Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری الجزیره قطر، آنیل ۵۰ ساله در شهر حیدرآباد واقع در غرب هند زندگی می‌کند و هنر خوش نویسی به زبان عربی و اردو را بدون داشتن معلم خاصی و تنها با تکرار و تجربه آموخته است. 
حدود ۳۰ سال پیش زمانی که او مشغول نوشتن تابلوهای مغازه‌ها به زبان اردو بود، مزین کردن مساجد به آیه‌های قرآن را نیز آغاز کرد تا از این طریق درآمد خوبی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
او می‌گوید: من از یک خانواده بسیار فقیرهستم و مجبور شدم پس از کلاس ۱۰ مدرسه را ترک کنم تا کمک خرج خانواده باشم. در نقاشی استعداد داشتم، بنابراین فکر کردم چرا این مهارت را وارد حرفه نوشتن تابلو نکنم. 


وی افزود: اگرچه برای نوشتن آیات قرآنی بر روی دیوارهای ۱۰۰ مسجد یک پاداش دریافت کردم، اما مزین کردن ۱۰۰ مسجد دیگر را بدون هیچ پاداشی انجام دادم. با این اماکن مقدس یک ارتباط معنوی برقرار کردم و این امر من را از گرفتن پول بابت کار خودم منع می‌کرد. 
چوهان از پروژه‌های مختلف خود در سراسر هند، ماهانه حدود ۳۵۰ دلار درآمد دارد. 


وی همچنین می‌گوید برای آموزش خط عربی یا اردو به هیچ مدرسه رسمی یا اسلامی نرفته است. 
این هنرمند هندی گفت: در طول پروژه‌های نقاشی بود که خواندن و نوشتن اردو را آموختم. چیزی نگذشت که مردم متوجه استعداد من شدند و از من خواستند اماکن مقدس در سراسر شهر حیدرآباد را با آیات قرآنی مزین کنم. 
به گفته چوهان حدود ۳۰ سال پیش نوشتن تابلوها به زبان اردو امر مهمی بود چون اکثریت جمعیت شهر حیدرآباد مسلمانان بودند. بنابراین فراگرفتن اردو برای او واجب بود. 
وی با اشاره به اینکه به تدریج عاشق زبان اردو شده است، گفت: به تدریج متوجه کلمات و حروف الفبای اردو و عربی شدم و به این زبان بسیار علاقه مند شدم. در اوقات فراغت خود، کلمات اردو و عربی را از روی کتاب‌ها تکرار می‌کردم تا توانستم مهارت خود را افزایش بدهم. 


وی افزود: در دهه ۹۰ میلادی بود که اولین پروژه بزرگ خود را بدست آوردم و از من خواسته شد با آیات قرآنی، مسجد بسیار مشهور "نور" در حیدرآباد را تزئین کنم. خیلی خوشحال بودم. این پروژه به این معنی بود که استعداد من کشف شده است و از سوی بزرگان شهر مورد قبول واقع شده‌ام و از این به بعد فرصت‌های زیادی سراغ من آمد. 
با این حال تعدادی از مردم محلی در شهر حیدرآباد مخالف نوشتن قران توسط یک فرد هندو بودند. اما چوهان توانست یک فتوا از سوی دانشگاه جامیا نظامیا حیدرآباد کسب کند تا بتواند به هنر خود ادامه دهد. مدیریت این دانشگاه که تحت تاثیر هنر چوهان قرار گرفته بودند، بوم بزرگ سوره یاسین را که توسط چوهان خطاطی شده بود، در نمایشگاه این دانشگاه به نمایش درآوردند. 


چوهان که این روزها می‌تواند به زبان اردو شعر نیز بگوید معتقد است: همه ما آفریده خداوند هستیم. امروز اکثر دوستان من مسلمان هستند. ما زندگی یکدیگر را تکمیل می‌کنیم. 
این هنرمند هندو همچنین تصمیم دارد نمایشگاهی از خطاطی‌های خود از آیات قرآنی را برپا کند. 
وی گفت: در طول ماه مبارک رمضان حجم کار من بسیار افزایش می‌یابد و از یک مسجد به مسجد دیگر می‌روم تا پیام الله در مورد صلح را از طریق هنر خود منتقل کنم. اما این پروژه‌ها مانند کارهای دیگر نیست و من بسیار به آن علاقه مند هستم. اگر ما آموزه‌های خداوند را دنبال کنیم، می‌توانیم در صلح درکنار یکدیگر زندگی کنیم و جهان به مکانی بهتر تبدیل خواهد شد.

برچسب‌ها هند قرآن کریم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند قرآن کریم هند قرآن کریم شهر حیدرآباد آیات قرآنی زبان اردو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام سه هزار بسیجی لرستانی به اردوی راهیان نور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سرهنگ محمد محمودوند ظهر امروز دهم اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اشاره به نزدیک شدن برگزاری اردو‌های راهیان نور غرب کشور اظهارداشت: قرار بود سه هزار بسیجی محلات و اقشار سیزدهم و چهاردهم اردیبهشت به ارتفاعات بازی دراز کرمانشاه اعزام شوند که به دلیل نامساعد بودن هوا در این دو روز به روز‌های نوزدهم و بیستم اردیبهشت تغییر کرد.

وی افزود: اردو‌های راهیان نور اقدامی مهم برای تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به ویژه بین جوانان است تا بیش از پیش با سیره عملی شهدا به ویژه شهدای دفاع مقدس آشنا شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی
  • نوشتن کتابی درباره امام قلی‌خان برای بچه‌ها
  • روز معلم و بهانه‌ای برای نوشتن روزگار معلمی 
  • نوشتن و برچسب زدن روی خودرو ممنوع است | بیشترین شکایت مردم به پلیس راهور از ۳ مورد
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • اعزام سه هزار بسیجی لرستانی به اردوی راهیان نور
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)
  • افتتاح چند هزار میلیارد پروژه شهری طی دهه کرامت در قم
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد