Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نسرین شعبانیان» روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اکنون در بیشتر شهرستان‌های استان، واکسیناسیون جانبازان شیمیایی با شدت خفیف در حال انجام است.

وی از واکسیناسیون جانبازان همدانی در ابتدای زمان تزریق واکسن کرونا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و اظهار داشت: در مرحله نخست واکسیناسیون عمومی تعداد ۲۴۷ نفر، در مرحله دوم ۷۶۷ نفر و در مرحله سوم ۴۹۴ نفر از کل جانبازان استان همدان واکسینه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان و پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان گفت: واکسیناسیون جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد در استان همدان انجام شده و جانبازان ۳۵ تا ۴۹ درصد نیز به تدریج انجام خواهد شد.

شعبانیان با اشاره به اینکه جانبازان شیمیایی همدان از ناحیه ریه، چشم و پوست دچار آسیب دیدگی شده اند ادامه داد: تعداد ۹۰ نفر از جانبازان شیمیایی استان همدان از لحاظ آلودگی در سطح متوسط، ۱۶ نفر در سطح شدید و ۴۰۷ نفر در سطح خفیف قرار دارند.

وی با بیان اینکه رزمندگان استان همدان از روزهای آغازین جنگ در عملیات‌ها و میادین جنگی حضور داشتند و قربانی سلاح‌های شیمیایی شدند عنوان کرد: این تعداد جانباز شیمیایی که در کمیسیون پزشکی بنیاد شهید در سه رده شدید، متوسط و خفیف شناسایی و تقسیم بندی شدند، هر یک با توجه به وضعیتشان امکانات و خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

معاون درمان و پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان با تاکید بر لزوم ارج نهادن به فرهنگ والای ایثار و شهادت و انتقال آن به نسل های جوان اظهار داشت: جانبازان شیمیایی نماد مقاومت و ایستادگی در برابر خونخواری استکبار جهانی و ایادی آن و خانواده هایشان نیز الگو و جلوه‌ای از ایثار و فداکاری هستند.

وی خاطرنشان کرد: بیمه دی در پرداخت اسناد هزینه ای جانبازان شیمیایی و اختصاص اتاق خصوصی برای این افراد توافق نامه با بنیاد شهید امضا کرده است.

استان همدان نزدیک به هشت هزار شهید، بیش از ۲۷ هزار جانباز و نزدیک به هزار آزاده در دوران دفاع مقدس، تقدیم انقلاب کرده است.

برچسب‌ها بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران همدان سلاح شیمیایی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران همدان سلاح شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران همدان سلاح شیمیایی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی واکسن کرونا جانبازان شیمیایی استان همدان بنیاد شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۱۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، فرید بیگی درباره مبارزه شیمیایی با عوامل خسارتزا در مزارع گندم و جو استان مازندران گفت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۵۴ هزار و ۱۶۱ هکتار مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

او با اشاره به مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۳۸ هزار و ۵۱۵ هکتار مزارع گندم استان، افزود: مبارزه با آفات با مصرف سموم متالدهاید، مالاتیون، کنفیدور، دورسبان و سایپرمترین در ۵ هزار و ۶۲۵ هکتار مزارع گندم استان انجام شد که ۵ هزار و ۲۳۲ هکتار علیه حلزون، ۳۴۰ هکتار با سوسک سیاه زابروس و ۵۳ هکتار با کرم مفتولی بود.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ در ۲۰ هزار و ۸۵۹ هکتار، کشیده برگ در ۲۳ هزار و ۸۰۹ هکتار و توام (دومنظوره) در ۲۱ هزار و ۵۰۹ هکتار مزارع گندم استان انجام شد، اضافه کرد: مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از ۶۶ هزار و ۱۶۵ لیتر/کیلو سموم گرانستار، توفوردی، پوماسوپر، آکسیال، آپیروس، لنتو، آتلانتیس، آتللو، تیفیس و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی با بیان اینکه مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف ۶۶ هزار و ۴۰۳ لیتر/کیلو سموم تیلت، رکس، آلتو، فولیکو، اینور و سایر سموم در ۶۶ هزار و ۷۱۳ هکتار مزارع کندم استان انجام شد، تصریح کرد: با بیماری زنگ زرد در ۲۰ هزار و ۷۱۹ هکتار، سپتوریوز برگی در هزار و ۴۷۷ هکتار، سفیدک سطحی در ۱۵ هزار و ۱۵۸ هکتار، فوزاریوم خوشه در ۱۸ هزار و ۸۰۶ هکتار، زنگ قهوه‌ای در ۶۴۰ هکتار، لکه خرمایی در ۷۴۴ هکتار و توام در ۹ هزار و ۱۶۹ هکتار از مزارع گندم استان مبارزه شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در مزارع جو استان، گفت: از ابتدای سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۵ هزار و ۶۴۹ هکتار مزارع جو استان انجام شد.

وی با اشاره به اینکه مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و ۲۷۲ هکتار مزارع جو استان انجام شد، افزود: تاکنون با علیه علف‌های هرز کشیده برگ در ۲ هزار و ۳۸۹ هکتار، پهن برگ در ۲ هزار و ۳۷۹ هکتار و توام در ۸۲ هکتار و بیماری‌های سفیدک سطحی در هزار و ۴۲ هکتار، لکه خرمایی در ۶۲۲ هکتار، زنگ زرد در ۷۳۱ هکتار، سپتوریوز برگی در ۳۹۲ هکتار، فوزاریوم در ۸۶۵ هکتار، زنگ قهوه‌ای در ۱۲ هکتار و توام در ۸۵۹ هکتار از مزارع جو استان مبارزه شیمیایی شد.

دیگر خبرها

  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • پیکر مطهر شهید «محمد رنجنوش» شنبه تشییع می‌شود
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد