Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار محمدرضا مقیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا اظهار کرد: در پی وصول اخباری مبنی بر وقوع زمین خواری گسترده در شهرستان‌های خوش آب و هوا در کشور موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در استان‌های هدف قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های اسنادی، تطبیق نقشه‌های هوایی گذشته و حال و تحقیقات مقدماتی میدانی مشخص شد اشخاصی با هویت معلوم اقدام به تصرف عدوانی و تجاوز به اراضی تملیکی زمین‌های اوقاف و منابع طبیعی در حاشیه زمین‌های کشاورزی محدوده برخی از مناطق شهرستان‌های استان تهران و اصفهان کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا تصریح کرد: در این راستا سه متهم دستگیر و در ابتدا منکر تصرف عدوانی شدند، ولی با مشاهده مدارک و مستندات پلیس به بزه ارتکابی خود در تصرف عدوانی ۱۱۲ هکتار از اراضی منابع طبیعی و اوقاف به شیوه‌های خاص پیش روی کم سالیانه و تصرف رو به جلو اراضی در استان‌های مذکور اعتراف کردند.

سردار مقیمی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش اراضی موصوف را ۳۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تعیین کردند، بیان کرد: در این راستا نسبت به خلع ید و اعاده اراضی مذکور به وضع سابق اقدام و با صدور قرار متناسب با بزه ارتکابی برای متهمان از سوی مراجع قضائی صادر شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با تاکید براینکه مقابله و مبارزه جدی با زمین خواری در دستور کار این پلیس قرار دارد به تمامی سودجویان و اخلالگران نظام اقتصادی هشدار داد که از هرگونه دست اندازی و تصرف اراضی ملی و بیت المال خودداری کنند.

بیشتر بخوانید

زمین خواری ۳ میلیاردی در جنوب "تهران"

رفع تصرف از حریم رودخانه غربی کرج در شهریار

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زمین خواری اراضی دولتی پلیس امنیت اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر

زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • آزادسازی اراضی کشاورزی در رامسر
  • کشف انبار گردوی خارجی قاچاق در بیرجند
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخ شهر
  • ‌بازداشت ۵۷ محکوم متواری در گیلان
  • کشف دو محموله میلیاردی قاچاق در این استان
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • اعتراف به ۴۰ فقره سرقت از انباری در شرق تهران
  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران
  • رفع تصرف ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
  • کشف سه محموله قاچاق در اندیمشک