Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، باقر خدادادی معاون فنی و اجرایی مدیریت جهاد کشاورزی تربت جام گفت: میانگین برداشت محصول خربزه در تربت جام از هر هکتار ۱۹ تن است و ۹۹ درصد کشتزار‌های این محصول به روش مالچ پلاستیک کشت می‌شود؛ همچنین برداشت این محصول از تیرماه آغاز شده است و تا اواسط مهر ادامه می‌یابد و از مرحله کاشت تا برداشت این محصول در هر هکتار هشت نفر مشغول به کار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

آغاز برداشت خربزه از مزارع شهرستان تایباد

او افزود: در سال زراعی جاری ۹۵ درصد جالیز‌های خربزه این منطقه با استفاده از روش‌های نوین آبیاری کشت شده که افزایش ۴۰ درصدی عملکرد تولید و صرفه جویی در منابع آبی را در پی داشته است؛ عمده کشتزار‌های دشت‌های مرکزی و پایین جام تربت جام به کشت خربزه اختصاص دارد.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام ادامه داد: در سال زراعی جاری ۱۵ درصد جالیز‌های خربزه تربت جام به روش نشایی کشت شده است و امسال ۶۵۰ هکتار از کشتزار‌های خربزه تربت جام به تولید محصول سالم اختصاص دارد و ۱۰۰ درصد خربزه تولیدی تربت جام از گونه خاتونی است.

خدادادی بیان کرد: بارندگی کم در سال زراعی جاری باعث کاهش ۱۷ درصدی تولید محصول خربزه تربت جام شده است.

او با بیان اینکه تربت جام به لحاظ سطح زیر کشت خربزه رتبه نخست کشور را دارد تصریح کرد: در سال زراعی جاری به منظور حمایت از کشاورزان جالیزکار، ۲ هزار و ۵۰۰ تن انواع کود‌های شیمیایی در بین خربزه کاران این شهرستان توزیع شد همچنین در حال حاضر نبود صنایع تبدیلی خربزه در تربت جام یکی از مهم ترین مشکلات حوزه فرآوری این محصول است و ۹۰ درصد این محصول به بازار‌های سراسر کشور ارسال می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام//ص.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی تربت جام محصولات کشاورزی کودهای شیمیایی سال زراعی جاری تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۴۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش

به گزارش خبرنگار مهر، طاهر غلامی صبح یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان املش با ۱۶ هکتار و تولید ۹۸۴۶ تن محصول تر، سطح بالایی از کشت گل گاوزبان در استان گیلان را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه برداشت گل گاوزبان از ۱۲ اردیبهشت آغاز و تا اواسط تیرماه ادامه دارد، افزود: پیش بینی می‌شود ۱۰ تن گل گاوزبان به ارزش اقتصادی ۸ میلیارد و ۳۶۹ میلیون تومان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی املش ادامه داد: عملکرد در هکتار گل گاوزبان ۶۰۰ کیلوگرم بوده و شهرستان املش بیش از ۱۲۰ بهره بردار دارد.

غلامی تصریح کرد: گل گاوزبان به صورت دم کرده مصرف می‌شود، این گیاه دارویی برای تقویت حواس، تصفیه خون، اعصاب، درمان سرماخوردگی، برونشیت، سرفه، التهاب و ورم کلیه‌ها، روماتیسم و بیماری‌های قلبی مفید است.

کد خبر 6096934

دیگر خبرها

  • آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • آغاز برداشت برگ‌های زمردین چای از باغ‌های گیلان و مازندران
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان