Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان می‌گویند رشد ناخن در گوشت پا می‌تواند به دلایل مختلفی مانند کفش نامناسب، حرارت و ضربه بروز کند. خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران به نقل از هلث کلیولند کلینیک نوشت: شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که شاهد رشد ناخن به درون گوشت پا بوده باشید. این موضوع می‌تواند بسیار دردناک باشد. در حقیقت همزمان با رشد ناخن و فرو رفتن بیشتر آن به گوشت، بر شدت درد فرد افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  دانشمندان آمریکایی می‌گویند زمانی شرایط بدتر می‌شود که بدانیم با شکافی که ناخن در پوست پا ایجاد می‌کند، باکتری‌ها و عوامل بیماری زا می‌توانند وارد آن شده و باعث بروز عفونت شوند. این موضوع می‌تواند گستردگی درد را بیشتر کند. به طور معمول رشد ناخن به درون گوشت پا همراه با قرمزی، تورم، گرم شدن آن منطقه و درد همراه است.   دلایل زیادی می‌تواند باعث بروز پدیده ناخن فرو رفته در گوشت پا شود. اصلی‌ترین این دلایل شامل موارد ذیل می‌شود:   ۱- سابقه خانوادگی (وراثت): تحقیقات حاکی از آن است که رشد ناخن و فرو رفتن آن در گوشت پا می‌تواند از یکی از والدین  یا هر دوی آن‌ها به فرد منتقل شده باشد.   ۲- کفش نامناسب: به طور معمول پوشیدن کفش‌های تنگ و سفت می‌تواند باعث بروز این پدیده شود.   ۳- جراحت و ضربه: پریدن با نوک انگشتان پا، افتادن شیء سنگین روی پا یا فعالیت‌هایی مانند فوتبال باعث فشار روی انگشتان پا می‌شود.   ۴- پیرایش نامناسب ناخن: یکی از اصلی‌ترین دلایلی که باعث رشد ناخن به درون گوشت پا می‌شود این است که افراد به صورت نامناسب اقدام به کوتاه کردن ناخن خود می‌کنند. زمانی که افراد ناخن پای خود را خیلی کوتاه می‌کنند احتمال بروز این پدیده زیاد است.   ۵- پدیکور: مراقبت‌های زیبایی از پا امروزه در میان زنان طرفداران زیادی دارد. با این حال، اگر فردی که این کار را برای شما انجام می‌دهد مجرب نباشد و فرآیند کوتاه کردن ناخن‌ها را به درستی انجام ندهد، این موضوع می‌تواند باعث رشد ناخن به درون گوشت پا شود.   ۶- گردش خون ضعیف: افراد بزرگسالی که از گردش خون ضعیف رنج می‌برند، احتمال بیشتری دارد که شاهد بروز این پدیده باشند. این افراد شامل مبتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و دارای سابقه طولانی در استعمال دخانیات هستند.   خبر خوب این است که می‌توانید در بیشتر موارد رشد ناخن به درون گوشت پا را در خانه درمان کنید. در ابتدا پا‌های خود را درون آب گرم قرار دهید. این موضوع باعث نرم شدن پوست و کاهش التهاب می‌شود. حال با یک ناخن گیر تمیز قسمت‌هایی که به زیر پوست رفته است را جدا کرده و پس از این کار از پماد‌های حاوی آنتی بیوتیک  استفاده کنید.   با این حال، اگر شاهد عفونت هستید بهتر است برای این کار به پزشک مراجعه کنید. تمیز نگه داشتن پا و نظافت آن پس از درمان بسیار ضروری است. بیشتر بخوانید: باور‌های غلط درباره کاهش وزن

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: سلامت ناخن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سلامت ناخن گوشت پا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی میناخانی ظهر شنبه در مراسم روز حمل و نقل و ایمنی در محل راهداری زنجان، گفت: رعایت ایمنی موتورسیکلت اهمیت بسزایی دارد و این وسیله نسبت به خودرو بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، بنابراین باید اقدامات پیشگیرانه از تصادفات آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته چهار درصد از مجموع تصادفات کل استان در جاده‌ها مربوط به موتورسواران بود، ابراز داشت: اغلب این تصادفات نسبت به داخل شهر به فوت راکبان منجر شد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان، گفت: امروزه استفاده از موتورسیکلت به دلیل مزیت‌های فراوان به ویژه سهولت دسترسی آن بیش از گذشته است.

میناخانی تاکید کرد: هم اکنون کارخانجات کشور نیز موتورسیکلت‌های متنوعی را تولید می‌کنند که در مقایسه با خودرو قیمت پایین‌تری دارد.

وی گفت: در بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی نیز صدمات وارده به سر در فوتی‌های تصادفات موتورسیکلت بیش از گذشته است، و باید برنامه‌های پیشگیرانه در این خصوص عملیاتی شود که راهداری استان نیز اقدامات خوبی در ارتقای فرهنگ موتورسواری انجام داده است.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان بیان داشت: جمعیت راکبان در روستاها بیشتر است و به همین دلیل فرهنگ سازی برای گروه‌های هدف انجام می‌شود.

میناخانی تاکید کرد: کلاه ایمنی در حدود ۷۵ درصد از صدمات سنگین در تصادفات پیشگیری می‌کند و متأسفانه رغبت مردم به استفاده از موتورسیکلت بیش از گذشته افزایش یافته و همین مساله موجب بروز تصادفات در جاده‌ها به ویژه شهرها شده است.

وی افزود: طبق آمارها ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان رخ می‌دهد و اغلب موتورسواران در هنگام تصادفات از ناحیه سر آسیب می‌بینند که همین مساله از نبود کلاه ایمنی ناشی می‌شود.

کد خبر 6089916

دیگر خبرها

  • آموزش فر کردن مو با چنگال ؛ روشی فوری برای فر کردن موها | چگونه از موهای فر نگهداری کنیم؟
  • پلیمر کم آورد/ خروج قلندری موضوع درون تیمی است
  • مرزهای طراحی لاک ناخن جابجا شد (فیلم)
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری (فیلم)
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • (ویدئو) سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • نجات کودک ۳ ساله از چاه ۷ متری در شیراز