Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس آخرین وضعیت ساخت صحن حضرت زهرا(س) و صحن حضرت زینب(س) را تشریح کرد. - اخبار استانها -

اسکندر قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به فعالیت ستاد بازسازی عتبات در استان فارس اظهار داشت: از ابتدای زمان شکل‌گیری ستاد تاکنون 86 پروژه بازسازی و ساخت در عتبات عالیات توسط هنرمندان، استادکاران و نیک‌اندیشان استان فارس انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه تمامی پروژه‌های بازسازی رو به اتمام است گفت: در انجام پروژه‌های بازسازی و ساخت عتبات عالیات تلاش شده که از هنرهای خاص شیراز به ویژه خاتم استفاده شود و این موضوع با دقت و جدیت هنرمندان و استادکاران در حال انجام است. 

رئیس ستاد بازسازی عتبات استان فارس با اشاره به طرح توسعه حرم‌های مطهر در عراق و سهم استان فارس در این طرح افزود: احداث شبستان و صحن حضرت زهرا(س) در نجف اشرف یکی از این طرح‌هایی است که استان فارس سهم بالایی در آن دارد که با 95 درصد پیشرفت فیزیکی همراه است.

اتمام فاز نخست طرح توسعه حرم مطهر امام حسین(ع)؛ آغاز پویش هر استان فارسی «5هزار تومان» نذر توسعه عتبات عالیاتبهره‌برداری از "صحن حضرت زهرا(س)" در طرح توسعه حرم مطهر علوی طی ماه‌های آتی + تصاویر

قاسمی با بیان اینکه بخش زیارتی این صحن 220 مترمربعی تمام شده است، بیان کرد: ظرف همین امسال مقدار باقی مانده از این صحن نیز با همت نیک‌اندیشان و مردم استان فارس به اتمام می‌رسد. 

وی با اشاره به طرح توسعه حرم امام حسین(ع) و ساخت صحن حضرت زینب(س) عنوان کرد: این صحن در حال ساخت است و تاکنون سازه فیزیکی آن 70 درصد و به صورت کلی پروژه 25 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. 

رئیس ستاد بازسازی عتبات استان فارس با بیان اینکه مردم نقش مهمی در تسریع روند این طرح‌ها دارند، تصریح کرد: با وجود همه مشکلات اما مشارکت مردم استان فارس در ساخت و توسعه حرم‌های مطهر نشان از ارادت و دلدادگی آنان به اهل بیت دارد. 

قاسمی با اشاره به راه‌های مشارکت در این پروژه‌ها گفت: مردم با مراجعه به ستاد عتبات یا از طریق فضای مجازی با مراجعه به آدرس‌های مطرح شده می‌توانند در این امر مشارکت و سند مشارکت دریافت کنند علاوه بر آن تربت خاص امام حسین(ع) نیز به عنوان تبرک به افراد اهدا می‌شود. 

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره فعالیت موکب‌های اربعین برای امسال گفت: با توجه به وضعیت کرونا همه چیز تابع شرایط دو کشور به لحاظ بیماری و توافق حاصل بین دو کشور است که البته هنوز ابلاغ و اعلامی مطرح نشده است. 

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس با اشاره به فعالیت بیش از 60 موکب در سال‌های گذشته از این استان در مسیر پیاده‌روی اربعین افزود: به محض اعلام شرایط برای فعالیت موکب‌ها از طریق ستاد عتبات اطلاع‌رسانی می‌شود. 

انتهای پیام/424/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس ستاد بازسازی عتبات صحن حضرت زهرا طرح توسعه حرم عتبات عالیات استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۱۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال میزبان قریب ۱.۵ میلیون زائر اربعین در استان باشیم که باید از هم‌اکنون استان را برای پذیرایی از آنها آماده کنیم. 

محمدطیب صحرایی، امروز (۱۲ اردیبهشت) در نشست با جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، با اشاره به اهتمام استان برای خدمت‌رسانی مطلوب به زوار اربعین، گفت: در پی توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار اربعین در استان هستیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه انجام اقدامات لازم برای سهولت بخشی به تردد زوار اربعین و ساماندهی موکب‌ها همه جانبه پای کار هستیم، گفت: باید در مرز خسروی تعدادی موکب توانمند داشته باشیم که به زوار پیاده‌روی اربعین خدمت‌رسانی مطلوبی داشته باشند.

صحرایی در ادامه در پی درخواست مسئولین ستاد عتبات عالیات برای اختصاص قطعه زمینی به نام زمین کشتارگاه در محدوده سه راهی نصرآباد در مرز خسروی برای خدمات‌رسانی به زوار، گفت: برای ارتقاء خدمات‌رسانی به زوار اربعین از هیچ همکاری کوتاهی نمی‌کنیم. زمین کشتارگاه هم به شرطی که شائبه‌ای نداشته باشد در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در صورتی هم که به هر دلیلی امکان استفاده از زمین کشتارگاه مهیا نشود، از دیگر ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد تا مجموعه ستاد بازسازی عتبات بتوانند خدمات‌رسانی مطلوبی به زوار اربعین داشته باشند.

مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند 

علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه  نیز در این نشست با بیان اینکه مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند، گفت: نیاز است یک طراحی قوی داشته باشیم تا موکب‌های توانمند در مرز خسروی برپا شوند تا بتوانند خدمات قابل قبولی در حوزه اسکان و تغذیه به زوار ارائه دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید چینش مواکب را تغییر بدهیم، گفت: ساماندهی موکب‌ها نیاز ضروری امسال مرز خسروی است و این ساماندهی باید بگونه‌ای باشد که خدمات اسکان، تغذیه و حتی آبرسانی به طور مستمر در محدوده مرز خسروی وجود داشته باشد تا بتوانیم جوابگوی جمعیت قریب ۱.۵ میلیونی پیش‌بینی شده برای تردد از مرز خسروی باشیم.

وی با بیان اینکه مشکل اسکان مشکل جدی استان در پیاده‌روی اربعین است، ادامه داد: برای اسکان زوار پیاده روی اربعین هم در مرز خسروی و هم در عراق مشکل داریم و نیاز است برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.

وی ادامه داد: در سه سال آتی برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار پیاده‌روی اربعین نیاز به راه اندازی یک نیروگاه حداقل ۴۰ مگاواتی در مرز خسروی وجود دارد.

بنا داریم در جهت خدمات‌رسانی بهتر به زوار موکب های کوچک را با هم ادغام کنیم

به گزارش ایسنا، مجید نامجو جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور  نیز در این نشست با اشاره به اهتمام ستاد بازسازی عتبات عالیات برای خدمات‌رسانی بهتر به زوار اربعین در مرز خسروی، گفت: بنا داریم برای خدمات ‌رسانی بهتر به زوار، موکب‌های کوچک را با هم ادغام کنیم.

نامجو با بیان اینکه برای خدمات رسانی مطلوب به زوار اربعین در مرز خسروی زیرساخت احتیاج داریم، گفت: در بازدیدهای صورت گرفته زمینی که به عنوان زمین کشتارگاه شناخته می شود را مشاهده کردیم که تقریبا در چند سال گذشته استفاده زیادی از آن نشده که درخواست داریم این زمین در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار بگیرد تا بتوانیم از آن برای خدمت‌رسانی به زوار استفاده کنیم.

وی افزود: اگر مجوز استفاده از زمین کشتارگاه به ستاد بازسازی عتبات عالیات داده شود، از همین الان مقدمات کار خدمت رسانی به زوار در آن را آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • اعزام دانشجویان عمره گزار به عمره مفرده
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • حال و هوای مرقد مطهر حضرت عباس(ع) در کربلا
  • ۱۷۰ دانشجوی نخبه امروز به عمره مفرده اعزام می‌شوند
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد