Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،این روز‌ها باوجود پاکسازی چهره شهر از پراکندگی و ناهمگونی توزیع کارگران ساختمانی در نقاط کلیدی و خروجی‌های پرتردد مشهد، هنوز وجود دو معضل زیرساختی مسیر سامان دهی کارگران ساختمانی را با چالش مواجه کرده است. به گفته مدیر پروژه سامان دهی کارگران ساختمانی و موقت شهرداری مشهد این دو معضل شامل ادامه استقرار برخی از کارگران اتباع در حوالی چند «ایست کار» مهم در شهر و نیز کاسبی متکدیانی است که حالا با تغییرچهره خود را در قالب کارگران ساختمانی به مردم نشان می‌دهند و درآمدی ماهیانه بالغ بر ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان به دست می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا همین چند سال قبل بود که میدان امام‌حسین (ع)، میدان ۱۵ خرداد، بولوار دلاوران، آموزگار و خیلی دیگر از نقاط اصلی شهر مکان تجمع کارگرانی بود که گاهی روی مقوای کارتنی، کیسه زباله یا هر چیز دیگری به انتظار کار، صبح را به شب می‌رساندند. همین مسئله باعث می‌شد در هر یک از این مکان‌ها وقتی خودرویی ترمز می‌زند گروهی به یکباره بر سر راننده خودرو بریزند تا فرصت بیشتری برای تأمین روزی خود داشته باشند و زودتر از رقیب کاری نصیبشان شود. اکنون مدتی است که به دنبال مصوبه شورای شهر، کارگران ساختمانی سامان دهی شده اند. در همین مراکز اصلی شهر، ایستگاه‌هایی برای حضور کارگران ساختمانی تعبیه شد تا علاوه بر سامان دهی کارگران ساختمانی در این اماکن و توزیع عادلانه کار به صورت نظام مند، شهروندان هم بتوانند با مراجعه به این ایستگاه‌ها یا تماس با شهرداری کارگر موردنظر خود را پیدا کنند.

صدور ۹ هزار کارت کارگری

علیرضا کفاش مدیر پروژه سامان دهی کارگران ساختمانی و موقت شهرداری مشهد  می‌گوید: تا اواخر خرداد امسال حدود ۹ هزار کارت کارگری برای کارگران مستقر در ایستگاه‌های کارگران ساختمانی صادر شده است.

او با بیان اینکه اکنون به دلیل شرایط کرونا مقابل هر یک از ایستگاه‌ها را تجهیز کرده ایم تا کارگران در فضای باز منتظر بمانند، می‌افزاید: در تفاهم نامه اولیه برای سامان دهی موضوع کارگران ساختمانی بیش از ۱۲ دستگاه برای مساعدت تعیین شد، اما متأسفانه غیر از شهرداری هیچ دستگاهی پای کار نیامد.

استمداد از اداره کل اتباع برای سامان دهی کارگران تبعه


مدیر پروژه سامان دهی کارگران ساختمانی و موقت شهرداری مشهد ادامه می دهد: همین موضوع باعث شد در برخی ایستگاه‌ها برای سامان دهی کارگران با مشکل مواجه شویم. به عنوان مثال شاید هنوز در اطراف «ایست کار» میدان امام حسین (ع) کارگرانی را خارج از ایستگاه مشاهده کنید که این نوع کارگران به طور عمده از اتباع هستند و در راستای سامان دهی آن‌ها به کمک پررنگ اداره کل اتباع نیاز است.

کفاش با اشاره به اینکه این مشکل در سه منطقه میدان امام حسین (ع)، بولوار آموزگار و حاشیه صدمتری در نزدیک گلشهر همچنان به چشم می‌خورد بیان می کند: در همه محور‌های شناسایی شده، به طور عمده گشت سد معبر داریم، اما در این سه منطقه، چون به طور عمده اتباع افغان حضور دارند واقعا دیگر نمی‌توان کاری از پیش برد.

او تصریح می کند: از ۱۰ اردیبهشت تا ۲۵ خرداد بیش از ۱۵۰ هزار کارگر توسط شهروندان به کارگیری شدند.

مدیر پروژه سامان دهی کارگران ساختمانی و موقت شهرداری مشهد  با بیان اینکه حدود ۲۴ هزار کارگر در پروژه‌های شهرداری به کار گرفته شده اند تأکیدمی‌کند: متأسفانه برخی افراد متکدی در قالب کارگر ساختمانی در محل‌های تجمع قبلی کارگران جمع می‌شوند و تکدی‌گری می‌کنند.


کفاش اظهار می کند: مستنداتی تصویری داریم که خیلی از افراد هر روز کارشان این است که در این مکان‌ها استقرار یابند. شهروندان در جریان باشند که کارگران ساختمانی در ایستگاه مستقر هستند و سایر افراد کنار خیابان متکدی هستند و چنانچه خیران نذورات یا کار خیرخواهانه‌ای دارند به داخل ایستگاه‌ها مراجعه کنند.

افزایش۴ برابری آمار پیش بینی شده


مدیر پروژه سامان دهی کارگران ساختمانی و موقت شهرداری مشهد می گوید: در برآورد اولیه کارگران ساختمانی تعداد ۲۴۰۰ نفر پیش بینی شده بود، اما شرایط کرونا و بیکاری خیلی از شهروندان باعث شد تا این تحلیل حدود ۴ برابر افزایش یابد و اکنون بالغ بر ۹ هزار کارت کارگری صادر شده است.

منبع: شهرآرا

انتهای پیام//م.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری مشهد ساماندهی کارگران ساختمانی تکدی گری ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۰۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج

 حسین علی‌زینلی‌زاده گفت: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار و به منظور کنترل نوسانات قیمت و تنظیم بازار و هماهنگی با همکاران محترم در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، سهمیه‌ای به بازارهای سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج اختصاص یافته است.


وی افزود: توزیع گوشت نیم شقه ران گوسفندی به قیمت ۲۹۷ هزار تومان، نیم شقه سر دست گوسفندی ۲۹۲ هزار تومان، گوشت مخلوط گوساله وارداتی به مبلغ ۲۹۹ هزار تومان، سردست گوساله ۲۹۸ هزار تومان، گردن گوساله ۲۹۰ هزار تومان، ران گوساله ۳۰۳ هزار تومان، قلوه گاه گوساله ۲۸۵ هزار تومان در بازارها آغاز شده و تا تعدیل قیمت‌ها این توزیع ادامه خواهد داشت.


رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج بیان داشت: شهروندان برای خرید محصولات مورد نظر و سایر مایحتاج مورد نیاز خود می‌توانند همه روزه در ساعت فعالیت بازارها به غرفه‌های عرضه‌کننده بازارها مراجعه کنند.


زینلی‌زاده تأکید کرد: این توزیع با هدف تأمین نیاز متعارف خانوارها برنامه‌ریزی شده و به تقاضای خرید عمده پاسخ داده نمی‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر قیمت گوشت قرمز و مرغ در واحدهای صنفی سطح شهر رو به کاهش است و این امر به منظور ایجاد تعادل هر چه بیشتر و مهار قیمت در بازار و برای اینکه همه شهروندان بتوانند بخشی از سبد پروتئینی مورد نیاز خود را تأمین کنند.


رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج با بیان اینکه در صورت تخصیص سهمیه جدید، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد، گفت: این توزیع تا زمان تنظیم بازار و کاهش بیشتر قیمت‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • اختصاص ۳۰۰ نفر بیمه به کارگران ساختمانی در کردستان
  • قانون اصلاحی بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی ابلاغ شد
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • ۲۵ هزار کارگر ساختمانی در کردستان بیمه ندارند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه