Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک رضی منش در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان اسکو از مراکز مهم تولید گل محمدی در کشور و استان است به طوری که ۶ درصد سطح زیر کشت گل محمدی کشور و ۵۱ درصد سطح زیرکشت استان در شهرستان اسکو قرار دارد.

فرماندار شهرستان اسکو گفت: میزان سطح زیرکشت گل محمدی در کشور ۱۴ هزار هکتار، در استان آذربایجان شرقی ۱۴۵۰ هکتار و در شهرستان اسکو ۷۳۰ هکتار می‌باشد که در راستای سیاست‌های دولت در افزایش سطح زیر کشت این محصول ارزشمند از زمان استقرار دولت در سال ۹۲ حدود ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان اینکه امسال حدود ۲۳۰۰ تن گل محمدی از باغات و گلستان‌های واقع در دامنه‌های سهند برداشت شده است افزود: این رقم نسبت به سال گذشته حداقل ۱۱۰ تن افزایش داشته است.

فرماندار شهرستان اسکو خاطر نشان کرد: بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی متعلق به روستاهای گنبرف، کردآباد، مجارشین، عنصرود و کهنمو است که به لحاظ آب و هوای خنک و خاک حاصل خیز و قرار گیری در دامنه‌های زیبای کوه سهند، بهترین شرایط را برای پرورش و تولید گل سرخ محمدی در این منطقه را دارا می‌باشند.

رضی منش ارتقای بهره وری در باغات گل محمدی و افزایش میزان تولید محصول در هکتار را مهم‌ترین سیاست دولت در اقتصادی کردن بخش کشاورزی دانست و افزود: اصلاح گلستان‌های گل محمدی با هدف ارتقای کیفیت با روش‌های علمی در باغات پایلوت شهرستان قریب به ۱۳۰ هکتار انجام شده و عملکرد در هکتار به ۳.۴ تن رسیده است که نسبت به ابتدای دولت ۱ تن در هکتار افزایش یافته است.

فرماندار شهرستان اسکو با بیان اینکه فرآوری گل محمدی ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی در این محصول یکی از سیاست اصلی دولت در بخش کشاورزی است افزود: در حال حاضر یک کارخانه بزرگ صنعتی با ظرفیت تولید ۱۵۰۰ تن در سال فعالیت می‌کند که به تناسب میزان تولید شهرستان نیازمند حداقل ۳ واحد تولیدی با بهره گیری از تکنولوژی بالا برای فرآوری و استفاده از حداکثر ایجاد ارزش افزوده هستیم که این مهم با افتتاح شهرک صنعتی شهید نیرومند اسکو فراهم شده است.

رضی منش در ادامه خاطر نشان کرد: محصولات تولیدی گل محمدی این شهرستان به ۱۰ کشور از جمله کره جنوبی، عراق، عربستان، ترکیه، بحرین، عمان و چند کشور دیگر صادر می‌شود و با عنایت به کاربرد گسترده گل محمدی در صنایع غذایی، داروسازی، عطرسازی و بهداشتی و آرایشی و ارز آوری بالای این محصول و تضمین بازار فروش برای شهرستان واجد اهمیت است.

فرماندار شهرستان اسکو با بیان اینکه برگزاری ۹ جشنواره گل محمدی در روستاهای گنبرف و عنصرود در سال‌های گذشته آثار بسیار مثبت در معرفی این محصول بسیار ارزشمند و همچنین ترغیب سرمایه گذاران داشته است افزود: تمامی گل محمدی تولیدی شهرستان در بازه زمانی برداشت و به بازار فروش و کارخانجات صنایع تبدیلی روانه می‌شوند و کشاورزان به هیچ عنوان مشکل بازار یابی ندارند.

وی در پایان ضمن تاکید بر حمایت دولت از بخش کشاورزی از فعالان این بخش برای سرمایه گذاری در محصول گل محمدی دعوت کرد و افزود: در صورت فرآوری و ایجاد کارخانجات صنایع تبدیلی این محصول ظرفیت بسیار بالایی در رونق اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال پایدار و ارتقای معیشت کشاورزان خواهد داشت.

کد خبر 5248833

منبع: مهر

کلیدواژه: فرماندار شهرستان اسکو گل محمدی اسکو ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر گرگان ایلام شیوع کرونا کنکور سراسری انتخابات 1400 اردبیل عکس استانها مواد مخدر اراک واکسن کرونا فرماندار شهرستان اسکو گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۵۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرده‌افشانی ۶۲۸ هکتار نخیلات لامرد پایان یافت

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌رضا محمدی بعد از ظهر شنبه با اعلام این خبر گفت: گرده افشانی نخلستان‌های لامرد از هفته سوم اسفندماه آغاز و تا پایان فروردین ماه ادامه دارد.

این مقام مسؤول تصریح کرد: مناسب‌ترین دمای گرده‌افشانی بین ۲۲ الی ۲۷ درجه سانتیگراد و مناسب‌ترین ساعات گرده افشانی ساعات ۱۰ الی ۱۵ محسوب می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لامرد همچنین بیان کرد: گرده افشانی نقش بسیار مهمی در افزایش تولید و کیفیت محصول خرما دارد و رعایت اصول و دقت در انجام آن ضروری است.

محمدی درخت نخل را از جمله درختان دوپایه که شامل گل‌های نر و ماده بر روی درختان جداگانه می‌باشد برشمرد و در ادامه افزود: برای تولید اقتصادی محصول را باید گرده افشانی نمود که این کار به صورت سنتی و دستی توسط کارگران ماهر انجام می‌شود.

وی در پایان از زاهدی، شاهانی، گشخواه، خاصویی به عنوان مهمترین ارقام تولیدی شهرستان نام برد و به ارقام تجاری پیاروم و مجول اشاره کرد که در حال توسعه است.

کد خبر 6090145

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • گرده‌افشانی ۶۲۸ هکتار نخیلات لامرد پایان یافت
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان