Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@03:31:21 GMT

تولید وب کم فوق دقیق هوشمند

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۴۲۷۳

تولید وب کم فوق دقیق هوشمند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، وب کم جدید شرکت دل که التراشارپ نام دارد، تصاویر را با کیفیت فوق دقیق یا ۴K در دسترس کاربران قرار می‌دهد. دل امیدوار است وب کم یادشده به خصوص در شرایط شیوع ویروس کرونا و دورکاری با استقبال مواجه شود.

این وب کم به عنوان یک ابزار ویدئوکنفرانس نیز قابل استفاده بوده و با کیفیت بالایی که دارد پیشبرد امور شغلی را نیز تسهیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وب کم یادشده دارای سه پایه آلومینیومی ۳.۵۴ اینچی و یک دوربین کروی شکل به قطر ۴ سانتیمتر است.

دوربین یادشده با نرم افزارهای مایکروسافت تیمز، زوم، اسکایپ، گوگل میت، هنگ اوت، اسلک و غیره سازگاری دارد. در این دوربین از حسگر بصری ۸.۳ مگاپیکسلی STARVIS سونی استفاده شده و تعدادی لنز نیز برای تهیه تصاویر فوق دقیق ویدئویی با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه قابل استفاده هستند. همچنین می‌توان تصاویری با دقت ۱۰۸۰ یا ۷۲۰ پیکسل با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه را از این طریق تهیه کرد.

یک سیستم پردازشگر بصری برای ارتقای کیفیت تصاویر، بهبود نور و رنگ و حذف نویز در این دوربین در نظر گرفته شده است. در دوربین مذکور از هوش مصنوعی نیز برای قرار گرفتن کاربر در مرکز تصویر به طور دائمی استفاده شده است. حداکثر قدرت زوم این دوربین ۵ برابر و قیمت آن ۲۰۰ دلار است.

کد خبر 5250213

منبع: مهر

کلیدواژه: اینترنت دوربین سخت افزار حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید دانش بنیان آمازون صندوق نوآوری و شکوفایی خودروی برقی روسیه شبکه اجتماعی فناوری فضایی امنیت غذایی ایالات متحده امریکا هکرها دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر روز پنجشنبه به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسؤولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین مأموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاورد‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکار‌های حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیرو‌های نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفاً سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوز‌ها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • چرا ارتش‌ها نمی‌توانند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟
  • گزارش اختصاصی الجزیره از عملیات‌های دقیق حزب‌الله
  • چرا ارتش‌ها نمی‌تواند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟