Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آسوشیتدپرس، یک کارشناس امنیت سایبری در آمریکا اعلام کرد حمله باج‌افزاری شبکه‌های دست‌کم ۲۰۰ شرکت آمریکایی را روز جمعه از کار انداخت.

«جان هاموند» از شرکت امنیتی هانترس لبز مدعی شد  گروه «آر اویل» یک گروه بزرگ باج‌افزاری روس‌زبان ظاهرا در این حمله نقش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود در این حمله ابتدا شرکت فناوری اطلاعات «کاسیا»  هدف قرار گرفت و سپس باج‌افزار از طریق شبکه‌هایی که از نرم‌افزار‌های این شرکت استفاده می‌کنند، منتشر شد. دیگر کارشناسان نیز با ارزیابی هاموند در این زمینه موافقند.

هاموند در پیامی توئیتری این یک حمله را بزرگ و ویرانگر خواند و اعلام کرد حملات سایبری از این قبیل معمولا به نرم‌افزار‌های پرکاربرد نفوذ می‌کنند و با به‌روز رسانی خودکار خود بدافزار‌ها را گسترش می‌دهند.

هنوز مشخص نیست چه تعداد از مشتریان کاسیا هدف این حمله سایبری قرار گرفته‌اند.

این شرکت با انتشار بیانیه‌ای در پایگاه اینترنتی خود از مشتریانش خواست هرچه سریعتر سرور‌هایی که این نرم‌افزار را اجرا می‌کنند، خاموش کنند.

کاسیا همچنین اعلام کرد این حمله به تعداد کمی از مشتریانش محدود می‌شود.

برت کالو، کارشناس باج‌افزار در شرکت امنیت سایبری امسی سافت، می‌گوید از اینکه در گذشته حمله باج‌افزاری دیگری در این مقیاس انجام شده باشد، اطلاعاتی ندارد. او افزود اینگونه حملات وجود داشته است، اما در مقیاسی کوچک انجام شده است.

این کارشناس می‌گوید این حمله، حمله سایبری سولار ویندز با باج‌افزار است؛ اشاره به حمله سایبری ماه دسامبر که با آلوده کردن نرم‌افزار مدیریت شبکه برای نفوذ به آژانس‌های فدرال و ده‌ها شرکت انجام شد.

جک ویلیامز، کارشناس امنیت سایبری، می‌گوید با شش شرکتی که هدف حمله باج افزاری قرار گرفته‌اند همکاری داشته است و اتفاقی نیست که چنین حمله‌ای پیش از تعطیلات آخر هفته چهارم ژوئیه اتفاق افتد، زیرا تعداد کارکنان بخش فن‌آوری اطلاعات (آی تی) در این زمان کمتر است.

کاخ سفید و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت فدرال آمریکا تاکنون در این زمینه اظهارنظری نکرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمله سایبری حمله هکری کاخ سفید حمله باج افزاری امنیت سایبری نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۹۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، شبکه تلویزیوتی سی‌ان‌ان به نقل از آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که به‌تازگی از سفر به چین بازگشته است، مدعی شد که شواهدی دال بر تلاش چین به منظور مداخله در انتخابات آمریکا وجود دارد.

کایلی اَتوود، مجری شبکه سی‌ان‌ان درباره قولی که شی جین‌پینگ، رییس جمهور چین نوامبر پارسال در اجلاس سانفرانسیسکو به جو بایدن، رییس جمهور آمریکا مبنی بر عدم مداخله در رویه‌های دموکراتیک این کشور داد، سوال پرسید و مدعی شد که گزارش‌های اخیر از این حکایت دارد که پکن به وعده‌اش وفادار نمانده است!

بلینکن از ارائه جزئیات خودداری و تاکید کرد که هرگونه مداخله در انتخابات «غیرقابل قبول» و او در جریان دیدار اخیر با مقامات ارشد چین، این موضوع را روشن کرده است.

وی در واکنش به فشار مجری درباره این مساله مدعی شد: به طور کلی، شواهدی مبنی بر تلاش برای نفوذ و احتمالا مداخله مشاهده کرده‌ایم و می‌خواهیم مطمئن شویم که این مداخلات هر چه سریع‌تر قطع شود.

استنباط اتوود از اظهارات بلینکن این بود که چین به هشدارهای آمریکا «توجه نمی‌کند.» در گزارش ارزیابی تهدید که دفتر مدیریت اطلاعات ملی آمریکا در ماه فوریه منتشر کرد، ادعا شده بود که پکن قصد دارد تا درباره رهبری آمریکا بذر تردید را بکارد، دموکراسی را تضعیف کند و نفوذ خود را از طریق عملیات‌های اطلاعاتی و مداخله انتخاباتی، گسترش دهد.

بایدن اوایل هفته جاری لایحه‌ای را امضا کرد و به مالک «تیک‌تاک»(شبکه اجتماعی پرمخاطب چینی) ۹ ماه فرصت داد تا یا سهام خود را واگذار کند یا فعالیتش در آمریکا ممنوع خواهد شد. حامیان این لایحه مدعی هستند که مالک تیک‌تاک، ملزم به ارائه اطلاعات به دولت چین است. براساس نظرسنجی‌ها، تیک‌تاک منبع خبری اصلی نسل جوان و واجدشرایط رای در آمریکاست.

کد خبر 6089886

دیگر خبرها

  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • کارشناس صهیونیست: چرا نتانیاهو برای حمله به رفح معطل می‌کند؟
  • شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • سه پهپاد «ام‌کیو ۹ ریپر» آمریکا از ماه نوامبر در یمن ساقط شده‌اند
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • حزب‌الله یک کاروان ارتش اسرائیل را به کمین انداخت
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت