Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت ژاپنی با توجه به پتانسیل‌هایی که استارت‌آپ سنگاپوری تودی‌متریالز در حوزه نانومواد کربنی دارد، در این شرکت نوپا سرمایه‌گذاری کرده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت ژاپنی سوجیتس (Sojitz Corp) بخشی از سهام شرکت تودی‌متریالز (۲ D Materials Pte) را به‌ دست آورده است. سوجیتس به‌دنبال بهره‌برداری از فناوری این شرکت نوپای سنگاپوری برای تجاری‌سازی مواد نانوکربن گرافنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مبلغ سرمایه‌گذاری و سایر جزئیات در مورد معامله‌ای که اولین ورود سوجیتس در زمینه تولید مواد جدید نسل بعدی محسوب می‌شود، فاش نشده است. تودی‌متریالز از آزمایشگاه دانشگاه ملی سنگاپور منشعب شده است.

گرافن صفحه‌ای مش مانند از اتم‌های کربن شش ضلعی با ساختار لانه زنبوری است که شبیه کندوی عسل است.

به گفته سوجیتس، این عنصر توجه جهانی را به‌عنوان «نانومواد نهایی» برای ویژگی‌های متنوعی که دارد مانند ساختار اتمی نازک، سبک، انعطاف‌پذیر، شفاف و مستحکم نظیر الماس به خود جلب کرده است.

سوجیتس پیش‌بینی می‌کند مشارکت سرمایه‌ای برای غلبه بر چالش‌های استفاده عملی از این ماده بسیار رسانا با عملکرد مکانیکی قوی، که ساخت آن نیز بسیار پرهزینه و دشوار است، کمک خواهد کرد.

شرکت تودی‌متریالز، که به آن‌ها ۲ DM نیز گفته می‌شود، در سال ۲۰۱۵ از مرکز مواد پیشرفته دو بعدی دانشگاه ملی سنگاپور، یکی از پیشرفته‌ترین نهاد‌های تحقیقاتی گرافن در جهان، منشعب شد.

تودی‌متریالز با استفاده از حلال‌های سازگار با محیط‌زیست، قادر به تولید گرافن با کیفیت بالا است که می‌تواند با قیمت پایین‌تری نسبت به محصولات رقبای صنعتی خود به فروش برسد.

یک مقام سوجیتس گفت: «سطح بالای فناوری تودی‌متریالز منجر به تصمیم سوجیتس برای سرمایه‌گذاری در آن شده است.»

این شرکت مستقر در توکیو امیدوار است که شبکه جهانی متشکل از ۵،۰۰۰ مشتری در بخش شیمی به پیشرفت برای تجاری‌سازی محصولات گرافنی شرکت تودی‌متریالز کمک کند.

شرکت تودی‌متریالز گفته است که با شرکت‌های CSN Inova Ventures، صندوق سرمایه‌گذاری یک شرکت فولاد برزیلی به نام Companhia Siderurgica Nacional، توافق‌نامه سرمایه‌گذاری امضا کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو کربن فولاد سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۳۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی

ایتنا - متا، کمپانی مادر فیس‌بوک قصد دارد با به کارگیری هوش مصنوعی به ویژه برای جذاب‌تر کردن اینستاگرام، واتس‌اپ و عینک‌های هوشمند از رقبا پیشی بگیرد. اما این شرکت چگونه قادر به جذب کاربران بیشتر خواهد شد؟
در ماه مارس امسال روزانه به طور متوسط ​​۳.۲۴ میلیارد کاربر از یکی از برنامه‌های گروه متا، از جمله اینستاگرام، واتس‌اپ و غیره در سراسر جهان استفاده کرده‌اند. این شرکت همچنین سود زیادی از تبلیغات کسب می‌کند. ولی آینده تجارت برای این شرکت که مادر فیس‌بوک است، چگونه است و چطور می‌خواهد کاربران بیشتری را به سوی خود جذب کند؟

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، مارک زاکربرگ، رئيس متا امید زیادی به عینک هوشمندی که با همکاری تولیدکننده عینک Ray-Ban توسعه یافته، بسته است. عینک هوشمندی با دوربین، میکروفون و بلندگو که می‌تواند به سوالاتی که کاربر در مقابل خود دارد، پاسخ دهد. زاکربرگ می‌گوید: «این عینک‌ها وسیله‌ای عالی به عنوان دستیار هوش مصنوعی هستند، زیرا می‌توانند آنچه را که شما می‌بینید و می‌شنوید، ببینند و بشنوند.»

عینک‌های Ray-Ban توسط بخش Reality Labs ساخته شده است که بر روی پلتفرم Metaverse و هدست‌هایی برای نمایش واقعیت مجازی نیز کار می‌کند. با این حال این پروژه تاکنون زیان‌ده بوده است.
  امکانات جدید اپ‌های متا
استفاده از هوش مصنوعی  در زمینه‌های دیگری نیز به طور فزاینده‌ای برای متا اهمیت پیدا می‌کند؛ از هفته گذشته دکمه‌هایی در اپ‌های متا در آمریکا و چند کشور دیگر فعال شدند که دستیار هوش مصنوعی را فعال می‌کنند.

زاکربرگ اشاره می‌کند که رویکرد گروه فیس‌بوک بر ساختن سرویس‌هایی قرار دارد که ابتدا مورد پسند کاربران قرار بگیرد و تنها پس از آن به کسب درآمد بیانجامد، بارها و بارها جواب داده است. او فرصت‌های تجاری را از جمله در ارتباط بین شرکت‌ها و مشتریانشان در پلتفرم‌های متا مانند فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ می‌بیند.

به باور زاکربرگ "دستیارهای هوش مصنوعی" برخلاف چت‌بات‌های امروزی، نه تنها به سؤالات فردی پاسخ می‌دهند، بلکه می‌توانند وظایف پیچیده‌تری را برای کاربران انجام دهند که به اقدامات و تحقیقات فرد در پس‌زمینه نیاز دارد.

    سرمایه‌گذاری هنگفت و نگرانی از ‌آینده
موسس فیس بوک می‌گوید که دستیار داخلی Meta AI باید به "سرویس هوش مصنوعی پیشرو در جهان از نظر کیفیت و استفاده تبدیل شود." زاکربرگ در عین حال هشدار داده است که سرمایه گذاری در این زمینه هنگفت است و ممکن است سال‌ها طول بکشد تا شرکت از آن درآمد کسب کند.

متا سرمایه گذاری بین ۳۵ تا ۴۵ میلیارد دلار برای سال جاری را محاسبه کرده است تا بتواند با آن در بازار هوش مصنوعی رقابت کند. این بیش از تخمینی است که تحلیلگران زده بودند. دو سال و نیم پس از تغییر نام فیس بوک به متا، برای تاکید بر تمرکز بر دنیای مجازی آینده "Metaverse"، به نظر می‌رسد دورنمای این تحولات سرمایه گذاران را دچار نگرانی کرده است. پس از اظهارات جدید زاکربرگ و دورنمای هزینه‌ای سنگین، سهام متا در بازار بورس با کاهش قابل توجهی مواجه شد.
  رقبای جدی
برنامه‌های آینده زاکربرگ در رابطه با هوش مصنوعی همچنین این شرکت را وارد رقابت بزرگ‌تری با توسعه‌دهنده چت جی‌پی‌تی (ChatGPT)، اوپن ای‌آی (OpenAI) و دیگر غول‌های فناوری مانند مایکروسافت، Alphabet گوگل و آمازون می‌کند که همگی می‌خواهند نقشی پیشرو در زمینه هوش مصنوعی ایفا کنند.

اپل، سازنده آیفون در تلاش است تا بازار را با عینک Apple Vision Pro خود تسخیر کند و همچنین می‌خواهد در بازار هوش مصنوعی مانور دهد.

با این وجود تراز مالی متا در کل خوب بوده است. تجارت تبلیغاتی متا در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش یافت و به۳۶.۴۵ میلیارد دلار رسید. سود این شرکت بیش از دو برابر شده و به ۱۲.۴میلیارد دلار رسیده است. اما بخش Reality Labs و عینک‌های هوشمند زیا‌ن‌ده بوده و ضرری ۳.۸۵ میلیارد دلاری داشته است.

دیگر خبرها

  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • (تصاویر) مزدا آر ایکس ۷؛ زیبای ژاپنی
  • مزدا آر ایکس7؛ زیبای ژاپنی (عکس)
  • استارت فرنگی‌کاران برای المپیک پاریس
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • برچسب نانویی هیوندای، خودرو را در تابستان ۱۰ درجه خنک‌تر می‌کند!
  • استارت انفجاری خط دفاعی تراکتور را بهم ریخت!