Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های فناور ایرانی با غول فولادسازی کشور برزیل قرارداد همکاری برای توسعه گرافن و تولید آن در مقیاس صنعتی به امضا رساندند.

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت‌های فناور حوزه نانو با انعقاد توافق‌نامه‌ای با شرکت گرادو گرافن (Gerdau Graphene LTDA) اقدام به توسعه گرافن در مقیاس صنعتی خواهند کرد.

گرادو گرافن یک شرکت تابعه متعلق به شرکت گرادو، بزرگترین تولیدکننده فولاد برزیل و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت یکی از علاقه‌مندان به حوزه گرافن است و از چهار سال پیش تحقیق در مورد گرافن را آغاز و در ادامه با مرکز نوآوری مهندسی گرافن دانشگاه منچستر همکاری‌های خود را شروع کرد تا تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام دهد.

سروش نظرپور، از مدیران این شرکت ایرانی فعال در حوزه نانو فناوری با اشاره به انعقاد قراردادی با این شرکت برزیلی گفت: این توافق‌نامه اخیر نشان‌دهنده گامی مهم و رو به جلوی دیگری در گسترش کاربردهای گرافن در مقیاس صنعتی است و مشتریان را در بازارهای مختلف به ویژه بازارهای بتن و ساخت و ساز هدف قرار می‌دهد.

الکساندر کورئا، مدیر کل واحد تجاری گرادو گرافن نیز در این زمینه اظهار کرد: روابط راهبردی گرادو گرافن با این شرکت ایرانی موجب می‌شود که گرافن با کیفیت در مقیاس صنعتی در اختیار مشتریان ما قرار گیرد. ما قادر خواهیم بود به ماده‌ای دسترسی پیدا کنیم که قبلاً در چندین بازار به‌خصوص کامپوزیت‌ها و ترموپلاستیک آزمایش و به کار گرفته شده‌ است و می‌توانیم از آن برای حجم بالای تجاری استفاده کنیم.

به نقل از ستاد نانو، گرادو بزرگترین تولیدکننده فولاد برزیل با ۱۲۰ سال قدمت، یکی از تولیدکنندگان پیشرو در تولید فولاد بلند در قاره آمریکا و فولاد ویژه در جهان است. این شرکت، در ۱۰ کشور حضور دارد و بیش از ۳۰ هزار کارمند مستقیم و غیرمستقیم در فعالیت‌های خود دارد. گرادو بزرگترین شرکت بازیافت در آمریکای لاتین است و از قراضه به‌عنوان ورودی مهم استفاده می‌کند؛ ۷۳ درصد از فولاد تولیدشده توسط این شرکت از آهن قراضه است. این شرکت هر سال، ۱۱ میلیون تن قراضه را به انواع محصولات فولادی تبدیل می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گرافن برزيل صنایع فولاد سازی مقیاس صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۹۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرایندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرایندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستاییان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگرد نشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

کد خبر 6097250 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی