Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم از عدم نیاز مراجعه مهندسان ناظر به شهرداری خبر داد و گفت: ارتباط شهرداری با سازمان نظام‌مهندسی و دفاتر اسناد رسمی تقریباً ۱۰۰ درصد به صورت الکترونیکی انجام‌شده مگر در مواردی که سند ملک مشکل داشته که به‌صورت پیامک به شهروندان اطلاع‌رسانی می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه خبری شهرداری قم، کوروش محمد حسینی حرکت به سمت شهر هوشمند و الکترونیکی شدن خدمات شهرداری را یکی از دغدغه‌های اصلی شهرداری دانست و اظهار کرد: طراحی سامانه قم‌یار باهدف کاهش مراجعات شهروندان به شهرداری و تسهیل فرایند کار طراحی‌شده و امیدواریم تا پایان سال جاری بیش از ۸۰ درصد بروکراسی اداری در شهرداری قم الکترونیکی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حوزه شهرسازی را یکی از پیچیده‌ترین بخش‌ها دانست و افزود: به علت ارائه خدمات گسترده در حوزه شهرسازی و ارتباط با سازمان‌ها و نهادهای مختلف مانند سازمان نظام‌مهندسی، دفتر اسناد رسمی این حوزه بیشترین چالش را درحرکت به سمت الکترونیکی شدن دارد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم از الکترونیکی شدن ارتباط با سازمان نظام‌مهندسی به‌صورت ۱۰۰ درصدی خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر بعد از ثبت درخواست‌ها در حوزه شهرسازی، ارتباط با سازمان نظام‌مهندسی نیز تقریباً الکترونیکی شده و مهندسان ناظر نیاز نیست برای ثبت گزارش به شهرداری مراجعه کنند.

وی ادامه داد: ارسال نقشه‌ها به شهرداری و نظام‌مهندسی و همچنین مرحله استعلام دفاتر اسناد رسمی از شهرداری نیز از مرحله درخواست تا پاسخگویی به‌صورت الکترونیکی بوده مگر در مواردی که سند ملک مشکل داشته که به‌صورت پیامک به کاربر اطلاع‌رسانی می‌شود.

محمدحسینی از ثبت ۵۰ درصدی درخواست‌ها در سامانه قم‌یار توسط شهروندان خبر داد و خاطرنشان کرد: تقریباً ۵۰ درصد شهروندان خود مراحل ثبت درخواست را از طریق گوشی‌های همراه انجام داده و ۵۰ درصد دیگر نیز از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انجام می‌شود.

کد خبر 504596

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان فاوا شهرداری قم کلانشهر شهر کلانشهر قم شهر هوشمند خدمات الكترونيكي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان نظام مهندسی شهرداری قم اسناد رسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۲۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، با اشاره به ساماندهی و کنترل اجاره بها املاک مسکونی، اظهار داشت: در ماده 11 این طرح، امکان بسیار خوبی فراهم شده تا امور مربوط به معاملات خرید، فروش و اجاره در سامانه‌های الکترونیکی و بدون نیاز به حضور در دفاتر مشاوران املاک انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به مزایای دیگر طرح ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی ادامه داد: این طرح دارای نکات و ویژگی‌های بسیار خوبی است که امیدواریم دولت بعد از تایید شورای نگهبان و ابلاغ، تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند. از جمله ویژگی های این طرح مداخله دولت برای تعیین سقف متعادل افزایش اجاره بهاست در مواردی که نرخ تورم مسکن افزایش پیدا می‌کند تا حقوق مستجر و موجر حفظ شود.

شاکری در رابطه با تقابل این سامانه‌ها با فعالیت دفاتر ثبت اسناد و مشاوران املاک تصریح کرد: این سامانه ها با دفاتر مذکور رقابتی نداشته و تنها به عنوان تسهیلات اختیاری و کاملا به روز در کنار دفاتر اسناد رسمی در اختیار مردم قرار داده شده و منجر به تعطیلی مراکز یاد شده نمی‌شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هم اکنون این تجربه برای سامانه املاک و اسکان با عنوان "سامانه خودنویس" انجام شده و مردم خود مختار هستند برای ثبت قراردادهای خود به دفتر مشاوران املاک مراجعه و یا از این سامانه استفاده کنند. تاکنون نیز بیش از 180 هزار قرار داد در این سامانه ثبت شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: در طرح ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی ایجاد سامانه‌ها اکترونیکی را در اختیار سازمان ثبت اسناد و املاک قرار دادیم تا تمامی ملاحظات قانونی و نظارتی در آن دیده شده و قوانین حاکم اعمال کند و از توسعه قراردادهای دستی و  قولنامه‌ای غیر استاندارد جلوگیری شود. این یک اتفاق رو به جلو و یک امکان مناسب برای مردم بوده در که در طرح مذکور دیده شده است.

دیگر خبرها

  • صدور کیفرخواست برای باند جعل اسناد سازمان یافته املاک در قم
  • انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم منهدم شد
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی