Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران با تاکید بر فراهم کردن شرایط کار برای همه آحاد جامعه به ویژه فارغ التحصیلان و کارآفرینان، گفت:امروز بسیاری از جوانان تحصیلکرده با داشتن مدرک دانشگاهی برای یک کارگری ساده در صف های طولانی انتظار و نوبت‌های چندماهه می ایستند تا بلکه در یک خط تولید یا مجموعه مشغول کار شوند، بنابراین انتظار داریم شرایط کسب و کار را آسان کنند و ظرفیت جوانان تحصیلکرده را به کار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر سیارمه با تاکید بر فراهم کردم شرایط کار برای آحاد جامعه به ویژه جوانان و کارآفرینان، اظهار کرد: در گذشته جلوی در ورودی کارخانجات تهران اتاقی قرار داشت که اتاق استخدام بود و هر روز هرکسی که مراجعه می کرد و درخواست کار داشت اسم‌ خود را می نوشت و بر اساس مهارت ها و توانمندی هایش مشغول کار می شد و شرایط کار برای کارجویان مهیا بود ولی امروز ایجاد شغل و پیدا کردن آن سخت و دشوار شده است، بنابراینانتظار داریم شرایط ایجاد اشتغال برای جوانان و فارغ‌التحصیلان و همه کارآفرینان و کسانی که در صدد ایجاد کسب و کار هستند، فراهم شود و از ظرفیت جوانان غافل نشویم.

افراد تحصیلکرده در صفهای طولانی کارگری ساده

وی افزود: در گذشته کارگران از بسیاری امکانات در کارخانه ها مثل داشتن تعاونی مصرف، پاداش و سود تولید بهره مند بودند ولی متاسفانه امروز بسیاری از جوانان تحصیلکرده با وجود داشتن مدرک دانشگاهی برای یک کارگری ساده در صف های طولانی انتظار و نوبت‌های چندماهه می ایستند تا بلکه در یک خط تولید یا مجموعه مشغول کار شوند، بنابراین امیدواریم دولت آقای رئیسی با یک برنامه جامع ظرفیت های جوانان کشور را به کار گیرد و شرایط کسب و کار را آسان کند.

تعداد کمی از رانندگان وام کرونا گرفتند

مشاور کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران در ادامه با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت های قانونی برای بهبود معیشت و افزایش رفاه اقشار کارگری، خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته به دلیل نوسان نرخ ارز، شرایط اقتصادی و کرونا معیشت برای بسیاری از خانوارهای کارگری به سختی گذشت. در بحث بیمه بیکاری انتظار داریم حمایت بیشتری از کارگران صورت گیرد، به ویژه در بخش کارگران حمل و نقل و رانندگان که متاسفانه در ایام کرونا به دلیل داشتن بیمه خویش فرمایی، بیمه بیکاری شامل حالشان نشد و به جز تعداد اندکی از رانندگان، مابقی از دریافت وام و تسهیلات حمایتی کرونا چندان بهره مند نشدند.

رئیس کانون انجمن های صنف کارگری رانندگان استان قزوین درباره بهره مندی رانندگان از وام کرونا، گفت: پنج یا شش میلیون تومان وام چه نقشی در زندگی یک راننده دارد و آیا می تواند یک ماه زندگی خانواده او را بچرخاند؟ متاسفانه نتوانستیم در ایام کرونا رانندگان بیکار را تحت پوشش بیمه بیکاری قرار دهیم یا کاری کنیم که به همه آنها وام تعلق بگیرد اما اگر یک روز وقفه در فعالیت حمل و نقل جاده ای کشور ایجاد شود، فعالیت بخش های صنعت، بهداشت و درمان و مهم تر از آن ارتزاق مردم دچار مشکل می شود.

تاثیرگذاری کرونا بر ۵۰ درصد فعالیت رانندگان بخش مسافر

به گفته وی درحال حاضر رانندگان بخش حمل و نقل مسافری به دلیل کرونا شدیدا با کمبود کار مواجهند چون بیشتر افراد با اتوبوس و یا وسایل نقلیه عمومی جابجا نمی شوند به همین دلیل ۵۰ درصد فعالیت رانندگان این بخش دچار رکود شده و این مساله در اشتغال و معیشت آن ها اثر گذار بوده است.

برقراری بیمه تکمیلی رانندگان کارگری

مشاور کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران در پایان برقراری بیمه تکمیلی و توجه به بیمه تامین اجتماعی را از جمله مطالبات اصلی رانندگان کارگری عنوان کرد و گفت: انتظار داریم از ظرفیت‌های قانونی برای افزایش رفاه قشر آسیب پذیر کارگری به نحو شایسته استفاده شود و بیمه تکمیلی و درمان رانندگان کارگری مورد توجه قرار گیرد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: جوانان تحصیلکرده انتظار داریم کارگری ساده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۷۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: در طول فعالیت دولت مردمی سیزدهم در این استان حدود ۲۰۰ هزار فرصت جدید شغلی ایجاد شده است.

به گزارش مشرق، وحید خداپرست در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز، وضعیت استان فارس در حوزه اشتغال را مناسب ارزیابی کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون میزان اشتغال در فارس رشد و وضعیت خوبی را تجربه کرده به نحوی که در دولت مردمی سیزدهم قریب به ۲۰۰ هزار شغل در این استان ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

وی ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ هزار شغل در سطح استان فارس ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس اظهار کرد: فارس در سال ۱۴۰۱ در صحت سنجی وضعیت اشتغال کشور رتبه نخست را کسب کرد و در کل شاخص های اشتغال زمره استان های برتر بودیم که پس از بررسی ها در سال ۱۴۰۲ هم همین رویه انتظار است.

وی با بیان اینکه فارس در بین استان‌های هم تراز با پیش بینی ایجاد اشتغال بیش از ۵۰ هزار نفر در سال در جایگاه نخست قرار داشته، گفت: اولویت، سیاست و راهبرد اشتغال سال ۱۴۰۳ استان فارس براساس هدایت فارغ تحصیلان دانشگاهی به سوی بازار کار تنظیم شده که نیاز است همه دستگاه های اجرایی استان در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.

خداپرست با بیان اینکه در ۲ سال گذشته فارس به کاهش نرخ بیکاری به عدد هفت و نیم درصد دست یافته که آمار خوبی است، افزود: براساس آمار فصلی مرکز آمار ایران پیش بینی می‌شود که طی سال گذشته فارس به رکورد نرخ بیکاری کمتر از هفت و نیم درصد دست یافته که طی ۲ دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی تحقق هدف کاهش نرخ بیکاری این استان را مسأله ای دانست که حاصل تلاش‌ها و راهبری استاندار فارس و سایر دستگاه های اجرایی این استان بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در ادامه اعلام کرد: فارس در حوزه روابط کار در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار رتبه نخست کشور را به دست آورد و این مهم با همراهی کارگران، کارفرمایان و دولت به دست آمده و گام مهم دیگر در این تعاملات ، کاهش خطرات ناشی از کار در فارس بوده تا با ایجاد محیطی امن و ایمن سلامت کارگران تامین شود.

وی برگزاری تفاهم نامه ها و برگزاری دوره های آموزشی را در راستای تحقق هدف کاهش حوادث ناشی از کار موثر دانست و اعلام کرد که این رویه با قدرت بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد.

خداپرست در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: دغدغه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی با جدیت توسط مسولان فارس در سطح ملی در حال پیگیری است تا این مشکل حوزه کارگری حل شود که این هدف به همکاری دولت و مجلس نیازمند است.

وی معیشت، سلامت و مسکن کارگران را از اولویت‌های اصلی حوزه کارگری دانست که به جد دنبال خواهد شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: جامعه کارگری در صف اول جبهه تولید در حال تلاش است و وظیفه مسولان است که مشکلات این جامعه را کاهش دهند.

وی در ادامه اعلام کرد: سه کارگر فارس امسال در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران ،گروه های کار و واحدهای نمونه کشور برای نخستین بار موفق به کسب مقام برتر شدند.

خداپرست با بیان اینکه جشنواره امتنان هر ساله برگزار و نخبگان کارگری به جامعه معرفی می شوند در پایان گفت: انتخاب سه نماینده برتر از فارس در مرحله کشوری این جشنواره نشان از ظرفیت و توان جامعه کارگری این استان دارد.

در حاشیه برگزاری آیین نماز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شیراز میز خدمت ادارات زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس برای خدمت به نمازگزاران و جامعه کارگری، کارفرمایی و تعاونگران فارس برپا و مطالبات این قشر توسط مدیران بخش‌های مختلف این اداره‌کل شنیده و پاسخ داده شد.

دیگر خبرها

  • کارگر ماهر هم امنیت شغلی ندارد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • لزوم توجه ویژه مسئولان به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • تلاش کارگران برای تولید در کشور «مجاهدانه» است
  • نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • حال کارگران خوب است!
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • معافیت بیمه‌ای برخی کارگران ساختمانی