Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@03:21:08 GMT

رقابت عربستان با امارات و قطر در زمینه حمل و نقل

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۲۳۵۴

رقابت عربستان با امارات و قطر در زمینه حمل و نقل

عربستان در رقابت با امارات و قطر استراتژی ملی در زمینه حمل و نقل و خدمات لجستیکی برای ایجاد ارتباط میان سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا را مطرح کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از الخلیج الجدید، عربستان سعودی تلاش خود را برای پیشی گرفتن از امارات و قطر به عنوان قطب تجاری، فرهنگی و ژئو استراتژیک خلیج فارس افزایش داده و اخیرا به دنبال چالش کشیدن همسایگان کوچک خود در زمینه تبدیل این کشور به مهم‌ترین کشور در زمینه حمل و نقل هوایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات اخیر « محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی در خصوص استراتژی اتصال بین سه قاره اروپا، آسیا و آفریقا رقابت با امارات و قطر در خاورمیانه را نشان می‌دهد.

استراتژی آغاز شده توسط ولیعهد سعودی همچنین به دنبال ارتقای کلیه خدمات و وسایل حمل و نقل، تقویت سیستم خدمات لجستیک و موارد حمل و نقل مدرن برای حمایت از روند توسعه جامع در عربستان است. به اعتقاد ولیعهد سعودی این استراتژی به عربستان این امکان را می‌دهد که از موقعیت جغرافیایی خود که میان سه قاره است، برای متنوع سازی اقتصاد خود سرمایه گذاری کند.

در حال حاضر، امارات متحده عربی با حمایت از شرکت هواپیمایی امارات و « دی پی ورلد» شرکت ترابری دریایی امارات، قطب حمل و نقل و تدارکات در منطقه است. دی پی ورلد 10 درصد از ترافیک جهانی کانتینر در جهان را کنترل و علاوه بر ترمینال‌های دریایی و زمینی در بیش از 40 کشور جهان ، حدود 80 بندر را نیز اداره می‌کند.

خطوط هوایی امارات از نظر تعداد کشورهایی که در آن سرویس ارائه می‌دهد در رتبه پنجم جهانی قرار دارد. در مورد خطوط هوایی قطر ، این کشور به عنوان قطب ترافیک هوایی در منطقه شناخته شده است.

شرکت‌های هواپیمایی قطر و امارات در زمینه جذب اعتماد مشتری توانسته‌اند موفق عمل کنند. همچنین هواپیماهایی ترکیه دیگر شرکت حمل و نقل در خاورمیانه در رقابت با قطر و امارات قرار گرفته است که بعید به نظر می‌رسد عربستان در این رقابت بتواند پیروز شود.

افشای شکست استراتژی نظامی عربستان با وجود هزینه‌های میلیارد دلاریوزیر خارجه عربستان: از گفتگو با ایران استقبال می‌کنیم/ شرط ریاض برای عادی‌سازی روابط با تل‌آویوابزار تازه «محمد بن سلمان» برای ترویج فساد در عربستان از دروازه هنر

محمد بن سلمان همچنین تصریح کرد که این استراتژی باعث پیشرفت عربستان در زمینه حمل و نقل هوایی برای رسیدن به رتبه پنجم در جهان و افزایش مقصد پروازهای آن به بیش از 250 مقصد بین‌المللی می‌شود و به بخش‌هایی مانند حج، عمره و جهانگردی خدمات ارائه می‌دهد تا به اهداف ملی خود برسد.

هواپیمایی عربستان سعودی در حال حاضر به 39 کشور خدمات ارائه می‌دهد. طبق طرح شاهزاده محمد ، این برنامه نیازهای زائران مکه و مدینه را برآورده می‌کند ، در حالی که خطوط هوایی جدید به مسافران تفریحی و تجاری اختصاص خواهد داشت. برای مقایسه ، قطر ایرویز حداقل 160 مقصد مسافری و باری را انجام می‌دهد ، در حالی که خطوط هوایی امارات به 139 کشور خدمات ارائه می‌دهد و خطوط هوایی ترکیه با 200 مقصد بین‌المللی در راس این لیست قرار داد.

ولیعهد سعودی همچنین قصد دارد با افزایش دو برابری ظرفیت خود برای رسیدن به بیش از 4.5 میلیون تن در سال ، توانایی‌های بخش بار هوایی را از طریق توسعه زیرساخت‌های بندری و تقویت ادغام آن با خطوط حمل و نقل کشور ، شبکه‌های ریلی و جاده‌ای افزایش دهد. در چارچوب این طرح ، طول کل راه آهن از 5،330 کیلومتر در حال حاضر به 8،080 کیلومتر باید افزایش یابد.

بن سلمان تاکید کرد که برنامه وی برای بهبود شاخص عملکرد لجستیک عربستان طراحی شده است تا در میان ده کشور برتر جهان قرار گیرد در حالی که اکنون در رتبه 55 قرار دارد. وی امیدوار است که بتواند سهم بخش حمل و نقل و تدارکات را در تولید ناخالص داخلی عربستان به 10 درصد افزایش دهد ، در حالی که 4 درصد از سهم فعلی افزایش یافته است.

تلاش‌های محمد بن سلمان برای انتقال جذابیت‌های ژئوپلیتیکی، زیرساختی، اقتصادی و تجاری خاورمیانه به عربستان بخشی از استراتژی چشم انداز 2030 است که هدف آن ایجاد اشتغال، متنوع‌سازی اقتصاد عربستان و تغییر موقعیت کشور در سطح منطقه‌ای و جهانی است.

گسترش رقابت عربستان با امارات، قطر و ترکیه بر سر حمل و نقل و تدارکات به دنبال اقدامات قبلی شامل به چالش کشیدن موقعیت امارات به عنوان یک مرکز منطقه‌ای برای تجارت بین‌المللی، اعلام برنامه‌هایی برای بهره برداری از بنادر منطقه‌ای و پایانه‌های کانتینری و تمرکز بر صنعت ورزش و همچنین پیشنهاد قیمت میزبانی جام جهانی 2030 است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس زمینه حمل و نقل محمد بن سلمان ولیعهد سعودی امارات و قطر ارائه می دهد خطوط هوایی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۲۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان از کسب رتبه نخست جایزه ملی محیط زیست کشور توسط دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد.

مجید مرادی زیرکوهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست کشور، دانشجو مهران سهرابی‌نیک با ارائه طرح نوآورانه «طراحی رآکتور نوری زیستی برای تصفیه همزمان آب و هوا» با همکاری مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان، موفق به کسب مقام نخست و عنوان برگزیده در بخش اختراعات و طرح‌های نوآورانه این جشنواره شد.

وی ادامه داد: این جشنواره در استان اصفهان و با شرکت ۷۰ دانشجو، در پنج محور «رساله برتر»، «پایان‌نامه برتر»، «ابداع، اختراع و طرح نوآورانه»، «دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض» و «فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌ زیست» برگزار شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان عنوان کرد: هدف از برگزاری هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط‌زیست کشور، تجلیل از برگزیدگان  و فعالان در زمینه حفاظت از محیط‌ زیست و ارج‌ نهادن به فعالیت‌های برجسته علمی و ترویجی بوده است.

وی عنوان کرد: سهرابی‌نیک طراح و مجری طرح، از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته شیمی دانشگاه است. این طرح با همکاری امیر زیدی، سعید خدادوست و مجتبی مکاری، از اعضای هیات علمی دانشگاه اجرا شد. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خلاصه بازی النصر و الخلیج + فیلم
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • قایدی در امارات با رکورد یک استقلالی مساوی شد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • جرارد: به رقابت کردن با مسی و رونالدو افتخار می‌کنم
  • سهمیه ایران در لیگ نخبگان آسیا؛ نیم تیم کمتر از عربستان!
  • انگیزه سرمربی الهلال: فرصت جدید برای موفقیت!