوتیسم نیز از دیگر اقدامات است و در بسته تحولی 32 مدرسه از لحاظ استاندارد دانش آموزان اوتیسم در دستور کار قرار گرفته است.

ساخت و ساز مدرسه در 12 مدرسه برای دانش آموزان اوتیسم

معاون برنامه ریزی آموزشی وتوان بخشی سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور درباره روند ارتقای آموزش برای دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در کشور گفت: خرید زمین در 12 استان فاقد مدرسه  پیگیری شده و سال گذشته 10 درصد معلمان برای دانش آموزان کم توان ذهنی تحت آموزش قرار گرفتند. 

گزارشی از ترک تحصیلی دانش آموزان طیف اوتیسم نداشتیم

 او درباره میزان ترک تحصیل دانش آموزان اوتیسم در سال گذشته گفت: تاکنون گزارشی از ترک تحصیل دانش آموزان اوتیسم دریافت نکردیم، چون در صورت بروز چنین مسئله‌ای، استان‌ها به سازمان استثنایی گزارش می‌دادند.

هداوند در پایان افزود: این دانش آموزان از فضای آموزش مجازی و درس نامه‌ها  و همیار معلم  و بر اساس اطلس یادگیری استفاده می‌کند. شایان ذکر است، پوشش تحصیلی دانش آموزان اوتیسم ما از سال۸۴ تا پایان ۹۹ بیش از ۲۵۰۰ درصد افزایش داشته است.

//انتهای پیام: 2

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تولد جامعه اوتیسم کودکان معاون برنا دانش آموزان پوشش آموزش و پرورش بهزیستی دانش آموز موسیقی استاندارد زمین آموزش مجازی اوتیسم استثنایی زهرا سلیمانی آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان اوتیسم سازمان آموزش طیف اوتیسم ترک تحصیل تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۲۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • افزایش ۵۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی برای سال تحصیلی جدید