Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@03:01:52 GMT

کتابخانه ها تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۴۴۱۵

کتابخانه ها تعطیل شد

مدیرکل جدید کتابخانه‌های عمومی استان تهران اعلام کرد: با شیوع پیک پنجم کرونا کتابخانه‌های تهران و مناطق قرمز تعطیل شد. ناطقان: محمدهادی ناصری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره وضعیت فعالیت کتابخانه‌­های استان تهران از نظر سطح هشدار شیوع کرونا در پیک پنجم اظهار داشت: با توجه به وضعیت جدید شیوع بیماری کرونا در سال ۱۴۰۰،کتابخانه‌های مناطق قرمز تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر وضعیت سطح هشدار شهرهای تهران در سامانه­‌های رسمی وزارت بهداشت قابل مشاهده است.


وی درباره استان و شهرستان‌های قرمز توضیح داد: وضعیت فعالیت شهرستان­‌های تهران، شمیرانات، پردیس، رباط کریم، فیروزکوه، پیشوا، شهر ری، پاکدشت، شهریار، دماوند و فیروزکوه به این صورت است: تعطیلی کتابخانه‌ها و عدم امانت‌دهی کتاب، عدم امکان حضور اعضاء در کتابخانه‌ها، عدم حضور کتابداران در کتابخانه‌­ها و انجام دورکاری، ارائه خدمات فرهنگی به صورت مجازی خواهد بود.

براساس این گزارش، پیش تر اعلام شده بود با ابلاغیه ستاد ملی کرونا مبنی بر تغییر رسته خدماتی کتابخانه های عمومی، فعالیت کتابخانه‌های عمومی در دوران کرونا تغییر کرد.

در شهرهایی با سطح هشدار قرمز:
کتابخانه‌ها و سالن‌های مطالعه آنها تعطیل است و ارائه خدمات کتابخانه‌ای بصورت مجازی و غیرحضوری انجام می‌شود.

در شهرهایی با سطح هشدار نارنجی:
کتابخانه‌ها در تمامی ایام هفته بصورت حضوری خدمات کتابخانه‌ای ارائه می‌دهند. در این وضعیت سالن‌های مطالعه؛ فعالیت بخش‌های کودک و امانت کتاب به کودکان و نیز اجرای برنامه‌ها با ۳۰ درصد ظرفیت، فعال خواهند بود. همچنین  مراسمات و برنامه‌های فرهنگی کتابخانه‌ها و ادارات شهرستان به صورت حضوری با تعداد حداکثر ۲۰ نفر قابل انجام است. کتابخانه‌های سیار به طور کامل فعالیت خواهند کرد.

در شهرهایی با سطح هشدار زرد:
کتابخانه‌ها در تمامی ایام هفته بصورت حضوری خدمات کتابخانه‌ای (امانت، نشریات و ...) ارائه می‌دهند. در این وضعیت سالن‌های مطالعه با ۵۰ درصد ظرفیت، فعال خواهند بود. همچنین  مراسمات و برنامه‌های فرهنگی کتابخانه‌ها و ادارات شهرستان به صورت حضوری با تعداد حداکثر ۳۰ نفر قابل انجام است. فعالیت بخش‌های کودک و امانت کتاب به کودکان و نیز اجرای برنامه‌ها با ۳۰درصد ظرفیت خواهد بود. کتابخانه‌های سیار به طور کامل فعالیت خواهند کرد.

در شهرهایی با سطح هشدار آبی:
با حفظ و رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی فعالیت کتابخانه‌ها با حضور همه پرسنل، تمامی خدمات را ارائه می‌دهند.

لازم به ذکر است پیش از این به دلیل قرار گرفتن کتابخانه‌های عمومی در گروه ۳ مشاغل در اکثر ایام سال ۹۹ تعطیل بودند و فعالیت‌های خود را بصورت مجازی انجام می‌داند. با نظر ستاد ملی کرونا و تغییر گروه مشاغل کتابخانه‌های عمومی به گروه ۲، از این پس خدمات کتابخانه‌ای بیشتری به عموم مردم ارائه خواهد شد.
منبع: فارس برچسب ها: کتابخانه ، ناطقان ، شیوع ، بیماری ، درمان ، پیک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کتابخانه ناطقان شیوع بیماری درمان پیک کتابخانه های عمومی خدمات کتابخانه ای کتابخانه ها صورت حضوری برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۴۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین، برای انتخاب نام نوزادان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ثبت احوال استان، علی رحمتی اظهار کرد: نام‌ها واژه‌هایی هستند که برای شناسایی، تشخیص و تمییزدادن افراد از یکدیگر به کار می‌روند و انتخاب نام یکی از دغدغه‌های اصلی والدین است که همواره قبل یا بعد از تولد طفل مورد توجه آنان قرار می‌گیرد.

وی افزود:در واقع نام و نام‌گزینی پدیده‌ای فرهنگی است، به عبارت دیگر علاوه‌بر رویه‌های اداری تابع اقتضائات عموماً پیچیده فرهنگی است تا جایی‌که در دهه اخیر با پدیده افزایش فراوانی نام‌های نوپدید مواجه بودیم.

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: به استناد ماده ۲۰ قانون ثبت احوال، انتخاب نام با اعلام کننده است، برای نام‌گذاری یک نام ساده یا مرکب که عرفاً یک نام محسوب می‌شود، انتخاب خواهد شد، با توجه به اینکه ارائه خدمات در سازمان ثبت احوال به سمت ارائه خدمات تمام الکترونیک پیش می‌رود، مشاوره تخصصی نام نیز در قالب سامانه جامع هوشمند با عنوان «سامانه تعاملی نام» به صورت ویژه در سامانه متمرکز ارائه خدمات ثبت احوال (سهیم) انجام می‌شود.

وی یادآور شد: این سامانه مرجع خدمات مشاوره برای نام‌گذاری کودکان در زمینه‌های مختلف و همچنین ارائه خدمات ویژه برای انتخاب نام‌های اصیل، زیبا با توجه به اقتضائات ملی، قومی و محلی است و باعث خواهد شد ترویج نام‌های جدید جذاب، زیبا و نوآورانه متناسب با فرهنگ اسلامی-ایرانی صورت گیرد.

رحمتی تصریح کرد: والدین می‌توانند در بستر اینترنت و با گوشی تلفن همراه با مراجعه به نشانی sahim.sabteahval.ir و بخش سامانه تعاملی نام از خدمات آن بهره‌مند شوند.

کد خبر 749582

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • آمار مرگ‌ومیر زنجان در سال ۱۴۰۲ اعلام شد