Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حسین حق وردی به اصلاح قانون انتخابات شوراها، مجلس و ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: مجلس در سال گذشته طرح اصلاح قانون انتخابات را تصویب کرد و حتی به تایید شورای نگهبان هم رسید و پس از آن نیز به مجمع تشخیص ارجاع داده شد، اما ایراداتی به آن وارد دانستند مبنی بر اینکه با سیاست های کلی انتخابات مغایرت دارد و نهایتا به این دوره از انتخابات ریاست جمهوری نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهریار و قدس و ملارد  در مجلس افزود: آئین نامه و بخش نامه ای که شورای نگهبان برای ثبت نام افراد در انتخابات ریاست سال ۱۴۰۰ جمهوری ابلاغ کرد و وزارت کشور آن را نپذیرفت تقریبا همان چیزی بوده که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اصلاح  قانون انتخابات در نظر داشتند.

وی به طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها و مجلس اشاره کرد و گفت: طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها برای این دوره از رقابت ها مورد بررسی قرار نگرفت و برای انتخابات مجلس هم هنوز اقدام نکرده ایم؛ لذا معتقدم اگر دولت لایحه جامع و کارشناسی ارائه دهد مطلوب خواهد بود.

حق وردی افزود: انتخابات شوراها به نحوی حاشیه دار و در حقیقت تخلفات آنقدر گسترده بود که فکر نمی کنم هئیت نظارت بتواند به راحتی انتخابات شوراها را تایید کند؛ بنابراین بخش عمده آن به قانون باز می گردد و باید در  نظارت بر عملکرد و نحوه انتخابات شوراها یک تحول اساسی ایجاد شود.

این نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: اگر نحوه انتخابات شوراها بی حاشیه باشد؛ قطعا عملکرد آنها هم بی حاشیه خواهد بود و از نهادهای نظارت درخواست داریم که با جدیت بر عملکرد شوراها نظارت داشته باشند؛ ضمن اینکه بسیاری از عملکردهای اشتباه در شوراها به دلیل این بوده که فکر می کنند نهادی بر آنها نظارت ندارد.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران تصریح کرد: برخی کاندیداها میلیاردها تومان هزینه می کند تا وارد شوراها شود مگر حق جلسات شورا چقدر است؟ که اینقدر تبلیغات می کند؛ لذا این افراد بر عملکرد خود ناظری نمی بینند و نهایتا تخلفات فراوانی صورت می گیرد؛ بنابراین باید قانون انتخابات شوراها اصلاح شود و طوری باشد که استان ها نظارت داشته باشند زیرا شناخت کافی را نسبت به افراد دارند و به نظرم باید وظایف را به هئیت نظارت‌های استانی محول کنیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حسین حق وردی شوراها نظارت قانون انتخابات شوراها اصلاح قانون انتخابات بر عملکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۵۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد

به گزارش «تابناک»، زینب قیصری در گفت وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در دور اول انتخابات، در شیوه انتخاب افراد یک بلوغ سیاسی را دیدیم که اتفاق فرخنده‌ای بود و نشان داد که مردم با تحقیق بیشتری دنبال انتخاب نمایندگانی هستند که کیفیت بالاتری داشته باشند. انتخابات به دلیل تکثر داوطلبان به دور دوم رفت و این منافاتی ندارد با این حرکت که مردم با گزینش بهتر، نمایندگان خود را در دور دوم انتخاب کنند.

وی افزود: ان شاءالله مردم در دورم دوم هم حضور پرشور داشته و با همان دقتی که در دور اول داشتند، در دور دوم هم نمایندگان خود را انتخاب کنند. البته این بار انتخاب راحت‌تر هست زیرا تعداد داوطلبان کمتر از دور اول است. هرچه نماینده آرای بالاتری داشته باشد، پشتوانه بهتری برای پیگیری مطالبات مردم دارد بنابراین حضور مردم در انتخابات و رای بالا به داوطلبان اهمیت زیادی دارد.

قیصری همچنین خاطرنشان کرد: بیشتر داوطلبان انتخاب شده در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، تفکر اصولگرایی دارند اما ۴۵ نفر باقیمانده هم نقش مهمی در انتخاب رویکردهای مجلس دارند و این انتخاب را باید بر عهده مردم گذاشت.

وی با اشاره به نقش نمایندگان خانم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حضور بانوان در دور دوم خیلی موثر است. متاسفانه در دور اول هیچ خانمی موفق نشد به مجلس راه یابد که برای شهری مثل تهران حضور نمایندگان خانم مهم است؛ زیرا آنها می‌توانند نظام مسائل زنان را دنبال کرده و حل کنند. البته شاید نماینده آقای شایسته هم بتواند مشکلات بانوان را بهتر عمل کند و اصل بر شایسته‌سالاری است. خانم‌ها وقتی وارد مجلس می‌شوند به کمیسیون تخصصی خود می‌روند و عضو فراکسیون زنان هم می‌شوند و این یک قانون نانوشته است. به هر حال در فراکسیون زنان نمایندگان خانم خیلی می‌توانند تاثیرگذار باشند.

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند